Gå til innhold

Bæbu

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bæbu

  1. idajorn skrev (5 timer siden):

    Jeg fikk avslag 01.07 i fjor, men siden jeg hadde søkt året før og ikke kjente meg igjen i det de skrev i begrunnelsen til avslaget så valgte jeg å klage, og fikk etterhvert medhold i klagen slik at jeg kunne begynne i Oslo likevel. Dersom du får et avslag så skader det ikke å prøve å klage, du har ingenting å tape på det ?

    Godt å høre! Kan jeg spørre hva du fikk avslag på og hvordan du dokumenterte imot begrunnelsen? Har hatt så god tid på å overtenke at jeg har begynt å lete etter tjenesteuttalelse og attester her. 

  2. Hei. Venter spent på høsten eksamensresultat og håper å søke nå til våren. Synd nyhetene ikke er morsom lesing mtp opptaket, men håper 50.9 i snitt holder for 2020.

    Ikke like mye action her som tidligere år (får se positivt på det som søker), men prøver meg på noen spørsmål. 

    1) Føler jeg selv har svartmalt jobbmulighetene, men er det så ille som jeg tenker? Er det fortsatt stor konkurranse om arbeidsplassene om jeg er villig til å flytte til feks: Vadsø eller Stadt? 

    2) Har dere noen erfaring på hvilke kriterier arbeidsgivere ser på blant søkere? Regner med at det dannes et helhetsinntrykk. Men er noen kriterier mer avgjørende enn andre, feks: karakterer, praksisår eller alder? Bikker 30 år innen min evt fullførte phs og er redd arbeidsgiveren bare vil kaste søknaden basert på alderen.

    3) Om noen har spåkulen klar. Kommer jeg inn med 50.9 i snitt eller vil kuttet på studieplasser føre til et voldsomt løft på karakterkravet?

×
×
  • Opprett ny...