Jump to content

Bæbu

Medlemmer
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bæbu

  1. Fikk avslaget tilsendt for ca. 3 timer siden. Må ringe inn 8.Juli for å få utvidet begrunnelse, men tror uansett jeg blir å sende inn en klage. Noen som har erfaring på hvor lang tid de bruker på å behandle klagene?
  2. Godt å høre! Kan jeg spørre hva du fikk avslag på og hvordan du dokumenterte imot begrunnelsen? Har hatt så god tid på å overtenke at jeg har begynt å lete etter tjenesteuttalelse og attester her.
  3. Når de sender ut avslagsbrevene ila første uka i juli, vil det si mellom 29.06-03.07 eller holder de oss på pinebenken i en uke fom 01.07?
  4. Hei. Venter spent på høsten eksamensresultat og håper å søke nå til våren. Synd nyhetene ikke er morsom lesing mtp opptaket, men håper 50.9 i snitt holder for 2020. Ikke like mye action her som tidligere år (får se positivt på det som søker), men prøver meg på noen spørsmål. 1) Føler jeg selv har svartmalt jobbmulighetene, men er det så ille som jeg tenker? Er det fortsatt stor konkurranse om arbeidsplassene om jeg er villig til å flytte til feks: Vadsø eller Stadt? 2) Har dere noen erfaring på hvilke kriterier arbeidsgivere ser på blant søkere? Regner med at det dannes et helhetsinntrykk. Men er noen kriterier mer avgjørende enn andre, feks: karakterer, praksisår eller alder? Bikker 30 år innen min evt fullførte phs og er redd arbeidsgiveren bare vil kaste søknaden basert på alderen. 3) Om noen har spåkulen klar. Kommer jeg inn med 50.9 i snitt eller vil kuttet på studieplasser føre til et voldsomt løft på karakterkravet?
×
×
  • Create New...