Gå til innhold

CarryOn

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

CarryOn sine prestasjoner

6

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hvis kravstore samer egentlig ikke oppfyller kravet som urbefolkning, er det vel på tide man tar et oppgjør med dette nå?
  2. Her skriver du så mye tåpelig at man må holde seg fast. Hvorfor skulle jeg ha mindreverdighetskompleks - de tas vel inn med lavere krav? Skjønner du ikke at det å være politi er en totalitet? Og det finnes mange andre saker enn Millehaugen som du forutsetter må skytes! Tviler ikke på at en kvinne klarer å trekke av et våpen. Men hvor mange menn vil kvinner klare å anholde uten bruk av ekstra .beredskap? Skal det kompenseres med elektrosjokkvåpen? Men så lenge media er feministisk risikerer man at mye blir skjult. I et samfunn hvor kjønn skal bli en følelse er alt mulig.
  3. Huff, å knote med et lite nettbrett..... Ta det med ro folkens. Så snart man får sendt ut alle de sterke kvinnene vi hører om som (dyttet inn så det blir 50/50) ordner det seg nok raskt, tenker jeg. Riktignok har jeg sett fortalt om noen som måtte hjelpe kvinnelig politi med å få lagt en i bakken så er det bare uttrykk for kvinnehat. Med kvinnelig politi i front ordner dette seg.
×
×
  • Opprett ny...