Gå til innhold

clearleft

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av clearleft

  1. Har lenge lagt merke til at jeg blir ufattelig sliten når jeg reiser meg eller bøyer meg ned (f.eks for å knytte skolisser). Har målt med Apple Watch, og pulsen stiger raskt fra 70 til 120-130 slag i minuttet i løpet av de første 2-3 minuttene jeg reiser meg opp, og det samme om jeg bøyer meg frem for å knytte skolisser eller plukke opp noe fra gulvet.

    Har vært hos fastlege som har gjort en generell undersøkelse, men føler ikke helt at jeg stoler på svaret om at "det er ingenting galt". 

    Noen som har vært ute for det samme og vil dele erfaringer?

  2. Kjip situasjon, forstår at det er leit. Men, vil du virkelig stå på ditt og jobbe for en arbeidsgiver som er villig til å lyve til deg og love deg fast stilling for så å gå tilbake på det? 

    Selv ville jeg gitt blanke og funnet meg et annet sted å jobbe. 

    Lykke til! Håper du finner utav det, enten rettigheter med å få jobben allikevel, eller om du finner deg noe annet. You can do it! 

  3. Har selv jobbet i samme bransje og vi så på det som alt flyttbart (utenom mobiltelefoner og andre dyre ting) var 2 år, og 5 år på ting som var ment å stå stasjonært. Så en panelovn montert på vegg ville vært 5 år, men en flyttbar ovn 2 år, men igjen avhengig av pris. En ovn til 500kr kan du ikke forvente at skal vare mer enn et par år. 

×
×
  • Opprett ny...