Gå til innhold

Rune Karlsen COAX

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Rune Karlsen COAX

  1. Takk for innspill og ideer. Hva kan det være som faktisk kan knekke et relativt nytt vanlig bil batteri på denne måten, så det ikke kan lades igjen? Virker som kortsluttet. Det viser nå 2,5 volt, og spetter jeg på laderen spretter nåla på laderen rett opp på fult!
  2. Det finnes visst et voltmeter å putt i lighteren, da ken jeg følge med. En hovedbryter forenkler å koble fra batteriet men løser ikke problemet! Det finnes faktisk en hovedbryter som en kan ha på nøkkelknippet og fjernstyre av/på.
  3. Tusen takk for svar, det er ikke en dum ide å se på ettermonterte løsninger, har tidligere vært med på det! Det eneste som er ettermontert her er hengerfeste, men det er jo strøm der også, så kan vel være noe der! Prøve å finne sikr. kursen til dette.
  4. Tusen takk for fornuftig svar. Det med laderele var nytt, er det en av de firkantede releene som sitter i sikringsboksen i motor rommet? Har sjekket at dynamoen gir riktig og batteriet for strøm i en hel mnd. Så plutselig er det tomt. Men batteriet kan jo ha blitt svakere over tid og så... Nå virker de som batteriet har kortsluttet. Dette fordi nåla på batteri lader fyker opp på fullt så det smeller med en gang jeg setter på ladeapparatet. Hva med om regulatoren i dynamoen vakler og ikke begrenser seg til 14volt men plutselig gir mer og "koker" batteriet?
  5. Hei, Har en suv, vanlig diesel, 2015 modell med et problem verkstedet ikke har funnet ut av. Med nytt batteri kan kjøre som vanlig starte hver dag en måneds tid, så en vakker morgen er batteriet flatt. 2-3 volt. Merker det først ved at jeg ikke engang får åpnet dørlåsene med fjernkontrollen. Så lader jeg batteriet men plutselig etter en ny måned vanlig bruk hver dag, men en morgen er batteriet helt flatt igjen. Dette har nå skjedd flere ganger, kjøpt nytt batteri 2 ganger og ladet mange ganger. Siste gangen nå når jeg skulle lade fyker viseren på ladeapparatet rett opp på fullt. Kan det være kortsluttet? Og hvorfor det? Det tipses om strømlekkasje, overledning som gjør at batteriet tømmes for strøm. Noen mener det kan være regulatoren i dynamoen som svikter og batteri et blir kokt. Veldig takknemlig for tips, da dette sliter på!
×
×
  • Opprett ny...