Gå til innhold

Aenour19

Medlemmer
  • Innlegg

    64
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Aenour19

  1. 21 minutes ago, Frank Drebin said:

    Det er ikke toll på datadeler, men du må betale moms på skjermkort+frakt uavhengig om det er brukt eller ei.

    Personlig hadde jeg nok heller kjøpt brukt skjermkort her i landet, det er enklere ved eventuell reklamasjon mot butikk der selger har kjøpt kortet (iom. at 3090-kortene er relativt nye). Men hvis prisen er veldig god, eBay-selgeren har mange salg og 99-100 % score og det er en god beskrivelse av kortet, ikke minst at det virker, så kan du jo evt. prøve deg. Mistenkelig god pris kombinert med vag beskrivelse og selger med f.eks. 5-10 salg hadde jeg styrt unna.

    Takk for svaret ditt, problemet er at prisene her i landet er jo alt for høye. Mens på ebay, brukte kort har mye mer rimeligere priser. Men moms på ebay er allerede inn i estimerende pris som vises?

  2. Hei,

    Jeg dummet meg litt ut. Kjøpte da Crosshair sin thermal paste, alt følgte med. Brukte malen til å lime over kjøleren, for å legge thermal paste tynt og jevnt. Men jeg likte ikke noe særlig temperaturen så dro jeg og kjøpte Noctua sin thermal paste NH1. Skulle til å demontere AIO kjøleren for å fjerne gamle thermal paste og i det jeg tar det fra hverandre så mister jeg litt thermal paste over AMD Radeon 6800RX, veldig vimsete utført av meg. Jeg legger til et bilde og lurer på hvor farlig er dette her da?

    IMG_20220305_131805.jpg

  3. Hei.

    Bestemt meg for å bygge nytt PC, men trenger å avklare en del ting og har et par spørsmål.

    Det jeg lurer på er hvor er det best å montere væskekjøler, skal den trekke luften inn mot CPU eller ut fra CPU. (Første gang jeg monterer CPU væskekjøler).

    Hvordan blir det da best å montere vifter for å trekke luften inn i kabinettet og hvor blir det da best å ha dem for å trekke luften ut igjen. Aldri oppdatert en BIOS, men må den oppdateres før jeg kan kjøre i gang CPU eller hvordan funker det?

     

    Kjøler: https://www.komplett.no/product/1137283/datautstyr/pc-komponenter/vifterkjoelingvannkjoeling/cpu-vannkjoeling/asus-rog-strix-lc-360-rgb-cpu-kjoeler

    Kabinett: https://www.komplett.no/product/1149437/datautstyr/pc-komponenter/kabinetterbarebone/big-tower/fractal-design-define-7-xl-big-tower-sort#productinfo

    Prosessor: https://www.komplett.no/product/1172139/datautstyr/pc-komponenter/prosessorer/amd-ryzen-7-5800x-prosessor

    Hovedkort: https://www.komplett.no/product/1132545/datautstyr/pc-komponenter/hovedkort/amd-socket/asus-rog-crosshair-viii-hero-s-am4

     

     

     

    Tusen takk for deres tid!

     

     

    pc.jpg

  4. Hei.

    Prøver å hjelpe en venn her, bygget ferdig PC’n og installerte windows 10 PRO. Og fikk lastet ned LAN driver, nå som jeg har internett på PC’n så har jeg forsøkt og søkt på google i flere timer nå i håp om å finne drivere for skjermkort osv. jeg har funnet noen drivere med så dukker opp error hver gamg jeg prøver å installere drivere. Aner ikke hva jeg skal gjøre lenger

  5. 45 minutes ago, Theo343 said:

    Hvis du har et 3000-serie grafikkort vil det muligens hjelpe å undervolte kortet med MSI Afterburner. Det kan også være Nvidia driveren da jeg har opplevd dette i noen spill (eks. Rust) på de par nyeste driverne men det ble da fikset med undervolting av GPU.

    CoreVoltage den første og øverste? Og eventuelt hva burde jeg sette den på for nå ser det slikt ut.

    Untitled.jpg

×
×
  • Opprett ny...