Jump to content

Aenour19

Medlemmer
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Aenour19

  BIOS

  Hei. Har tenkt å oppdatere BIOS, men så har jeg kommet til det punktet som vist på bildet hvor jeg blir usikker på om jeg skal oppdatere den eller ikke?
 2. HyperX Fury RGB DDR4 3200MHz 16GB Noctua NH-U9S CPU Kjøler Corsair Carbide 275R Midi Tower Sort
 3. Valgte CPU Intel Core i7-9700K Prosessor og hovedkort Gigabyte LGA1151 Z390 AORUS ULTRA Corsair Vengeance 650M, 650W PSU WD Black SN750 1TB M.2 SSD
 4. Jeg gruer meg bare når jeg kommer frem til BIOS for det har jeg aldri vært i gjennom
 5. Ok, kjøpte medium tower, ikke high tower. Tusen takk alle sammen
 6. Oki, Og hvor på komplett sin side kan jeg finne kabel forlenger fra strømforsyning til hovedkort for tenkte å legge den pent og rundt, bak for å få det til fint?
 7. Hei. Jeg skal bygge min egen PC for første gang. Jeg har bestilt PC i deler uten cd eller dvdrom. Men jeg har aldri installert windows os etter at BIOS er ferdig stilt. Går det ann å installere windows via ubs flash?
 8. Nå fikk jeg opp siden tusen hjertelig takk igjen!!!
 9. Tusen takk for at du tok deg tid for å hjelpe meg. Men jeg er logget inn på komplett og når jeg trykker på linken så får jeg kun blankt side
 10. Hei. Jeg klarer ikke å bestemme meg for prosessor AMD Ryzen 7 3700X eller Intel Core i7-9700K. Det er det første valget, får i gave en Geforce RTX 2070 og vil gå ut i fra støttende komponenter for det. Jeg vil bygge en kraftig og stabil PC uten skjermkort til 10 000 - 12 000 kroner. Jeg vet ikke hvilket hovedkort som er det beste valget til disse prosessorene, AMD Ryzen er billigere enn intel men nå tenker jeg i lengden hva som er bra. Jeg spiller Battlefield V and nye COD, liker FPS spill og med gamle PC'n min har jeg veldig lavt FPS noe som jeg gjerne vil ha bedre. Vil trenge hjelp med riktig kjøler til prosessoren, harddisk SSD og 32 MB ram. Kan noen vær så snill peke meg i en riktig retning for hva som er et godt valg av PC komponenter som passer bra sammen. Tusen takk på forhånd.
×
×
 • Create New...