Jump to content

torsteinvh

Medlemmer
 • Content Count

  154
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har ganske bredt ansikt og IPD på 70. For meg passet dette bra: https://www.thingiverse.com/thing:4700782 Kombinert med 12mm HTC Vive pute får jeg både bedre komfort og større sweetspot enn med standard maske.
 2. Har hatt Cosmos. Moddet det med linser fra GearVR, og sweetspot var enormt Syns bildet var greit også, men ble mer og mer irritert over screendooreffekten. Brukte det bare til simracing, og trackingen er helt utmerket til det. Headset'et er imidlertid kresent på lyset i rommet, så det klaget stadig over at det var for dårlig lys til trackingen. En veldig hendig sak var av/på knapp på breakoutboksen. Kunne selv styre når man ville slå på headset'et. Jeg bruker vekselvis VR og TrackIR, så var veldig hendig å kunne slå av/på Cosmos'en. En ting som ser hendig ut men ikke er det i praksis er muligheten til å vippe opp fronten. Det fungerer forsåvidt greit, men headset'et er framtungt, og det er veldig ubehagelig å ha fronten vippet opp over lengre tid. Hadde Odyssey+ før og Reverb G2 nå som begge har inside out tracking, og ingen av dem har noengang klaget på dårlig lys... Byttet imidlertid til G2 rett før jul, og ville ikke for noe i verden byttet tilbake. Oppløsningen på G2 er noe helt annet. Til prisen Cosmos selges for syns jeg ikke det er verdt pengene. Kjøp heller Quest 2 eller Reverb G2.
 3. Har begynt å få den irriterende 7-14 feilen innimellom med G2'en min på et Asus B550 hovedkort 😟 Noen som har tips om et USB-C PCIe kort som virker fint sammen med Reverb G2?
 4. Takk Jeg har 3D-printet tre av de ulike gasketene fra Thingiverse og testet litt. Virker absolutt som om sweetspot blir større med linsene nærmere øynene, men samtidig så sliter jeg litt med fokuseringen. Har IPD på 70, så egentlig utenfor området til brillene, og det ser ut som om det blir verre hvis linsene kommer for nær øynene. Men har bare en veldig tynn (GearVR) og en veldig tykk (Odyssey+ VRCover) pute å teste med. Venter på nye puter i forskjellige tykkelser fra Amazon før jeg tar en siste test og konkluderer
 5. Noen som fikk med seg hvilket program/bilde MRTV bruker for å sjekke sweetspot?
 6. Jeg har et VR-Cover liggende fra når jeg hadde Odyssey+, så jeg kommer til å teste dette så fort G2'en min kommer. Foreløpig er den estimert til 23. desember. Kommer nok også å teste ut alternativ 3D-printet maske: https://www.thingiverse.com/thing:4673045 Rapporterer resultatene her
 7. Ikke funnet noe brukbart gratis, så kjøpte 'Pupil Distance Meter Pro', kostet litt under kr 30.- tror jeg. Virker bra, får ca samme resultat som det optikeren sier jeg har.
 8. Takk! Jeg er i andre enden av spekteret, IPD på 70. Men satser på at det skal gå greit selv om G2 fysisk stopper på 68.
 9. Hva syns du om Cosmos'en? Jeg har en Cosmos selv med Gear VR linse-mod og syns det er et rimelig OK headset, men litt mye screendoor... Odyssey+ var faktisk bedre på akkurat det. Går og venter på G2 selv, men bestilte sent så får ikke før på nyåret. Men usikker på hva jeg skal beholde av Cosmos og G2 når det kommer. Litt blandede erfaringer med WMR etter Odyssey'en, behagelig å slippe å styre med det med Cosmos'en. Driver bare med SimRacing, så trackingen er sannsynligvis bra nok på begge.
 10. Neppe. Mitt gamle hovedkort/CPU/RAM ligger drøyt 100 over det jeg har fått med nytt oppsett 😃 (Skal sies at det nye oppsettet er fullstendig stock) https://www.3dmark.com/compare/pr/503994/pr/451384
 11. Hei, Har en Corsair AIO så 'må' ha Corsair iCUE kjørende. Tenkte derfor å styre all RGB fra den, og slippe Aura Sync/Armoury Crate - som uansett ikke vil kjøre sammen med iCUE... Har derfor trukket ut RGB-kontakten på ASUS TUF 3080 kortet mitt fra PCB'en, og planlegger å koble den til en Corsair Commander Pro, og styre RGB fra iCUE. Bortsett fra at kontakten er mindre, ser den ut som en typisk 4-pins A-RGB kontakt (med tre ledninger koblet til). Noen som vet om dette er tilfelle, eller om ASUS bruker en eller annen proprietær kobling? Vil anta at det er samme opplegg på alle nyere ASUS-kort, og det ikke er noe spesielt med TUF-serien?
 12. Oppdatere jeg også da, for historikkens skyld Bestilte 5800X på lansering, ordrenr 382037xx. Ble sendt fra Komplett 10. nov. Har forresten en teori om ordrenummer og hvorfor de tilsynelatende ikke er i rekkefølge: Tipper ordrenummer genereres i det øyeblikk man legge første vare i handlekurven. Så varierer det hvor lang tid man bruker på å gjøre seg ferdig, så noen som har lagt vare i kurven senere kan være raskere til å betale og gjøre seg ferdig, og havner lenger fram i køen med høyere ordrenummer.
 13. Klarte å sikre meg et TUF 3090 OC til 17.790.- ved lansering, begynner å virke som om det faktisk var et godt kjøp
 14. Fikk sikret meg både RTX 3090 og Ryzen 5800X noen dager etter release, så flaksen måtte jo en gang ta slutt 😐
×
×
 • Create New...