Gå til innhold

stallman

Medlemmer
  • Innlegg

    134
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av stallman

  1. Vil ha bedre lyd til tvn og tenker på en receiver og 2 høytalere. Trenger råd og tips. Vil jeg få grei lyd med 2 små/stativhøytalere ?

    Bør være minst 2 hdmi-in og 1 ut på den.

    Har sett på Yamaha sin "nye" budsjettserie.

    Yamaha RX-V365B eller evt en av samme serie.

    Trenger også forslag til 2 høytalere, der pris burde ligge på 3000 kroner for 2 småhøytalere. Gulvhøytalere tar for mye plass.

    Er jeg helt på jordet, eller har noen bedre forslag ?

  2. Har fått investigert litt mer.

    Yahoo.com ba meg sende en mail til [email protected] for å avslutte. Fikk en direkterespons om at meldingen ikke ble levert, men fikk en link til Celldorado.com som også har en Norsk hjemmeside. Der var det kontaktinformasjon over E-post hvor man kan velge å avslutte tjenestene. Får se hva som skjer.

    Beklager at jeg startet tråden uten å ha sjekket grundig nok selv. Håper dette kan være til hjelp for andre. Vil komme tilbake på dette hvis det ikke fungerer.

  3. Jeg får ofte meldinger fra sms247.tv (lenker til ringetoner). Dette trekke di 650kroner for i mnd, uansett om jeg aldri har lastet ned tonene.

    Jeg finner hjemmesiden, men den er på arabisk eller lignende. Google gir heller ingen hell.

     

    Jeg har en Sony Ericsson W595, og jeg klarer ikke finne no informasjon om hvilket telefonnr det kommer fra.

    Noen som har vært borti dette, og vet hvordan jeg får stoppet dette ?

  4. Poenget mitt var at momsen ikke var medregnet i sametalepris og antall sms. Fikk 120 "gratis" og så tar momsen vekk hele bonusen.

     

    Når jeg var kunde hos netcom var alltid momsen med i prisen på sms/ringeminutter.

     

    Som jeg nevnte tidligere. Momsen er ikke trekt ifra bonusbeløpet. På min regning står bonusen som 140kr, men hvis jeg LEGGER TIL moms blir det 175kroner. Altså dette kommer meg til gode som kunde, og ikke omvendt, da 175 blir det faktiske beløpet.

    Du må forklare deg bedre så vi andre forstår hva du mener ?

     

    Alikavel: All bonus er god bonus, right? :E

  5. Vi «Gamle» Sheriff-kunder får iallefall 175kr i bonus hver mnd på abb, og ikke 125kr som nye kunder får. Hvor lenge det varer aner jeg ikke. Dette var for å ikke unngå avtalebrudd eller lignende, som Glenn sier. Hvorvidt det gjelder minimumsdebitering for Champion aner jeg ikke.

     

    Les også generelle vilkår ang priser under Punkt.4

    http://www.tele2.no/kundeservice/vilkaar.html

  6. Ettersom jeg har forstått utnytter ikke snåsamannen folk, eller prøver å overtale folk til å tro på han for å tjene økonomisk på det.

    Folk kommer til han. Noe fundamentalt for å bli bedre sosial, eller bedre i ryggen, er vel først å fremst å ha lyst. Derfor blir folk bedre av plagene. Om snåsamannen er «the real deal» eller ikke har vel ikke mye å si såfremt folk føler seg bedre av den grunn. Jeg ser på han som en slags psykolog. Men har ikke tro på at slike evner finnes.

  7. Det å ønske å få bekreftet hvor bussen går er helt vanlig. Spesielt før i tiden var det ett problem at det stod "100 Sentrum" på bussen,men den kjørte andre vei fordi den allerede hadde vært i sentrum.

     

    Hvor er tråden om dummeste svar man har fått fra kundebehandlere da?

    Værste er jo de som bestandig skal overtale kunden til ett annet produkt når kunden allerede vet hva han/hun skal ha når han/hun entrer butikken.

    • Liker 1
  8. Hvis arbeidsgiver søker etter arbeidskraft og ikke spesielle fagfolk har ofte fravær på vitnemål/attester større betydning enn karakterer. Hvis fraværet er ang mye dokumentert sykefravær kan det også trekke ned. Arbeidsgivere vil ikke ha folk som er ofte sykemeldte.

    All fravær er en ulempe som jobbsøker. Det vet mange av oss jobbsøkere.

×
×
  • Opprett ny...