Gå til innhold

To be honest

Medlemmer
  • Innlegg

    440
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av To be honest

  1. Det er jo som jeg sa når amobil testet Xperia S, de favoriserer alt som heter HTC og Apple og klarer overhodet ikke å forholde seg objektivt. Overskriften sier nok noe om hva den såkalte journalisten ønsker seg og ikke folk flest. Mobilen er sikkert knallbra, for all del, men det var det og forholde seg objektivt da?

     

    Hvorfor har den ikke fått trekk for manglende kameraknapp?

     

    La til link her som viser hvorfor det er en fordel med dedikert kameraknapp siden det ikke er åpenbart for den såkalte journalisten som testen

  2. Da har jeg brukt telefonen i noen dager, og vil si følgende:

     

    Gratulerer, Amobil! Dere har klart å koke suppe på spiker IGJEN!

     

    Jeg vil sammenligne med en annen telefon som har terningkast seks:

    - Mindre skjerm enn konkurrentene

    - Ikke tilgang til filstruktur

    - Krever Wi-Fi til enkelte operasjoner

    - Ikke fildeling over Bluetooth

    - Svak formatstøtte for video

    - Ikke utskiftbart batteri

    - Høy pris

     

    Kontra Xperia S, med terning 4:

    - Svak byggekvalitet (???)

    - Støtter ikke minnekort (Burde også stått på konklusjonen på den andre tlf!!!)

    - Underlig plassering av taster

    - PlayStation-logo men ikke spill (foreløpig)

     

     

    POSITIVT:

     

    Xperia S:

    + Super skjerm

    + Rask

    + Brukervennlig

    + Mye teknologi

    + God lyd

    + Bra på spill og video

    + Gode stillbilder

     

    Den andre telefonen (også kalt iPhone 4S):

    + Bra design og meget god skjerm

    + God byggekvalitet

    + Svært enkel å bruke

    + Integrert Twitter og Facebook (Hvorfor er ikke dette positivt på Xperia S.....?)

    + Automatisk gratis SMS når mottaker også har iOS5

    + Meget bra kamera med HD-opptak

    + Tyverisikring med sporing

    + Mulighet for stort minne (Opp til 64 GB) IKKE MINNEKORT - som var negativt på Xperia S

    + God tilgang til nyttige og underholdende applikasjoner (Dette står heller ikke på Xperia S)

     

     

    Jeg synes det blir mer og mer tydelig at Amobil fovoriserer alt annet enn Sony sine produkter - og aller helst Apple. (?)

    Så utfyllende beskrivelsene av det positive er på iPhone - det er skrevet med kjærlighet. På Xperia S er det skrevet i korte, kalde enstavelses-ord.

     

    Jeg skrev det for noen dager siden, alle vet jo at amobil favoriserer Apple og Samsung og har aldri likt Sony. Ikke ta testene deres så seriøst, mange her inne som ikke gjør det. Noen journalister er og forblir amatører og vil aldri klare å forholde seg objektive

  3.  

    Om jeg går for FF er jeg redd for at jeg vil savne mitt 17-55 2.8 IS. Klarer ikke helt å bestemme meg for 24-70 2.8 eller 24-105 f4 IS. Da ender jeg opp uansett opp med et tyngre og dyrere objektiv med dårligere spesifikasjoner. (24-70 2.8 IS blir for dyrt.)

     

    Det er ikke noe som heter 24-70 2.8 IS. Mener du at både 24-70 f2.8 og 24-105 f4 IS har dårligere spesifikasjoner enn 17-55 f2.8 IS? Er det Sigma eller Tamron sitt objektiv du tenker på da? Hvilken produsent tenker du på som lager 24-105 f4.0 IS dårligere?

  4. Hei, har du noen gang opplevd at du sitter på jobb/skole/buss osv. og plutselig kommer på noe du skal sjekke opp/huske å gjøre etc. når du kommer hjem? Hadde det ikke vært greit og kunne enkelt skrive inn på mobilen f.eks "husk posten" og når du kom hjem så var det en post-it eller lignende på pc skjermen hvor det sto akkurat det du hadde skrevet? Finnes en slik app?

  5. Å fjerne alle sine egne poster/innlegg, og til og med endre trådens emne, fordi man ikke liker utviklingen av diskusjonen, er vel omtrent det værste man kan gjøre på et diskusjonsforum!

    Ikke gjør det noe mer er du snill.

     

    Hvorfor er det omtrent det værste man kan gjøre? Er det ikke like greit og fjerne unødvendige poster slik at ikke diskusjonsforum overfylles med emner som ikke har noen mening? Eller synes du det er greit at all meningsløs diskusjon skal ligge offentlig?

     

    Posten var ment kun som info til de som ikke hadde fått det med seg og også til akam at de kanskje burde nevnt det siden det er første ordentlige bevis på at Canon har noe på gang snart.

  6. Den lille grønne logoen nederst på baksiden vil også forsvinne sammen med Ericsson navnet. Er likeglad, sammen var de jo ekstremt trege med bl.a oppdateringer. Håper Sony kommer seg opp av gjørma og at de for alvor kan gi bl.a Samsung og HTC konkurranse. Håper også at produsentene blir enige om en standard slik at vi får se mer tilleggsutstyr som dockingstasjoner fra tredjepartsleverandører som f.eks Geneva. Savner bare det og kunne sette telefonen i en holder om kvelden ved nattbordet slik jeg kunne med min gamle W595 og G900. Sorry for OT.

×
×
  • Opprett ny...