Gå til innhold

Annesonor

Medlemmer
  • Innlegg

    78
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Annesonor

  1. StudentSOF skrev (4 timer siden):

    Det er overhode ikke nødvendig å begynne å lese allerede. Men hvis du har veldig lyst, så kan du jo alltid lese deg litt opp på politireformen også kan du jo se litt på paragrafene i Politiloven.

     

    Krimt3k skrev (16 minutter siden):

    Ta for all del sommerferie. Du lærer fort nok, og det blir mer enn nok å gjøre.

    Krimt3k, evig student, moderator og politibetjent 2.

    Føler det blir sååå mye studie og stoff at jeg er redd for at jeg drukner i stoff... er ikke såå flink til å lese nok hvis det blir for mye ://

  2. Oaaphs skrev (1 time siden):

    Generellt har man ikke ferier på universiteter eller høgskoler. Det er juleferie og man har ferie under helligdagene i påsken. Andre typiske ferier har noen ganger kortere undervisningsuker, eventuellt er det studieuke. Eksamen kan også falle dagen etter, eller et par dager etter en «ferie», så ikke gitt at man får tatt seg noe særlig ferie annet enn ved sommeren og julen.

    Åå ja skjønner!☺️
    Takk for svar!

  3. Krimt3k skrev (8 minutter siden):

    Vil anbefale PC på det sterkeste. Tror nok ikke du har samme kapasitet til å skrive på iPad sammenlignet med en pc. Dessuten er det greit med PC med tanke på div. programmer/lagring av filer.

    Tenkte å kjøpe den helt nye iPad pro med tastatur, den skal ha mere nok kapasitet.. men spm er om man trenger noen spesielle programmer som ikke finnes på iPad? 

  4. Avj skrev (På 21.5.2020 den 11.53):

    Tror dere snittet blir å øke mye på alle studiesteder? Selv synes jeg at 48,8 for å komme videre til intervju høres veldig høyt, sammenlignet med tidligere år. Krysser fingrene for at 50 holder i Bodø. 

    Jeg tror nok snittet vil øke ja, på alle studieplassene dessverre.. men vet ikke da seif

×
×
  • Opprett ny...