Gå til innhold

Janster

Medlemmer
  • Innlegg

    382
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Janster

  1. Hei, takker for svar.

     

    Det er kun server pc'en som bruker RAID, den står for øyeblikket bare i raid 0 for ytelse. Jeg vil at den skal være rask til det den skal, men bryr meg ikke så mye om dataen er sikker der.

    Jeg bruker som regel seagate disker, den som gikk fløyten nå er 2TB.

     

    Vel jeg fikk den operasjonell igjen, men alt tyder på at dette blir kortvarig fiks.

     

    Vel, det er kanskje oppmuntrene og høre at det er bare jeg som har fornærmet big juju, så kanskje med lett ofring av varierende bamser og insens så vil hellet snu.

  2. Jeg tror jeg blir sprø snart, jeg har snart ikke gjort noe annet enn så sende harddisker i retur.

    Nettopp nå sviktet nok en 2TB disk i raid setup, slikt at jeg må glede meg over å ha mistet alt på den også. Ikke at data delen var så farlig, men likevel da.

     

    Så, over til lista.

    Over siste 2 årene har jeg mistet omtrent 6 harddisker i RAID setup, en gang begge 2 samtidig, de ryker og ryker, jeg får nye på garantien, men skal liksom ikke disse fungere en GOD stund først?

     

    Engang fikk jeg defekt vare i retur for defekt vare, det var rimelig slitsomt å feilsøke slikt når man forutsetter at de skal fungere ihvertfall helt nytt.

     

    Er dette bare jeg som har fornærmet the big juju, eller er kvaliteten på diskene blitt dårligere ?

     

    Mvh

    Frustrert

  3. Jeg kjøpte denne for en stund tilbake, og da hadde jeg windows XP, lyden er grei, men på helt vilkårlige tidspunkter begynner lyden og variere mellom fort og sakte, slikt at jeg får enten dyp bass eller donald duck stemmer.

     

    Jeg skfita fra mitt Soundblaster SE til onboard lydkort uten at det hjalp, jeg har oppdatert drivere til headsettet og fortsatt intet.

     

    Noen som har erfaringer her?

     

    Hilsen

    Jan

  4. Fikk dette til å fungere via mediaplayer 12 på min windows 7.

     

    Men kvaliteten er veldig dårlig, er som om det mangler anti-aliasing. Nå jeg skjønner dette er i startfasen, men jeg skjønner ikke hvorfor jeg må ha en DMA når tross alt min PC er 1000x ganger bedre til alt en DMA gjør.

     

    Så hva går galt?

     

    Jeg har 100mbit nettverk, med en vanlig router.

     

    Hilsen

    Jan

  5. Ja jeg lurte det samme 1700 trusler...

     

    Er det 1700 cookies den fant?? I såfall, er de en trussel, jeg ser mine antimalware/virus/spycrap prøver og fjerne alle disse farlige cookies, jeg mener de ikke akkurat er den store trusselen da.

     

    Det finnes virkelig kjipe malware stuff der ute, men de har jeg sjeldent klart og fjerne med standard programmer.

  6. Hvis du likte Planetarion, og slike ting, Celetania er kanskje det neste skrittet.

     

    Har spillt det litt off-and on , og har hatt det rett så moro til tider. Kombinerer strategi fra web-spill med en ok spillmotor med rts elementer.

     

    Ihvertfall er det ingen alver her, og antall non-webbrowser strategispill er tilnærmet lik null, så jeg synes det er litt ok.

     

    Nesten ingen grind heller...vanvittig..jeg vet.

     

    Janster

  7. At Conan ikke merget det 'sekundet' spiller befolkningen sank, er bare rart, det må indikere at de har nok ikke nok peiling på hvordan å drive mmo'er. En MMO trenger spillere, uten dem hjelper det ikke at det er verdens beste spill.

     

    Når det er sagt, kamp systemet til Conan funker veldig dårlig, jeg la merke til det når jeg ikke kunne bruke combo'er mens jeg bevegde meg. Det betyr jo at man aldri får brukt noe spes med komboer i kamp, med mindre man abuser den slag i tomme lufta greia man gjør nå.

     

    Tilslutt, endgame..sukk...uansett, ga opp, Warhammer er det beste pvp spillet..og WoW er det beste pve basta...AoC klarer ingen av delene, og vil ikke fikse det på lenge. Styr unna.

  8. Sluttet og spille da servern min er totalt øde, som anmelder sa, som enspiller finnes det bedre der ute. Siden de forskjellige servernene ikke kan linkes i battlegroups som på WoW blir det veldig tomt her. Dette er en stor tabbe av utviklerene da PVP er 100% avhengig av spillere. De kan ikke tillate servere og dø ut slik, heller merge dem da, men tydligvis er de for stolte til det.

     

    Så de har bestemt seg for å tillate gratis transfers, men og flytte low pop folk til andre low pop er vel ikke akkurat en løsning. Hvem er gal nok uansett til å forlate en godt befolket server.

     

    Det tar skikkelig lang tid og levle chars her, derfor har jeg hverken tid eller ork til å starte et annet sted nå.

  9. Jeg tror det også er viktig med få men godt utviklete klasser, ikke gå i fella og lag 234234 classer/trær/blah og så finne at balanse/itemisation går til helvete senere.

     

    Conan ble trådt i grunn, jeg prøvde det og syntes grafikken var fin til plutselig spillet ble kjedelig. Det sagt jeg synes ikke akkurat questing i WoW er så fett heller, men 5-10 manns instance running er relativt kult.

     

    Satsingen på samarbeid over vill deathmatch/pvp har vært viktig for WoW, og raids har alltid vært mer status og fetere enn Arena/Bg's.

×
×
  • Opprett ny...