Gå til innhold

marw

Medlemmer
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av marw

  1. Liker dette :D

    Har selv 2 x 8800gt vannkjølte, jeg bytter ikke ut skjermkort så ofte når vannblokkene er så extremt dyre. For meg er en stillegående maskin viktig, og er kun den isolerte vannpumpa som lager støy nå ;) (ssd's og passiv kjølt 36x36cm radiator)

    Har sett at det er flere produsenter som har laget vannkjølte gfx kort, men ingen så vidt jeg har sett har funnet veien til norske web-shopper :(.

  2. Noen som kjenner til hvordan jeg får endret området FF bruker som pagefile/ temp location?

     

    Dersom du er en smule paranoid, kan du jo installere en portabel Firefox :)

    Da får du alt samlet i ên og samme mappe :)

     

    http://portableapps.com/news/2008-09-28_-_..._portable_3.0.3

     

    Det er ikke nødvendig å installere "PortableApps.com Suite".

     

    Greia er at jeg har en OCZ core SSD som ikke er veldig glad i mange skrive/lese operasjoner samtidig. Dersom jeg har en del youtube / web sider oppe, vil hele OS'et mitt låse seg i 5-10sec en gang i minuttet, sånn gjenomsnittlig iallefall. Dette er et kjennt problem for disse ssd'ene, og ocz klarer ikke / driter i å finne en løsning.. Blir aldri noe mere OCZ for meg pga den skuffende supporten.

  3. Noen som kjenner til hvordan garantien vil være ved kjøp ifra utlandet?

     

    Bestilte tz5 fra england igår, sendt til et familiemedlem i sverie som stadig er på norgesbesøk (ingen moms/toll innenfor EU).

    Betalte litt under 2000 for et nytt kamera inkl. 8gb sd, veske, minitripod stativ, ekstra batteri, rensestash til linse & kortleser. Ser ut til at Norske fotobutikker tar ALT for høy fortjeneste???, kun kamera kommer nok ned i 1500-1600 m frakt :O.

     

    Anyhow, har jeg bare 1 år garanti via england, eller kjører panasonic noen international policy?

  4. Hadde et par spørsmål, jeg hadde håpet noen andre kjenner svaret på.

    har 4 stk seagate 500gb 7200.11 disker som jeg tenkte å slenge inn i en gammel maskin, og sette opp som filserver.

     

    # jeg har også en hitachi 500gb med noe høyere søketider, vil hastigheten bli tregere dersom jeg bruker denne, ala maks hastighet = tregeste ledd?

     

    # Skal bruke et gammelt hovedkort, nforce 4/5 med integrert raid på. dersom hovedkortet tar kvelden, kan jeg kjøre opp diskene i mitt nye nforce7 HK for å hente ut dataene igjen?

     

    # Kan jeg utvide raidet med flere disker, uten å miste eksisterende data?

     

    Takker for alle evt. svar ;))

  5. Jeg har lett nettet opp og ned, etter 360mm vifter, lurer på om det er noen av dere som har kommet over noe sted det er mulig å få tak på dem?

     

    De finnes i en haug med kabinetter, ex: XClio 6030, men det blir litt drøyt å kjøpe kabinettet kun for vifta, har allerede et Antec 182SE.

     

    Hvorfor jeg er på så desperat jakt etter en 36cm, er pga Radiatoren min -> MORA 2. Denne står nå som passive, men har endelig fått tak på Chipsett blokk til mitt 780i HK, så regner med at jeg må slenge på vifte® om jeg skal beholde overklokkinga mi. Kunne alltids brukt 9 x 120mm vifter, men regner med at det ville være billigere med 1 360mm, og viktigst av allt, mindre støy..

     

    Hjæææælp.. :)

  6. Til de av dere som lurer på elkjøps lagerstatus, er det bare å ringe dem på 81532000.

     

    Ringte for en time siden og fikk vite at det var 90stk igjen(xbox) på sandvika storsenter.

    Er tilbake på jobb nå, med GTA liggende å vente i bilen :)

     

    Takk til elkjøp for gode partier og fine priser på knalltitler. Kjøpte halo når det kom på elkjøp, og byttet det inn på EBgames for samme prisen som jeg betalte for det 3mnd etterpå :)

     

    -MaRw-

  7. Her er min nybygde p182 SE :)

    post-5355-1203933638_thumb.jpg

     

    Litt sånn midlertidig bilde det der.

    Mo-ra 2 radiatoren skal henges på veggen med noe vinkler jeg må lage. Var veldig usikker på om jeg ville kunne kjøre den som passiv, men var ikke noe å uroe seg for. q6600'en kjører på 3,2 ghz og ved et par timer stress tester har jeg bare fått den opp i 49 grader. Skal klokkes høyere, men xfx 780i chipsettet blir litt for varmt sånn det er nå. Den viften som følger med bråker for mye, og veldig effektiv var den heller ikke.

    Målet med denne maskina, var å få en fin kombinasjon av ytelse/stillhet, og foreløbig ser det veldig bra ut.

     

    Både pumpa, laing ddc-1 med petrastech custom topp og corsair psu'en hx620 er lydløse over all forventning. Det eneste hørbare nå er diskene og de 2 kabinettviftene som jeg har på medium (plukka ut den chipsettkjøleren som hørtes ut som et tannlegeborr in action). Har satt inn 1 Noctua NF-S12-800 foran den øvre diskskuffen, og skal bytte ut de 2 standardviftene også når jeg har snekra en bedre chipsettkjøleløsning. Tenkte på å lage en trakt til en chassivifte om jeg ikke finner vannblokker til kortet.

    Blir vel satt inn hd-blokk/silencer og et 8800gt kort til ganske strax.

     

    Kan se å få oppdatert med noen testresultater / bedre bilder når den er ferdig.

     

    Noen tips til hvordan jeg kunne evt. laget en sånn trakt??

  8. Det er helt sikkert besvart før, men kunne ikke finne eldre threads på dette..

     

    Lurer på om det er forskjell på f.ex "MSI GeForce 8800 GT OC 512 MB @660/1900", og et "Club3D GeForce 8800 GT 512 MB @600/1800"

    Denne er uansett på vei i posten, så lurer på om det spiller noen rolle hvem av kortene jeg velger, bortsett fra at jeg manuellt må skru opp club3d sin klokk for at de skal yte det samme?

  9. Jeg er en fersking når det gjelder vannsystemer, så slenger ut et par spm. Takk for alle eventuelle konstruktive svar :)

     

    Planen var egentlig å bygge et kabinett i tre, hvor jeg brukte luftsluser til å dempe lyden, og fortsette å kjøre viftekjølt.

    Etter å ha fundert litt så lurte jeg på å kaste noe vannkjøling inni der også.

     

    Vet a pokker om det kommer til å fungere, men her var ihvertfall sånn ca. jeg hadde for meg i hodet:

    (Glem allt som heter riktig skalering osv. bare kasta opp noe i et program jeg ikke kjenner til :p)

     

    kasse1.jpg

     

    Tenkte meg 2 x 120mm vifter på lav spenning i hver sluse.

    Det blir ingen cd-rom men tenkte å dra ut en USB-hub, så kan slenge inn cd-rom der når det behøves.

    Det blir bare 1 eller 2 disker, resten av lagring har jeg i egen filserver i kjellern.

     

     

    #Er det mulig å drite i allt som heter luftesluser, og heller ha en liten radiator, eller radiator m. peltier+kjøleribbe inni kabinettet som drar ut varme, for så å ha en helt tett kasse?

    Har ikke sett mye til peltier elementer når jeg sjekka, er kanskje mest for extrem OC?

     

    #Noen som kjenner til noen gode webshops i EU? Min mor bor i sverige, så da slipper jeg vel toll om det sendes dit. Kan jo shoppe noe hos microplex, men de har jo helt uforsvarlige priser.

     

    #Dette er foreløbig det jeg har sett meg ut av kjøling

    MO-RA 2 Core

    Watercool Eheim 12V (1046)

    Varekort D-TEK FuZion CPU (A2 kompatibel)

    Heatkiller GPU-X GF6800/7800

     

    #Eller er dette bare en fryktelig dårlig idé?

     

     

    Maskina mi er ikke noe gromsak, AMD3700 2gb ram & xfx 7800GT. Oppgradering får vente til ny AMD release og når tiden nærmer seg Conan :D

     

    Edit: Skriveleif

  10. Første spillet hvor jeg virkelig savner CRT skjermen min, det blir allt for mørkt i huler osv. Synes det blir for dummt å måtte ta på nightvision helmet med en gang klokka passerer 8, eller man går inn noe sted. Eller er det bare designet slik?

     

    Skal prøve å sette på AA isteden for å se om det hjelper når jeg kommer hjem, iom HDR "gjør mørkere farger mørkere, noe som er problemet her ihvertfall.

     

    Kjører 7900gt, og takke faen for at jeg slipper å ha noe mere med ATI og gjøre :)

    (vil ikke starte hva som er best diskusjon her, bare konstaterer at den nye ati driveren interesserer meg midt i brun-øyet:)

     

    Kånge spill forresten, om man spiller for å ha det gøy... Henger man seg opp i skills/lvl utforminga går man på veggen etter et par timer

  11. Jeg kjøper lite spill / musikk, men laster nok ned endel :blush:

     

    Jeg mener spill og musikkbransjen skyter seg selv i foten, og trenger en reality sjekk.

     

    Media -> Hvorfor skal de absolutt bruke disse jævla plast skivene? Jeg, og de fleste andre ville foretrukket å kunne laste ned spillet av leverandøren, for å så ha ISO fila liggende på disken. cd/dvd er ett skjørt medie, og jeg liker ikke å leite etter denne driten hver gang jeg skal spille / høre på musikk. Dessuten bråker CD spilleren

     

    Jeg ville gladelig betalt for nedlasting av spillet. Da slipper jeg å kaste penger ut av vinduet til produksjon, distubusjon, og salg av den plasten jeg alikevel ikke bruker (de spill og musikktitlene jeg har kjøpt har jeg enten laget image av, eller lastet ned i tillegg). og vet med sikkerhet at mesteparten av pengene går til en god sak, istedenfor å lønne de ansatte på elkjøp :p

    Dessuten finnes det så mange folk som har grodd fast foran pc skjermen. disse menneskene kommer seg skjelden ut til butikken, og laster ned piratkopier for enkelhetens skyld.

     

    Noen av disse "antipiratsperrene" er jo helt på trynet. Nå tenker jeg spesiellt på starforce. Makan til møkkasperre skal du lete lenge etter.

    eksempel -> Jeg var en ivrig UFO fan, og gledet meg stort til den siste *hva enn den het* Gleden brast fort når starforce ikke ville ha noe med dvd spilleren min og gjøre, kunne bare kaste spillet jeg kjøpte, men piratversjonen jeg lastet ned fra nettet fungerte utmerket. Kompisen min fikk forøvrig samme problemet, men var smart nokkt il å låne cd'n min før han også lastet det ned :nei:

     

    Død over CD'n !! :dribble:

  12. Lurte på om det var noen som har kjennskap til en bra skjerm til gaming.

     

    Problemet kommer når jeg skulle hatt en "så stor som mulig" skjerm, samtidig som jeg ikke fixer etterslep.

     

    Finnes det noen lcd-tv ala 32"eller 42", eller noen 21"+ lcd skjerm som er råe på gaming ?

     

    Pris spiller ingen rolle, (nesten)

     

    Takker for evt. tilbakemeldinger :)

  13. henta min på posten igår.

     

    Rekna med at 19" lcd for 2600 m frakt, så måtte det være noe drit med den, men neida.

    Digg bilde, og finner ikke noe etterslep i spill.

     

    Var litt nervøs for døde pixler, iom du trenger noen for å få det på garantien.

    Men, på netthandel har man jo angrefrist, hehe. :whistle: så pass på å kjøre en død-pixel tester når du får den. kan hende at def. pixler plager deg senere

     

    http://www.laptopshowcase.co.uk/downloads.php?id=1

     

    Min var ihvaffal uten :)

  14. Heey

     

    Lurte på om det er noen som kjenner til en handsfree som fungerer både på mobil (t610) og pc.

     

    Tenkte på og bruke den som vanlig handsfree til telefon, og bruke den på pc'n når jeg er hjemme til og snakke over nettet.

    kjipt og ha trådet samtale når man plutselig bestemmer seg for og hente en øl, eller tøme blæra. :yes:

     

    Lett endel etter noe trådløst som fungerer på pc, men har ikke funnet noe enda. :hrm:

     

    Somebody, pleeease help meh!

     

    -MaRw-

  15. Har problemer med at maskinen min booter helt uten videre.

    Det skjer som regel i spill ol.

     

    Kjølingen er fin, og cpu holder seg under 50, hk under 40.

    Er meget irriterende, men har klart og ikke slå den ihjel enda.

     

    Allt seg greit ut på voltage control.

     

    Kjører xp-3000, 1gb twinmos ram. "powercooler" 9800pro med zalman heatpipe.

     

    Har ikke snøring på hva dette kan være, så tips mottas med stor takk

  16. Skulle hatt en ny skjerm ja, men er så helv3tes dyrt med lcd.

     

    kunne tenkt meg en 19/21" lcd, men gidder ikke tømme mastercarden for noe som "halvveres" i pris om 1 år :p

    Har ikke spez peil på lcd så det er sagt, men det ser vel ikke bra ut og kjøre oppløsninger som ikke er beregnet på skjermen.

    F.eks kompisen min er nødt til og kjøre desktop/spill på 1600 x 1200(21" nec) for at det ikke skal bli pixel kødd. Hvilket resulterer i uleselig liten skrift når man er trøtt og ser dårlig, eller er full.

     

    Ser på 21" crt, men drøyer med impuls kjøp denne gangen.

     

    Har en godt brukt dell(philips) 19" som holder på og ta kvelden for andre gang. Gidder ikke operere den en gang til :p

×
×
  • Opprett ny...