Gå til innhold

Panic

Medlemmer
  • Innlegg

    819
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Panic

  1. Kommer vel ann på hva man legger i det.

     

    Hvis amobil anseer disse kåringene som seriøse, synes jeg det er litt latterlig, da det hele virket litt tåpelig. Eksempel på dette er videoen.

     

    Dermed sitter jeg med inntrykket at det hele var en subjektiv vurdering av telefoner som har kommet de siste 12 månedene og om "juryen" synes W995 var en sensasjon av en telefon, så får de vel synes det. For de som fortsatt lurer på hvem juryen er så er de listet på slutten av videoen.

     

    Jeg nekter å tro at de ærlig kan mene at W995 var den beste telefonen som kom i år...

     

    Problemet her er at Sony Ericsson kommer til å melke dette for hva det er verdt. De fleste her inne vet bedre, men mange kjøpere der ute vet lite om mobiltelefoner og kan da ende opp med å kjøpe W995 forran feks Omnia HD da den har stemplet årets mobiltelefon. Det blir helt feil, men det er god PR for SE.

    Ja for det er jo krise om noen ender opp med en W995. :roll: Omnia HD er for all del en veldig bra og funksjonsrik telefon, men mannen i gata har ikke bruk for en så stor og avansert mobil. Jeg tror at W995 appelerer til en større del av befolkningen. Teknofrikene derimot, velger helt sikkert Omnia HD f.eks.

  2. De fleste mobiler er i dag relativt greie musikkspillere ut av esken. Dersom det er så viktig for avgjørelsen, synest jeg telefonversjonen av iPod hadde vært en verdig vinner. Den er dessuten lettere å bruke, raskere og koster totalt under 5000 uten abm.

     

    Du glemte at Iphone har dårligere lydkvalitet, overføring av sanger kun gjennom itunes, mangler FM radio, har et mye dårligere kamera samtidig som man kun får kjøpt denne med abbonement. I tillegg er den dyrere. Så noen verdig vinner kan man ikke si at denne er.

  3. Har hatt w995 nesten et halvt år nå og har aldri vært så fornøyd med en telefon før. :D Kjenner flere som har denne og mener det samme. Så at den fortjener prisen er det ikke tvil om. Den har jo også fått EISA prisen for årets musikktelefon. Og 3500,- er ikke mye for en så funksjonsrik telefon. Iphone koster opp mot 8000-10000 kr u/abbonement. Det er DYRT det!! Den prisen kan ikke forsvares.

     

    Javist er W995 en bra telefon, det er det ingen som sier noe på. Problemet er bare at den føles som en gammel telefon. Bruksopplevelsen på en telefon er viktig og w995 skårer heller dårlig der. Brukervennligheten er også å betrakte som dårlig (selv om menyene er enkle) i dagen marked med touch telefoner.

     

    Så alle telefoner som har fysisk tastatur og ingen touch skjerm er nå automatisk gammeldagse? Lurer på hvorfor denne er så populær blant ungdom da. :p Å si at brukervennligheten er å betrakte som dårlig synes jeg du bør utdype litt mer. Den er så enkel i bruk som det er mulig, menyene er nærmest selvforklarende og responsen er veldig bra siden den ikke kjører noe tungdrevet operativsystem. Når det er sagt, så kan jeg si meg enig i at det er flere andre telefoner som også fortjener å bli kåret som årets telefon. Samsung Jet er en av dem. Men årets musikktelefon er definitivt W995! :thumbup:

  4. Har hatt w995 nesten et halvt år nå og har aldri vært så fornøyd med en telefon før. :D Kjenner flere som har denne og mener det samme. Så at den fortjener prisen er det ikke tvil om. Den har jo også fått EISA prisen for årets musikktelefon. Og 3500,- er ikke mye for en så funksjonsrik telefon. Iphone koster opp mot 8000-10000 kr u/abbonement. Det er DYRT det!! Den prisen kan ikke forsvares.

  5. Fikk endelig sett alle filmene om Jason Bourne, og godt var det...

     

    The Bourne Identity - 2002

     

    Vi blir kjent med et engasjerende plot. Flotte actionscener og veldig lite dødtid. Bra skuespill og Matt Damon passer perfekt som Jason Bourne. Storkoste meg gjennom hele filmen.

     

    8,5/10

     

    The Bourne Supremacy - 2004

     

    Fortsettelsen skuffer heller ikke. Et forrykende tempo, og er spennende hele filmen igjennom.

     

    8/10

     

    The Bourne Ultimatum - 2007

     

    Fortsetter rett der den andre avsluttet. Masse bra action, en heftig kamerføring og vi blir enda bedre kjent med bakgrunnen til Jason Bourne. Dette er action på sitt beste, slår James Bond etter min mening.

     

    9/10 Er nok den beste filmen i serien...

×
×
  • Opprett ny...