Gå til innhold

Clavain

Medlemmer
  • Innlegg

    49
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Clavain

  1. "Neeei, nå må dere slutte å tulle... VS med ytelsesproblemer? Slik har det da aldri vært..."

     

    Ha! It's funny because it's true... :)

     

    Har brukt alle versjoner av Visual Studio siden .NET 1.0 på forskjellig hardware, og ytelsen har alltid vært dårlig. Mulig andre IDE'er er verre, men det hjelper vel ikke så mye.

     

    En annen ting: Jeg håper den nye versjonen har fikset problemet med at enkelte prosjekter nekter å legge seg i Recent Projects, uansett hvor mange ganger man åpner dem. Veldig irriterende. :-/

  2. Det er bare å se på skolen, det florerer med skrivefeil, til og med lærere skriver feil. Dine observasjoner er ikke represantiv for hele Norge :)

     

    Men forhåpentligvis greier lærerne iallfall å skrive representativ riktig.

    Og her skal det vel være representativE i flertall? "Dine observasjoner er ikke representative."

    :hmm:

  3. Lille Ole stod ved elvebredden. Plutselig hoppet han ut i vannet.

    En mann kom løpende til og spurte: "Hvorfor i all verden gjorde du det?"

    "Jo," svarte Ole "det er jo fryktelig varmt i dag, og jeg tenkte derfor at det kunne passe med en avkjølende dukkert."

    Da lyste mannen opp og sa: "Okay!"

     

     

    :nei:

  4. Vanskelig, ja, men gikk for EBM. Foretrekker i hvert fall industrial uten gitarer, selv om det finnes en del groovy unntak.

     

    Forøvrig, vet ikke om det er noen andre Haujobb-tilhengere her, men de kommer med et samlealbum nå til høsten, og begynner deretter å jobbe med neste album.

     

    Fra Daniel Myer selv:

    first a record with all the old goodies. a couple of new tracks and a coverversion. when dejan will move here in august, we´re gonna set up a new studio enviroment for us and work on new material.

     

    Egentlig ikke så veldig interessert i et samlealbum, siden jeg allerede har alt de har gitt ut, men den skal visst inneholde noen nye spor også, blant annet demoversjonen man kan høre her (HAUJOBB demo08):

     

    http://www.myspace.com/mkmproductions1

     

    Gleder meg vilt til å høre denne i ferdig versjon. Fantastisk bra! :)

  5. Installerte nytt hovedkort (GIGABYTE GA-P35C-DS3R DDR2/DDR3) med Realtek RTL8111B integrert nettverksadapter i går, men får ikke koblet til internett. Problemet ligger i at den lokale koblingen klager på at "ingen kabel er koblet til", selv om det vitterlig er det.

     

    Har installert alle driverne fra CD-en som fulgte med, dvs RealTek-drivere og hovedkortdrivere. Nettverkskortet ligger i Device Manager med riktig driver og der står det at alt fungerer som det skal... Men, altså, den nekter å se nettverkskabelen.

     

    Har restartet, koblet til og fra kabler og modem, slått av modem, testet med andre kabler, reinstallert drivere...

     

    Ser også ut til at alt er riktig i BIOS, men er ikke noen ekspert på innstillingene der.

     

    Modemet er Lucent CellPipe, og det har fungert med to tidligere nettverksadaptere. Kan det tenkes at et adsl-modem ikke er kompatibelt med en nettverksadapter, eller er det umulig?

     

    Akkurat nå heller jeg mest til å bare kjøpe et frittstående nettverkskort og bruke det istedet. Frister ikke så mye å koble fra hele hovedkortet og sende det til rep sånn før jul... :(

     

    Er det noen som har noen som helst anelse om hva problemet kan være?

  6. Fysikk prosessorer er somsakt den moderne 3Dfx, i starten var det ikke mange som hadde troen på det, nå er OpenGL og DirectX en fast standard i de fleste spill, dette vil høyst sannsynlig skje med fysikk prosessorer men det ligger enda 1-2 år frem i tiden.

    Joda, fysikk blir det naturligvis stadig mer av, men jeg tillater meg å tvile på om separate fysikkort noen gang vil slå an. Som sagt, med flere kjerner per prosessor og stadig mer avanserte grafikkort så tror jeg selskap som Aegis vil få store problemer med å rettferdigjøre innkjøp av deres "one trick pony"-kort. :D Men tiden vil vise...

  7. SÅ har det noe for seg med ett fysikk kort i tillegg ? :hmm:

    Nei, etter alt å dømme er det svært liten grunn til å skaffe seg dedikerte fysikk-kort. Liten støtte blant spill, og de som støtter det endrer ikke akkurat spillopplevelsen i noen nevneverdig grad. Styr unna til det eventuelt slår gjennom i markedet, og med tanke på at grafikkkort etter hvert kanskje kan overta noe av fysikkhåndteringen, samt stadig flere kjerner i selve CPU'en, så kommer det nok aldri til skje...

  8. Haujobb - (ebm/idm/experimental)

    Suzanne Vega - (folk pop)

    Perpetuous Dreamer - (trance)

    Madder Rose - (skranglepop)

    Suede - (britpop)

    Public Enemy - (rap)

    Marilyn Manson - (industrial/metal/glam)

    Needle Sharing - (drum n bass/noise)

    Erika - (dance)

    Portishead - (trip-hop)

  9. Är det helt kört eller ?

    Hvis maskinen stod på når det hendte, så har nok minst en komponent tatt kvelden for godt, ja. Vanskelig å finne ut hva som er dødt hvis du ikke har deler å bytte ut med. :(

     

    Da er det bare å dra til rep, men jeg bor ikke i Oslo, så der kan jeg ikke hjelpe deg. Gule Sider?

  10. Jeg driver og forsøker å finne ut hvilken komponent som ikke virker, er dessverre ingen hw-ekspert så jeg har følgende spørsmål som jeg ikke har funnet noe svar på:

     

    -Når jeg kobler fra harddisken, skal ikke maskinen likevel klare å komme til BIOS hvis alt annet virker?

     

    -Hvis jeg kobler fra et defekt skjermkort, skal jeg da høre det vanlige oppstarts-pipet og CD-spillerne begynne å spinne opp, eller er ikke dette måten å sjekke skjermkortet på? (Jeg har ikke noe ekstra AGP-kort å bytte med)

     

     

    Kjempeflott om noen kan svare på dette!

  11. Tenkte å oppgradere PC'en, og etter en del research har jeg kommet frem til følgende oppsett:

     

    Thermaltake Tsunami

    NetShop

     

    MSI K8N NEO2 Platinum-54G

    Netshop

     

    AMD Athlon 64 4000+ 2.4GHz

    Netshop

     

    OCZ 2048MB Dual Channel 2x1024

    Netshop

     

    Dette skal etter hva jeg kan skjønne fungere sammen med et Nvidia 6800GT AGP kort og en Thermaltake Silent 480W Silent PurePower + 2 IDE disker og 2 CD/DVD-spillere som jeg allerede har.

     

    Denne skal brukes mest til spill. Noen som ser noen ukompatible elementer eller har andre forslag? Alle kommentarer er hjertelig velkomne! :thumbup:

     

    PS: Artig å se at denne nye CPU'en har akkurat samme klokkefrekvens som den jeg har nå... :p

  12. hmmm, noen bra jeg kommer på:

     

    Alastair Reynolds: Revelation Space, Redemption Ark, Absolution Gap

    - En trilogi med en ganske original forklaring på hvorfor menneskene ikke har kommet i kontakt med andre vesener. En mørk historie uten noen egentlige helter. Sci-fi i stooor skala med kilometerlange skip og kunstige planeter.

     

    Sean Williams & Shane Dix: Echoes of Earth, Orphans of Earth, Heirs of Earth

    - nok en trilogi, har ikke lest den siste ennå. Menneskeheten sender ut masse skip til andre stjerner med simulerte personer som mannskap. Noen av skipene kommer i kontakt med en fremmed kultur som legger igjen gaver i form av avansert teknologi. Men prisen er høy...

     

    Peter Hamilton: Pandora's Star

    - Akkurat lest denne ferdig. Et stjerneskip sendes til en fjerntliggende stjerne for å undersøke hvorfor hele solsystemet har blitt stengt inne i et enormt kraftfelt. Er det for å holde noen ute, eller for å stenge noen inne? Historien fortsetter i oktober med Judas Unchained.

     

    Dette er i hvert fall sci-fi jeg anbefaler!

×
×
  • Opprett ny...