Gå til innhold

zhorty

Medlemmer
  • Innlegg

    199
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av zhorty

  1. Hei.

     

    Imorgen tidlig skal jeg besøke Oslo Tinghus og vitne i en straffesak. Det gjelder Legemsbeskadigelse, der en bekjent av meg slo ned en type på gata og tok mobil tlf hans.

     

    Jeg var aldri på stedet da det skjedde, men ble oppringt av Politiet noen uker senere, som da skulle ha telefonavhør av meg pga. min kompis hadde ringt tlf min den kvelden det skjedde.

     

    Jeg var jo klar over hva som egentlig hadde skjedd, men fikk litt sjokk og avga en falsk forklaring for å backe opp min bekjent. Jeg sa noe i retning; "Min kompis havnet i uprovosert slosskamp, men fikk forsvart seg. Etterpå lå det en iphone4 på bakken, han tok den og stakk av".

     

    I seinere tid har kompisen min fått beskjed fra advokaten at han burde tilstå. Han skal altså fortelle den sanne historie i domstolen imorgen. Det samme kommer jeg til å gjøre, men spørsmålet er om dette kommer til å gå utover meg på noe vis fordi jeg fortalte en usann historie ved tlf avhør?

     

    Håper noen kloke sjeler (Juss studenter?) kan svare på dette. Jeg er svært blank når det gjelder slikt!

     

    Takk.

  2. Skjønner. Jeg forstår jo at 30 km/t under fartsgrensa på motorvei er litt.. ja. Men det suger så jævelig. Altfor dyrt å ta lappen i detta landet.

     

    Får bare bite i det sure eplet og vente i 4 uker.. :-/

     

    Underforstått med at du ikke er moden eller kapabel til å kontrollere kjøretøyet i den hastigheten som er normal eller satt for forholdene.

    What the fuck ? Høy hastighet er vel ikke noe problem, men valgte å være forsiktig på oppkjøring - Men tydeligvis litt FOR forsiktig.

  3. Jeg vet det skal mye til for å komme igjennom med en klage, men jeg vil gjerne ha litt synspunkter rundt detta..

     

    Hadde oppkjøring klasse B idag, og jeg syntes det gikk veldig bra. Både teknisk og trafikalt.

     

    Sensor strøk meg pga. lav fart på motorvei og landevei. For å sitere:

     

    Uriktig fart (for lav fart etter føre, sikt og annen trafikk)-Motorvei, landevei

    På landeveien kjørte jeg i en hastighet iforhold til sikten. Bedre det enn å "kjøre gris" på oppkjøring? Det var heller ingen andre bilister på denne landeveien, verken bak eller foran !

     

    Andre bilister må bremse fordi du kjører vesentlig under fartsgrenser (Motorvei og landevei)

    Fair enough, på motorvei var det et par bilister som pressa opp i rumpa mi. Kunne sikkert hatt en høyere hastighet. Men det var klart i venstre fil, de kunne kjørt forbi ?

    Han nevnte et vogntog som kom bak som måtte bremse pga. hastigheten min, dette så ikke jeg desverre. Men er det virkelig så "big deal" ?

     

    På det "laveste" kjørte jeg i 30 km/t under fartsgrensen.

     

    Bortsett fra detta var han fornøyd med kjøringen min.

     

     

    Legg merke til "Andre bilister må bremse fordi du kjører vesentlig under fartsgrenser" - Seriøst? Er det grunn til stryk?

     

    Syntes det blir for strengt. Noen muligheter for å klage på dette?

  4. Du sier det virker som du har 50fps, hakker da skjermbildet, eller lagger det? En liten vesentlig forskjell der :p

     

    Skjer dette på alle ventrilo servere du er på? Ventrilo bruker minimalt med båndbredde, så høres rart ut at internett skal være problemet.

     

    Prøvd å deaktivere antivirus? Har du nyeste lydkort-drivere? Sjekk også output og input device i Ventrilo settings. Skal ha lite å si men..

  5. Håper dette er riktig postet, satser iallefal på det.

     

    Jeg skulle ha overklokket en eldre AMD64 3200+ 2ghz, men stusser litt på temperaturene jeg får oppgitt, før jeg tør å gjøre noe.

     

    I Everest, altså inne i Win, får jeg oppgitt ~40 c på idle, og ~50 c på full load.

    I BIOS derimot får jeg oppgitt hele ~67 c !

     

    Har alltid gått utifra at bios viser mest korrekt, men jeg får det ikke helt til å stemme;

     

    Om maskinen har vært avskrudd i lang tid, og jeg fyrer opp, går rett inn i BIOS, viser den samme temperatur (~67 c). Umulig at den går fra 0c til 67c på noen få sekunder?

     

    Hva bør jeg stole på? Holder en pekefinger på Everest her jeg, hva mener dere?

     

    AMD64 3200+ Venice (Socket 939)

    AOpen nCK804Ua-LFS (Nvidia nForce4 chipset)

    Kingston 1GB DDR

    Nyeste bios firmware.

     

    Takk for all hjelp :)

     

    Edit:

     

    Fant dette på nett, skal jeg bare kjøre på da eller?

     

    Cons: Temperature monitoring in BIOS not that accurate.

     

    The BIOS is written in such a way that it wont let any programs read the temperature .. My BIOS read the temperature wrong too.
  6. Skjønner hva du mener, men prøver bare å få henne til å innse at det er litt kjedelig å alltid være den siste som for lov til ting.

    Jeg kommer aldri til å vokse opp hvis de alltid safer inn ting jeg skal klare alene. Hvis jeg drar på min første hyttetur, mens det er kameratene mine sin 10'ende, vil det være kameratene mine gjør alt som skal gjøres. Det blir ikke jeg som lærer meg hvordan man gjør ting, jeg bare er der

    Prøvd å forklare dette for mordi da?

  7. At det er båter der, wtf? :/ Kjørt båt aleine siden jeg var 13 (Ekke meninga å strø mer salt i såret.. :p).

     

    Min erfaring er å mase og mase, helt til dem gir seg, men er jo ikke sikkert det funker på moren din. Om kompisa dine er hjemme hos deg en dag, be dem oppføre seg skikkelig og være hyggelig mot foreldra dine, så kanskje dem tenker "Oj, dem var jo faktisk hyggelige!". Blir kanskje litt vanskelig om dem "nylig" har vært litt shitkids men :p

    Hvis de har oppført seg som shitkids før, så kan det være vanskelig å få foreldrene til å glemme og tenke positivt om disse shitkidsene... Er ofte sånn at man husker det negative best, og glemmer det positive.

    Ja, nettopp det jeg mente, om dette skulle være tilfelle :)

     

    Men det er jo verdt å prøve, være skikkelig godgutter neste gang dem snakker med foreldra dine.

  8. At det er båter der, wtf? :/ Kjørt båt aleine siden jeg var 13 (Ekke meninga å strø mer salt i såret.. :p).

     

    Min erfaring er å mase og mase, helt til dem gir seg, men er jo ikke sikkert det funker på moren din. Om kompisa dine er hjemme hos deg en dag, be dem oppføre seg skikkelig og være hyggelig mot foreldra dine, så kanskje dem tenker "Oj, dem var jo faktisk hyggelige!". Blir kanskje litt vanskelig om dem "nylig" har vært litt shitkids men :p

  9. Det virker nesten som om du har en død PSU her ja. Kortslutningen har nok gjort skader på hovedkort og kanskje også andre komponenter. Prøv de andre komponentene utenom hovedkortet i en annen maskin hvis dette er mulig. (RAM Osv)

    En skikkelig lei og alvorlig feilkobling. Men jeg lurer på hvordan du fikk den 4-pinnen til å passe på hovedkortet? Satte du kun 20-pin i 24-pin kontakten, uten de siste 4-pin koblet til?

    Ja.

     

    Var sånn med min gamle PSU, var kun 20 pin, så om man hadde en 24pin socket, skulle man bare koble på de 20 nederste var det vel.

     

    Også brukte jeg da de 4 som var igjen, på 4 kontakten :whistle:

  10. Hei.

    Detta blir sikkert en utrolig dårlig formulert forumpost, er trøtt og lei.

     

    Har nettopp fått ny RAM, skjermkort, HD og PSU til maskina.

     

    Koblet opp, men fikk ikke noe kontakt med skjermen. Prøvde å flytte på ram'en og slikt, men det funka ikke.

     

    PSU'en hadde en 24 pin, med en "detachable" 4pin, for de hk'ene som kun har 20pin slot (http://www.corsairmemory.com/products/vx.aspx).

    Hovedkortet mitt har en 24pin og en +12v 4pin.

     

    Jeg tenkte at denne "detachable" 4pinen skulle inn i +12v, så jeg klipte opp kabelstrømpa, så den rakk fram. Når jeg starta maskina da, var det ulyder og viftene gikk helt spesielt, så jeg skrudde av med engang.

     

    Smart som jeg er, leste jeg senere i manualen til psu'en; "The 24-pin main power has a detachable 4-pin connector. This 4-pin connector is not a P4 or ATX 12v connector. Please DO NOT force this cable in the P4 or ATX +12v socket on the motherboard, this can cause serious damage"....

     

    Fant jo ut senere at man skulle splitte opp 8pinen, og bruke den i +12v'en. Men nå starter maskina kun i noen sekunder, før den skrur seg av igjen. Ikke kontakt med skjermen i de få sekunda. CPU vifta må jeg også sette på "chassis fan" pinene for at den skal gå rundt.

     

    Har prøvd med den gamle PSU'en og forskjellige skjermkort, da skrur ivertfall ikke maskina seg av, men får ikke kontakt med skjermen.

     

    Prøvde den nye PSU'en på en annen maskin, da skjedde det samma (Skrudde seg av etter noen sekunder). Så PSU'en er vel død uansett, men er hovedkortet mitt gått? Hva er evt. sansynligheten for at den har tatt med seg ram'en, eller HD'ene til døden?

     

    Håper noen har vært borti noe alá det samme, og har noen tips :)

  11. Dumper denne igjen, i tilfelle noen skulle få det samma problemet;

     

    Last ned Spinrite (koster spenn, men vi vet vel alle hvor vi finner slikt..), brenn iso'en og boot opp. Velg den "full scan" greia, F4 på tastaturet er det vel.

     

    Jeg fikk faktisk opp en feilmelding også, om at nettopp denne disken ikke var god.

     

    Detta tar en god stund, jeg lot PC-en stå på over natta, så var den ferdig.

     

    Har ikke opplevd noe mer problemer etter dette, genialt program! :)

  12. Heisann.

     

    Har kjøpt et Canon Camcorder DC211, men vi får ikke lest mini DVD-en på PC-en.

     

    Vi har "initializert" disken både på "VR" og "VIDEO", men ingen av dem funker.

     

    Prøvd på flere maskiner, som alle har forskjellige cd/dvd-rom, akkurat samme resultat, "Sett inn en disk i stasjon H:".

     

    Noen som har peiling?

×
×
  • Opprett ny...