Jump to content

gtkvamm1

Medlemmer
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)
 1. Liten oppdatering. Vet ikke om det har noe å si, men nå når kulda har kommet og gradestokken er under null, så har batterilampa slukknet oftere.... kan temperatur ha noe å si på det elektriske spøkelset mitt?
 2. Tatt ut instrumentpanelet, sjekka koblinger og kabler, men ingen funn her heller
 3. Hadde ikke fikla borti noe igår, starta bilen på jobb for å la den gå seg varm før jeg kjørte hjem. Så når jeg satte meg i bilen å skulle hjem la jeg merke til at den ikke lyste..hehe! Jeg skal prøve det du skriver hvordan tar jeg ut instrumentpanelet foresten?
 4. Tror nok ikke det er oljelampa eller noe annet, er nok batterilampa Beklager mange poster nå, noe rart som skjedde når jeg posta fra mobilen
 5. Har prøvd meg litt fram nå med kun tenning på. Den kretsen som går innom alt-s sikringen er det 12,04 v på. Den andre, altså den som går til batterilampa hvis jeg har forstått det rett viser 9,13 v. Hva gjør jeg videre? I går kveld lyste ikke batterilampa, veldig merkelig da den har lyst konstant veeeeldig lenge. Men i dag tidlig lyste den igjen ?
 6. Hei! Takk for svar! Så med andre ord når jeg måler på den ene 11,98v og den andre måler 9,05v (med motor i gang), så har jeg sansynligvis fått montert en dynamo med defekt diode?
 7. Såpass ja, da er nok dette noe som er utefor mine kunnskaper må bare forske videre på dette, men lampa får bare lyse, har lyst omtrent et par år nå, men bilen funker hvertfal.
 8. Det går to små i en kobling inn til dynamo, den ene måler 11,98v og den andre måler 9,05v.
 9. Aha! Jeg skjønner! Da skal jeg sjekke spenningen der også? Kommer tilbake med resultat!
 10. Beklager, men hva er feltvikling/feltspenning?? Hvis det er den store polen på dynamoen du mener så gir den 14,4 v.
 11. Ja jeg har sjekket både reimer og batteripoler, ser bra ut ? Har foresten testa med et annet batteri også, men samme greia ? Her er målinger jeg har tatt: Batteri avslått motor 12,7v Batteri motor i gang uten belastning 14,3v Batteri motor igang med belastning 13,4v Ut dynamo 14,4v Kommer liksom ikke lenger ? batterilampa lyser som normalt med kun tenninga på, men når jeg starter bilen så lyser fortsatt batterilampa, men noe svakere enn normalt...
 12. Batterilampa i min 06 navara d22 lyser svakt hele tiden, har sjekket batteri tilstad som er ok. Har sjekket dynamo, fant ut at den ladet for dårlig ved belastning (fjernlys, varmeapparat på, varme i seter ++ på), trodde da selvfølgelig at det var dette som gjorde at lampa lyste, fikk tak i ny dynamo som ble testet før jeg monterte den, men lampa lyser fortsatt svakt. Sjekket jordinger for jordfeil men finner ingenting galt, sjekket sikringer og koblinger som er ok... Noen som har noe tips om hva dette kan være? Eller noe annet som kan sjekkes?
×
×
 • Create New...