Gå til innhold

amcarpej

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av amcarpej

  1. Daff unnskyldning, Simon! Hadde du tatt med en hvit paraply som du kunne fyrt blitsen gjennom, hadde det blitt bare lekkert - assistenten din kunne bare holdt fast i blitsstativhodet og løfta den litt opp. Stativ er også fullt mulig å bruke i stiv kuling med paraply, dersom underlaget tillater fastbolting av fotene eller evt. sandsekker. Det anbefales ikke, men er absolutt mulig. ;)

     

    Assistenten her. Hvis Simon hadde tatt med en hvit paraply hadde den blitt vrengt i det han slo den ut. Og sannsynligvis blåst på havet :)

  2. Takk for tipsene. Vet ikke hva jeg skal se etter av slitasje og skader på brukt utstyr, så å kjøpe brukt er ganske uaktuelt. Blir vel sannsynligvis å gå for en billig ibanez og en amp til rundt 1500. Ekstrautstyr får jeg se litt nøyere på, men reim blir sannsynligvis en Ernie Ball nylonreim til 65 kroner, billig og helt grei å ha på :)

  3. Hei.

     

    Har tenkt å kjøpe meg en 32"lcd-tv som jeg skal koble til pc'en. Spørsmålet er da om jeg skal velge DVI eller VGA-kabel, VGA er en del billigere men hvordan er det med bildekvaliteten? Er det veldig stor forskjell?

     

    På forhånd takk for svar!

  4. Hei

     

    En kompis av meg har nettopp kjøpt seg ny hdd, en 250 gb samsung spinpoint P 120. Når han prøver å flytte filer fra sin 160 gb samsung spinpoint p80, henger maskinen seg og må restartes ved å bruke strømknappen.

     

    Det går fint når han overfører en og en fil, men når han overfører flere filer på en gang stopper det opp etter et par filer og maskinen henger seg.

     

    Han har formatert og slettet/opprettet ny partisjon osv.

     

    Hva kan være galt? Av hardware ellers har han et msi k8n neo hk, amd athlon 64 3000+, 1,5 gb med twinmos pc3200 ram, geforce 5700LE, soundblaster audigy se lydkort, og en 350w inwin psu.

  5. Fikk denne gamle saken her om dagen. Hadde aldri engang hørt om slike bokser. Kan ihvertfall plukke lysdioder og knapper av den :)

     

    Beklager litt dårlige mobil-bilder.

    6236305[/snapback]

    Aaah, mener å huske sånne, fra den tiden printerene var stokk dumme og tyrege (punktmatriseskrivere, aaah sweet memories) Hvis ikke jeg tar feil inneholder den en del minne (kanskje /gisp! en hel MB) slik at PCen kan sende jobben over dit og gå videre med andre ting. ... Neppe særlig nyttig nå... er kabinettet stort nok til å få inn et mini-itx i? eller kanskje du kan bruke det til å sette en usb-disk inn i? Det hadde jo vært litt retro... :-)

     

    M.

    6239188[/snapback]

     

    Etter lysdiodene å bedømme ser det ut som om den har 256 kb med minne :p

  6. Hei.

     

    Jeg har Msi k8n neo, a64 3000+ s754, 512 mb "vanilla" crucial pc3200-ram, gf6800le og en 300gb Maxtor diamondmax 10.

     

    Når jeg spiller spill ligger de jevnt på 60 fps (skjermen står på 60hz så det går ikke høyere), men av og til opplever jeg helt tilfeldige fps-drops. Dette skjer i "alle" spill.

     

    Kan noen hjelpe meg?

     

    Mvh. Petter.

  7. Da jeg ikke er sikker på hvor det passer best å lage denne tråden, lager jeg den i dette forumet.

    Problemet mitt er at jeg har et eksplosivt varmeproblem, jeg har et skjermkort som rett og slett er for varmt, Gainward FX 5700, og en CPU som også er for varm, S754 3000+.

     

    Dette er ikke det hovedsakedlige problemet, problemet er at dette har skjedd før, med brent skjermkort som resultat. Det jeg har nå er erstatning fra leverandør, Komplett.no.

     

    Maskinen er bygd i 2004, jeg kan dessverre ikke oppgi modellnavn, da jeg ikke vet dette. Er det noen som har erfart varmeproblemer med Komplett-PCer fra denne tiden?

     

    Jeg har ikke målt temperaturen, men den er virkelig varm, uvanlig varm. En venn som har litt peil på dette mener i alle tilfeller den er varm, for varm. Med tanke på at varme faktisk har ødelagt skjermkortet mitt en gang allerede, så er jeg litt urolig.

     

    Mine spørsmål er, er varmeproblemer med et Gainward FX5700 vanlig? Bør jeg kjøpe en ny kjøler til skjermkortet, i så fall hvilken? Jeg håper på å kunne finne en relativt rimelig kjøler som også er ganske støysvak.

     

    Mvh Fredrik.

  8. Hjelp! Jeg har softmodda grafikkkortet mitt (Gainward GF6800LE, 16x1,6vp), og nå har jeg mistanke om at det blir litt varmt for det når jeg spiller spill som half life 2, fordi maskinen min krasjer konstant da. Hva bør jeg gjøre? (kortet har idle temp på rundt 60 grader :S)

     

    Edit: glemte å nevne at kortet ikke er overklokket ellers.

     

    Edit #2: Ok, jeg fant problemet, hadde ikke noe med temperatur og gjøre, dette er en kjent feil på 6800le, spesielt de fra gainward. Jeg måtte tvinge vsync på, da gikk det bra.

×
×
  • Opprett ny...