Jump to content

Minnuz

Medlemmer
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

280 profile views
 1. Bryr meg egentlig ikke om den er falsk eller ikke, men vil heller ikke gå med en som er åpenbart falsk
 2. Fikk en moncler jakke av en venn, men ser at den kanskje kan være falsk. Ser dette ut som en ekte moncler logo?
 3. Hei! Er det noen som kan gi med brukernavn og passord for Osloskolens nettverk? Jeg ser i nettverk listen at det er tre nettverk. Osloskolen, Osloskolen-Internett og Osloskolen-Gjest. Visst ikke hvordan kan jeg finne brukernavn og passord Takk!
 4. Skal jeg gå ekstreme lengder å sende en melding til en av dem som har kjøpt? Fant en persons tlf nr. og navn.
 5. Ja, det har jeg. Har bestemt meg for å ikke kjøpe der i fra.
 6. Er det noen som kan finne ut om disse detaljene er ekte?
 7. Spurte dem om å sende bevis, og dem sa at dem skulle sende meg DHL leveringsbevis, trenger hjelp får å se om bevisene er ekte eller ikke.
 8. Har jeg ikke noe beskyttelse med PayPals kjøperbeskyttelse?
 9. Har ikke akkurat bestemt meg for at jeg skal 100% kjøpe der i fra, men har da vel 69 kroner jeg kan kaste vekk.
 10. https://www.bsetechnology.com/ er en ekte forhandler, en av vennene min har kjøpt fra dem før, men endte opp med 2000kr ekstra i mva ved import til Norge. Dem har også mange reviews, og dem bruker kun PayPal, så jeg kan være sikker på å få pengene mine tilbake med PayPals kjøperbeskyttelse, hvis jeg ikke får varen/varen er skadet. Ikke noe mva hvis man kjøper fra tellusphone.com sier dem. Får vel da bare prøve å kjøpe noe dritt derfra å se om det kommer eller ikke.
 11. Sendte en mail å fikk dette i svar. Så kanskje det er ekte?
 12. *Har skrevet om denne nettsiden før* Så jeg har veldig lyst på en ny telefon, og da valgte jeg en iPhone XS. Jeg fant dette nettstedet kalt tellusphone.com som solgte iPhone XS til 7000kr, men jeg har på følelsen at den er falsk, men mer og mer gjør sånn at jeg tror den er ekte. Jeg fant annonser av dem på finn.no Jeg fant også ut at dem holder til i Norge. Jeg har også funnet ut Navn, Adresse og tlf nr til personen. [står på finn.no] Navnet hans er Morten Winsnes. https://www.finn.no/butikk/tellusphone.html?tp=f086f165e7663781b8d69b60925f6da6a6e2b051c1a1eb37f181f68ecea0ad2b Nettsiden: https://www.tellusphone.com/collections/telefon Er det noen som gjøre litt research om denne nettsiden eller kanskje prøve å kjøpe noe derfra og se om det kommer eller ikke? f.eks. en skjermbeskytter til 70kr? https://www.tellusphone.com/collections/tilbehor/products/skjermbeskytter Takk!
 13. Så jeg søkte rundt omkring for en iPhone XS, men alle de som kom opp var for dyre. Så fant jeg dette nettstedet kalt Tellusphone.com som selger "refurbished" telefoner til en billig penge. Jeg fant en iPhone XS 64GB til 8000kr, men på nettstedet står det ikke noe om hvor dem holder til og det er bare et kontakt skjema for kundeservice. Dem tilbyr også PayPal som en betalingsmetode og da er jo jeg beskyttet med PayPal's kjøperbeksyttelse. Spørsmålet er: Er dette en flask butikk eller? https://www.tellusphone.com/
 14. Har selv Fjordkraft mobil [1GB], funker bra og det er bra dekning. (dem bruker Telenor's mobilnett) Kundeservicen er på topp, men for en eller annen grunn går mobildaten min tom fortere med dem, hadde Telia før å da kunne jeg se på YouTube, lese nettavis i ca 2 eller 3 timer med lik datamengde som jeg har hos Fjordkraft. Jeg brukte mobildataen i ca en halv time før den var tom, jeg så bare på noen få korte YouTube klipp og leste noen saker på VG, så var dataen tom. Datamengden ble ikke tom så fort med Telia. Jeg vurderer å bytte tilbake til Telia selv om det blir dyrere.
×
×
 • Create New...