Jump to content

Minnuz

Medlemmer
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

498 profile views
 1. Hei alle! Takk for hjelpen! I dag fikk jeg hentemelding i postkassen fra PostNord. Tok 3 uker, men da er det løst! Takk.
 2. De henviser bare her til Amazon Customer Service. Hos Amazon CS får jeg bare beskjed om å vente og hvis den ikke kommer fram, får jeg tilbakebetalt beløpet. Ikke så mye hjelp å få hos Amazon.
 3. Tror ikke det. Sto at pakken "Cleared customs" den 15. mars | Gardermoen, Oslo, Gardermoen, NO.
 4. Jepp. Jeg har snakket med både PostNord og Posten, ingen av dem vet hvor pakken er. Har også spurt folka på nærmeste Posten/PostNord hentested, dem vet heller ikke hvor pakken er. Jeg får vel bare fortsette å vente.
 5. Har bestilt en pakke fra Amazon som blir sendt med Pitney Bowes. På sporingen på nettsiden deres står det "Awaiting pick-up", men hvor er det jeg skal hente den? Det har gått to uker nå siden den oppdaterte med "Awaiting pick-up" Har ikke fått sms, brev eller e-post. Jeg har snakket med Posten og PostNord, ingen av dem har en anelse hvor pakken er. Pakken kan ikke spores hos hverken Posten eller PostNord. "ORFUSP######NO" sporingen kan se slik ut, eller slik "PBXSA#########". Ble fortalt her på diskusjon.no at du får hentemelding fra PostNord. For dere som har motatt en pakke fra Pitney Bowes, fikk dere hentemelding fra PostNord på SMS, e-post eller fikk dere brev? Hvor lenge tok det før dere fikk hentemelding?
 6. Fikk du hentemelding på sms eller fikk du brev?
 7. Kan være, men jeg har venta i snart to uker siden sporingen oppdaterte med "Awaiting pick-up". Sporingen oppdateres sånn ca. hver tredje dag med "Awaiting pick-up", men jeg får bare vente å se.
 8. Vet noen noe om Pitney Bowes? Har bestilt en pakke fra Amazon som blir sendt med Pitney Bowes. På sporingen på nettsiden deres står det "Awaiting pick-up", men hvor i alle dager er det jeg skal hente den? Står ikke noe om hvor. Har ikke fått sms eller e-post. Jeg har snakket med Posten og PostNord, ingen av dem har en anelse hvor pakken er. "ORFUSP######NO" sporingen kan se slik ut, eller slik "PBXSA#########". Noe som kan hjelpe meg med å finne ut hvilket fraktfirma som har pakken?
 9. *Har skrevet om denne nettsiden før* Så jeg har veldig lyst på en ny telefon, og da valgte jeg en iPhone XS. Jeg fant dette nettstedet kalt tellusphone.com som solgte iPhone XS til 7000kr, men jeg har på følelsen at den er falsk, men mer og mer gjør sånn at jeg tror den er ekte. Jeg fant annonser av dem på finn.no Jeg fant også ut at dem holder til i Norge. Jeg har også funnet ut Navn, Adresse og tlf nr til personen. [står på finn.no]. https://www.finn.no/butikk/tellusphone.html?tp=f086f165e7663781b8d69b60925f6da6a6e2b051c1a1eb37f181f68ecea0ad2b Nettsiden: https://www.tellusphone.com/collections/telefon Er det noen som gjøre litt research om denne nettsiden eller kanskje prøve å kjøpe noe derfra og se om det kommer eller ikke? f.eks. en skjermbeskytter til 70kr? https://www.tellusphone.com/collections/tilbehor/products/skjermbeskytter Takk!
×
×
 • Create New...