Jump to content

Minnuz

Medlemmer
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

380 profile views
 1. Hei alle! Takk for hjelpen! I dag fikk jeg hentemelding i postkassen fra PostNord. Tok 3 uker, men da er det løst! Takk.
 2. De henviser bare her til Amazon Customer Service. Hos Amazon CS får jeg bare beskjed om å vente og hvis den ikke kommer fram, får jeg tilbakebetalt beløpet. Ikke så mye hjelp å få hos Amazon.
 3. Tror ikke det. Sto at pakken "Cleared customs" den 15. mars | Gardermoen, Oslo, Gardermoen, NO.
 4. Jepp. Jeg har snakket med både PostNord og Posten, ingen av dem vet hvor pakken er. Har også spurt folka på nærmeste Posten/PostNord hentested, dem vet heller ikke hvor pakken er. Jeg får vel bare fortsette å vente.
 5. Har bestilt en pakke fra Amazon som blir sendt med Pitney Bowes. På sporingen på nettsiden deres står det "Awaiting pick-up", men hvor er det jeg skal hente den? Det har gått to uker nå siden den oppdaterte med "Awaiting pick-up" Har ikke fått sms, brev eller e-post. Jeg har snakket med Posten og PostNord, ingen av dem har en anelse hvor pakken er. Pakken kan ikke spores hos hverken Posten eller PostNord. "ORFUSP######NO" sporingen kan se slik ut, eller slik "PBXSA#########". Ble fortalt her på diskusjon.no at du får hentemelding fra PostNord. For dere som har motatt en pakke fra Pitney Bowes, fikk dere hentemelding fra PostNord på SMS, e-post eller fikk dere brev? Hvor lenge tok det før dere fikk hentemelding?
 6. Fikk du hentemelding på sms eller fikk du brev?
 7. Kan være, men jeg har venta i snart to uker siden sporingen oppdaterte med "Awaiting pick-up". Sporingen oppdateres sånn ca. hver tredje dag med "Awaiting pick-up", men jeg får bare vente å se.
 8. Vet noen noe om Pitney Bowes? Har bestilt en pakke fra Amazon som blir sendt med Pitney Bowes. På sporingen på nettsiden deres står det "Awaiting pick-up", men hvor i alle dager er det jeg skal hente den? Står ikke noe om hvor. Har ikke fått sms eller e-post. Jeg har snakket med Posten og PostNord, ingen av dem har en anelse hvor pakken er. "ORFUSP######NO" sporingen kan se slik ut, eller slik "PBXSA#########". Noe som kan hjelpe meg med å finne ut hvilket fraktfirma som har pakken?
 9. Bryr meg egentlig ikke om den er falsk eller ikke, men vil heller ikke gå med en som er åpenbart falsk
 10. Fikk en moncler jakke av en venn, men ser at den kanskje kan være falsk. Ser dette ut som en ekte moncler logo?
 11. Hei! Er det noen som kan gi med brukernavn og passord for Osloskolens nettverk? Jeg ser i nettverk listen at det er tre nettverk. Osloskolen, Osloskolen-Internett og Osloskolen-Gjest. Visst ikke hvordan kan jeg finne brukernavn og passord Takk!
 12. Skal jeg gå ekstreme lengder å sende en melding til en av dem som har kjøpt? Fant en persons tlf nr. og navn.
 13. Ja, det har jeg. Har bestemt meg for å ikke kjøpe der i fra.
×
×
 • Create New...