Jump to content

LoggyDogDog

Medlemmer
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Ja, det er fordi det er nødt til å være noe som bruker porten for at den skal åpne. Har prøvd med et program men det gikk ikke. Skal prøve litt mer i morgen.
  2. Hei! Har kontaktet Altibox om dette men de sier de ikke kan hjelpe. Jeg vil åpne en port for et spill. Jeg går inn på altibox.no på mine sider og lager 2 porter. En er TCP og en er UDP. Begge er samme port på external in og out, og på internal in og out, med min IP addresse i slutten. Jeg gjør det, restarter ruteren, men med å bruke canyouseeme.org så tester jeg men viser at porten ikke er åpen (Error: Connection Timed Out) Noen som kan hjelpe? I tilleg så prøvde jeg å gjøre det med UPnP. Jeg skrudde på UPnP på mine sider på Altibox, og lastet ned PortmAPPER 2.1.1 og lagte 2 porter, external port og internal port er det samme, en er TCP og en er UDP, altså helt kopiert fra det jeg sa tidligere. Her sier den at den kobler til ruteren, den klarer det fint, sier alt funker men det gjør ikke det, fordi det funker jo ikke. Jeg har også åpnet portene i Windows Defender Firewall, men det hjalp ikke. Hva kan jeg gjøre?
  3. Lakus Nei, har ikke gjort det fordi jeg tror ikke det er åpent akkuratt nå (det er jo helg) men det var ikke et teit svar, var bare at jeg ikke har prøvd. Skal prøve det, haha
  4. Jeg skal åpne en port for å spille med, men har noen problemer. 1. Jeg har glemt passordet, og når jeg prøver å tilbakestillet det så sier de at de sender en email, men den emailen kommer aldri! Har sett i både spam og normal. 2. Hvorfor må vi in på min side for å åpne en port? Hvorfor kan vi ikke bare skrive in ip addressen til ruteren? 3. For lenge siden klarte jeg å åpne en port via min side på altibox.no, men når jeg bruke canyouseeme.org for å teste så kunne den ikke se at porten min var åpen. Noen her som har like problemer, eller som har noe som kan fikse det?
×
×
  • Create New...