Gå til innhold

Sveini89

Medlemmer
  • Innlegg

    273
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sveini89

  1. Nå er det på tide og blåse støvet av det gammle kabinettet og sette inn nye komponenter i det! det jeg da lurer på (siden det er 5-7år siden sist jeg bygde en pc) er hva jeg skal smette inni av HK, Minne, etc. for og kunne dra BF3 ol. :) takk for svar

     

    det jeg har som (kansje)fortsatt er brukende er

     

    Kabinett: Lian Li PC-7B plus

    StrømFrs: Mist 500W

     

    takk for svar

  2. heisann jeg har hatt min Acer Aspire 7720 med HD-DVDrom i ett år+.. (hadde jeg vist blueray var d som skulle bli hadde jeg ikke kjøpt denne) men problemet er att jeg aldri har klart og brenne noen cd..dvd.. eller noe annet verken i nero, windows media P, eller andre programmer! noen som vet hva som kan vere problemet her?

    prøvte og finne drivere til cd'romen (Toshiba DVDW/HD TS-L892a ATA) men fant ikke noe...

     

    takk for hjelpen..

  3. heisann jeg har hatt min Asus 7720 med HD-DVDrom i snart ett år.. (hadde jeg vist blueray var d som skulle bli hadde jeg ikke kjøpt denne) men problemet er att jeg aldri har klart og brenne noen cd..dvd.. eller noe annet verken i nero, windows media P, eller andre programmer! noen som vet hva som kan vere problemet her?

  4. noen som vet om det finnest noe slags Dj programm så lar deg fade mellon sanger! som om du har en mikse pult der du skifter mellom cd.spillerene osv bare att det er ett programm på PC-en der du gjør det me mp3 filer ? som om å ha 2 stk winamp foreksempel

  5. har en acer aspire 7720g med Nvidia GeForce 8600 Gt Turbo cache.... problemet er at når jeg kobler pc,en til tv,en blir bildet på tv,en svart hvitt!

     

    hadde dette problemet på den stasjonere pc,en men da fiksa jeg det men her får jeg det ikke til og synst dette er litt frusterende!! er det noen som vet hva jeg skal gjøre?

     

    har sjekka nesten alt! PC-en er 2 dager gammel! :p bruker en overgang fra s-video kabel til vanlig eehm... en annen kabel som jeg vet funker for det gjorde det på den stasjonere! :p:D takk vist noen kan hjelpe meg!

  6. Trenger litt hjelp til og finne en god gaming laptop til mellom 10 og 12.000kr ikke noen spessielle krav til Hd,størrelse men har noen krav!

     

    s-video utgang sånn jeg kan se filmer på Tv'n

    Godt minne

    godt skjermkort (spiller mest Bf2/Cod4)

    trådløst nettverk (det har jo nesten alle)

     

    ser ut som disse to er noe av det jeg leter etter hva synst dere?

     

     

    Er Denne ett bra valg?

     

    eller denne

  7. Hallais! kjøpte pc'en da jeg var 15! er 18nå! :p og etter det har jeg skifta alt utenom CPU og HK og dvd-rom. 3 år gammelt! men funker helt fint! hk har noen ødlagte s-ata tilkoplinger only! så nå har jeg lyst på laptop men har ikke penger til begge deler! så jeg lurer på hva jeg kan få for pc'en min om jeg seller den uten HD

     

    Kabinett: Lian Li PC-7B plus

    CPU: AMD Athlon 64, 2Ghz 3000+ Boxed vifte

    HK: Asus K8V SE Deluxe ,

    RAM: TwinMOS 1Gb 2x 512Mb

    Skjermkort: XfX GeForce 6800Gt med Zalman GPU-kjøler, VF700-Cu

    StrømFrs: Mist 500W

    HD: 250Gb Western Digital

     

    pluss en sånn blå viftestyring i front på kabinett Coolermaster (se avatar)

     

    selger med alt av ledninger jeg har hatt til pc'en + ny 19" Samsung SyncMaster 920n

     

    Edit: Driver BF2 på full grafikk uten lagg! =)

×
×
  • Opprett ny...