Jump to content

HåkonVilHaSmarthjem

Medlemmer
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)
 1. Jeg fikk 10 av mine kjære og nære til å melde seg på, og utrolig nok vant nøyaktig én av de! Så da ordnet det seg for min del, forventet levering på mandag 😁 Tusen takk for alt, alle sammen! ❤️ Lykke til videre! Deres mulighet kommer snart! Haha nå skal innboksen min endelig få fred fra oppdateringer fra det forumet her 😂
 2. Ser at det er borte nå, så enten var det noen som fikk kjøpt, eller så var det butikken som hadde en glipp i systemet.
 3. Du kan prøve å velge "hent i butikk" i nettbutikken, tror det er lurere å gjøre først enn å bare dukke opp i butikken!
 4. Skal vel være mulig å bestille under vinnerens konto og sende til en annen adresse, hvor noen andre kan hente pakken, tror du ikke?
 5. Glad på alle deres vegne til de som fikk karret til seg en PS5 fra Coop Obs denne uken! Jeg er dessverre ikke en av dere, men håper min tid kommer snart! 😭
 6. Til 2699 kr for en funksjon som burde vært med fra før av, nemlig å kunne synkronisere lysene mot f.eks. Chromecasten din, er helt vanvittig mye å kreve! Og hvis det attpåtil stemmer at du ikke kan koble opp mer enn 10 lys, ja det er jo helt vilt! Syns det er ekstremt upraktisk å måtte koble PC'en rett til anlegget for å få nytte av Hue Sync, men det blir for dumt å betale så mye for en enklere løsning.
×
×
 • Create New...