Gå til innhold

eivind04

Medlemmer
  • Innlegg

    260
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av eivind04

  1. Problemet er løst.

     

    Jeg fikk låne meg en 90 watts lader og koblet den i , da ladet den og den ble registrert som 90W lader i bios oppsettet. Deretter satt jeg i den orginale 65W laderen og da virket den også, gikk inn i bios og den var gjenkjent som 65W lader. Hva det hele kommer av vet jeg ikke, løsningen fikk jeg på en internasjonal side. Det har vært flere Dell serier med samme problem , noen har skiftet strømforsyning utenat dette virket, noen batterier, og en som skrev at han hadde lånt en 90 W lader og deretter koblet inn sin 65W og da virket det som ble løsningen for meg.

  2. Hjalp en kompis som har en Dell bærbar ca 1 år gammel. Orginalt er det windows vista premium på den men han ønsket seg windows 7.

     

    Så jeg innstallerte windows 7 på den , oppgraderte den ikke men formaterte ved hjelp av win 7 programmet, da jeg alltid har praktisert at windows på windows som oftest ikke går bra.

     

    Etter denne oppgraderingen virker alt okey, den lader når windows er startet, men han sier at når han avslutter windows og setter i ladekabelen så lades ikke batteriet, lys for tilkoblet strøm lyser men batteriet tar ikke imot lading.

     

    Er det noen som vet hva som er galt? Ladingen virket når vista var innstallert.

  3. Er det noen som kan hjelpe meg med å finne hastighetsignalet på en fiat ducato 2,3 jtd 2005 modell. Da jeg holder på å kobler clarion navigasjon i bobilen min, så må navigasjonen ha ledning til hastighetsignalet på bilen, lest gjennom instruksjonsboka på bilen, der står det ingenting. Har snakket med nærmeste forhandler, jeg skjønte ikke noe av det de sa jeg spurte om fargen på ledningen men det visste de ikke. Så hvis det er noen som kan hjelpe meg igang igjen så hadde det vært fint.

  4. Skal hjelpe en kompis som har bredbånd gjennom Get, han har anskaffet seg en bærbar pc som han bruker i jobb sammenheng. Denne PC-en skal sende e-mail fra jobb (annet bredbånd) , hjemme og nå skal han ut å reise. Han har prøvd å sende med oppettet som han sender med hjemmefra men dette går ikke. Har Get en smtp utgående server som han kan sende fra når han er i utlandet?

     

    Finr t om noen kan hjelpe.

  5. Vi snakker her om en drapsmann. Er det rett at det er offeret som skal straffes? Er det rett at drapsmannen skal ha permisjon fra en dom som han er idømt? Han må sone sin straff og familiene til de drepte jentene skal skånes for å møte drapsmennene på åpen gate, det er faktisk en belastning for dem.

     

    Når skal vi i Norge finne ut at når det skjer en kriminell handling så er det faktisk offeret som det skal taes vare på. Det er greit at den kriminelle skal hjelpes inn i det norske samfunn etterpå, men da får de gjøre det etter fullendt soning.

     

    Vi må også forstå at den kriminelle har et valg før han gjør en kriminell handling, dette valget har som oftest ikke offeret.

     

    Kriminelle straffes med for lave straffer og de soner vel ikke mer enn 60% av dommen, så da får de allerede en gavepakning fra den noske stat. Hva forteller det ?

     

    Jeg forstår godt at foreldrene kjemper for sine rettigheter, det er de som må leve et helt liv med de vonde tankene. Hvorfor er det de etterlatte som må kjempe for å få rettigheter, det burde vel vært en selvfølgelighet at de har dem.

     

    Det å bli dømt for en kriminell handling for drap på barn, burde vært straffet med dødstraff.

  6. Hvis leiligheten er en del av et arveoppgjør, så er det skrevet opp en verdi på leiligheten. Dette blir gjort for at de som arver feks. fra foreldre kan arve 250.000 skattefritt fra hver av foreldrene, resten må de betale arveavgift av.

     

    Hvis den som arver en leilighet som verdisettes i arveoppgjøret til feks. 1 000 000 går hen å videreselger den for feks 1 300 000 vil han måtte betale skatt på fortjenesten i dette tilfellet skatt på 300.000 kr.

     

    Han kan unngå dette ved å ha fast bopel i leilligheten i mer enn et år, ved fritidsbolig er grensen 5 år.

  7. Har akkurat samme maskinen selv og er veldig fornøyd med den. Det stemmer som hun sier, vifta bråker veldigt mye.

     

    Jeg hadde et par fujitsu'er før jeg kjøpte packarden, fujitsu'ene holdt bare i 6 måneder mens nå er pb'en 2 år. Det eneste jeg har gjort er å kjøpe nytt batteri, et uorginalt koster under 1000 kr.

     

    Den er lett å ta med seg pga størrelse og vekt.

     

    Selv om jeg nå har kjøpt en hp dv9550, så er det pb'en så får være med på tur :)

     

    Betalte rett under 12000 for den for 2 år siden,

  8. Tok dette bildet av en grein på et tre. Har klipt ut grina og tilført gråfarge i fotoshop-

     

    Kamera Eos 5D, 25-105 mm objektiv

     

     

     

     

    Hva synes Dere?

     

    Har lagt inn litt åpne områder rundt bildet dette pga at jeg vil se om det er en tekst, dikt eller et foto som jeg vil lime inn i bildet

  9. Det er vel en ting klager her kan gjøre, og det er vel å sende maskinen inn til netshop slik at de kan sjekke maskinen. Dette er faktisk en selvfølge , for å motbevise dine krav må de trolig se og feilsøke på maskinen. Har de ingen gode argumenter vil de sikkert ordne opp for tidligere importør eller produsent.

     

    Det som skjer nå er det påstander mot påstander. For å få reklamsjon / garanti må nemlig den som det reklameres mot få sjanse til å se maskinen slik at de kan argumentere med eller mot trådstarter

     

    Jeg ville aldri avgjort reklamasjon eller garanti på telefon eller e-mail så hvis det er det trådstarter vil så setter han seg i hjørnet og eneste utvei er vel å sende den inn, med beskjed om at hvis det viser seg at dine argumenter er feil ønskes årsaksbeskrivelse/netshops mening skriftlig slik at du kan kjøre saken videre i systemet.

     

    Jeg synes det er fint at forumet gir mulighet til alle partner å uttale seg her,

  10. En mazda forhandler skal opplyse om hvis det er alternativ eller uorginal del som tilbys. Legger ved en forklaring på de forskjellige delebetegnelsene:

     

    Fabrikklevert del, er den Mazda leverer som "orginal" del

     

    Alternativ del, er en del det kan legges dokumentasjon på at er tilsvarende fabrikklevert del (dokumentasjon skal ligge i eska, ellers kan du kreve å få se den)

     

    Uorginal del. ingen dokumentasjon eller godkjennelser

     

    Pirat del, er en del som utgir seg for å være orginal

  11. Har vært i Alanya for 2 år siden. Dette var mine erfaringer:

     

    Veldigt innpåslitne selgere, de drar deg i armen for å få deg inn i butikken. Når du går rundt å ser begynner de å "handle for deg" . Som de sa " mer du handler jo billigere blir det" noe som selvsagt ikke stemmer.

     

    Følelsen av å bli lurt hver gang du kjøper noe.

     

    Det meste i butikkene er falskt.

     

    Jeg kjøpte en skinnjakke og kunne selv velge hvilket merke jeg ville ha i jakka, de hadde de fleste logoene i en bok.

     

    Taxi'ene hadde forskjellige priser , alt fra billigste til mitt hotell var 20 nok og dyreste var 100 nok. Avtal alltid pris på forhånd!

     

    Når jeg skulle ta ut penger i minibanken kom det alltid 3 - 5 tyrkere for å hjelpe til, de ville selvsagt ikke hjelpe deg, kun for å hjelpe deg å bære pengene (stjele)

     

    Reiser nok aldri til alanya igjen!

  12. Du sier at det er en mekaniker som skal selge den og verdien på den oppfikset er rundt 100.000, Du sier at den vil koste deg 40.000 oppfikset.

     

    For meg ringer det noen bjeller, hvorfor fikser ikke den forrige eieren(mekanikeren) den selv, han kan jo tjene 60.000 kroner.

     

    Hvis feks bilen er kondemnert av forsikringen får du ikke omregistrert bilen uten at et godkjent firma skriver under ferdigstillelse papirer på bilen, dette krever forsikringsselskapet for å sende deg papirene du trenger for omregistrering.

  13. Det beste er nok at du får foreldrene dine til å snakke med ham. Det kan ofte bli verre å lage en større konflikt av denne saken. Motanmeldelse og videre provosering vil ikke føre deg noe videre. Dere skal bo i nabolaget sammen og forhåpentlig være gode naboer.

     

    Alle er vi forskjellige mennesker og har forskjellige behov og enkelte kan irritere seg på forskjellige ting.

     

    Du sier at han ikke bor i samme rekkehus som deg. Hvis han da hører høy musikk så må jo huset der du bor være ekstremt dårligt isolert eller så spiller du faktisk høy musikk. Det er heller ikke sikkert at det er denne situasjonen som er årsaken til problemet, men det kan jo hende at naboen har irriter seg tidliger og at "begeret rant over denne gangen"

     

    Dialog er nok det rette her, snakk med personen og hør hva han har å si, se på om det er noe du kan gjøre for å slippe konflikt med personen, og husk det å snakke og forhandle ofte er å "gi og ta" begge deler.

  14. Sett opp et felles nettverk for disse maskinene. Lag en ny bruker i windows 2000, det er viktig at brukernavnet er det samme som påloggingsnavnet du har på den bærbare. Hvis du bruker passord må du legge dette inn også.

     

    Høyre klikk på den aktuelle skriveren og velg å share den og gi den et nettverksnavn. Så er det å restarte begge maskinene og så vil du finne den nye skriveren på nettverket. Så er det bare å innstallere skriverdriver på den trådløse

  15. Er du organisert?. Jeg ville tatt opp dette med verneombudet i bedriften, og så tatt dette opp med den som sitter med personalansvaret.

     

    Det trenger ikke alltid være din feil at det går dårligt, det kan også ha med opplæringen du har fått i bedriften. Det er greit å ta opp feil som er gjort slik at de ikke gjentas, men det skal taes med en vennlig tone. Vi e mennesker og vi gjør alle feil.

  16. Hørte et interjuv på tv og han sa ikke "forby", han sa at folk som reiser flere ganger i året til syden heller burde vudere å reise sjeldnere og heller bli lenger i syden, dette er selvsagt for å få mindre utslipp.

     

    Stemmer ikke venstre men det irriterer litt at enkelte medier ikke gjengir riktig, slike som vg, dagbladet m.m.

  17. Jeg skal hjelpe min bror å koble opp Televoip bredbåndstelefon. Han har bredbånd hos www.start.no

     

    Start har sendt han følgende mail: dett må gjøres med modemet (speedtouch 546)

     

    Gå i telnet og skriv følgende komandoer

     

    connection unbind application=SIP port=5060-5060

    connection appconfig application=SIP proxy=disabled

    saveall

     

    Jeg har gått inn i tillegg å åpne portene på modemet, åpnet port 5060 , 5004, 3478, 69, 123

     

    Da kan vi ringe ut men når vi forsøke å ringe inn er det bare opptatt

     

    Har Dere noen forslag ??

     

    På forhånd takk for alle tilbakemeldinger

  18. Har testet å skrive ut bildet på et blankt fotopapir og et som er litt mattere. Bildet ble faktisk veldigt mye bedre på litt matt papir (tror det heter canon semi gloss)

     

    Det som er brunt inne i bildet er det faktisk ramme effekten som gjør, ellers er det kritthvitt snø, synes bildet ble mye finere med litt mer farge innenfor ramma, men det er min smak.

×
×
  • Opprett ny...