Gå til innhold

frydda

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av frydda

  1. Den separate 2 pin passer ikke på "andre siden" av sin 6 pin brorpart. Så hvis skjermkortet ditt skal ha 8p+6p så passer det bare en vei. Personlig er jeg ingen fan av "pigtail" som du har gjort der, men kortet får nok effekt så det skal gå greit. Med modifiserte skjermkort så kan man trekke mer, og har da separate 8pin kabler hele veien til psu.

    Hm, kan ikke se at det er med noen 8p+6p kabel egentlig. Er bare 8+(6+2)

  2. Seasonic focus gold 650w til 999,- på komplett syntes jeg så ut som et godt kjøp nå.

     

    Sikkert ikke dum den, men er litt skeptisk til 650W siden jeg ikke helt har oversikt over hva jeg egentlig trenger.

     

     

    Viftestøy er drastisk lavere: superNOVA G3 starter vifta på 1600 RPM ved 50W belastning, det vil du høre.

    ION+ starter vifta ved 200W på 400RPM, det er praktisk talt umulig å høre.

     

    Skjønner. Jeg bruker egentlig PC'n kun til spilling, alt annet gjør jeg på laptop. Så har headset og tror dermed at det ikke blir et problem jeg kommer til å irritere meg over uansett. Men takk for info uansett! :)

     

     

    ikke med tanke på pris! Da er G3 bedre! Men det at jeg la inn en post med den serien er pga den er ny! Jeg legger inn slike innimellom når det kommer noe å nevne her i tråden.

    Er jeg som har laget tråden å syns det er greit å komme med noen oppdateringer i tråden av og til! ION serien blir ikke anbefalt som beste kjøp eller lignende, men blir lagt inn under Fractal Design spoileren når det kommer flere tester! Feks når JonnyGuru har testet den!

     

    Skjer faktisk svært lite på PSU fronten for tiden, eneste de "konkurrerer" om er lavere støynivå og gi bedre og bedre garanti på produktet! å prisen går bare en vei, å det er opp opp og opp :/

     

    Har en Cooler Master V1000 som jeg betalte 1195kr i 2014 for. Nå ligger den ute til 1850kr+. Den er fortsatt blandt de bedre. Kom ut sommeren 2013 å er på høyde med de fleste fortsatt! Så er veldig lite "nytt" på PSU fronten.

     

    Jepp, så du var TS, men siden det er så enormt mange sider så gadd jeg rett og slett ikke å bla gjennom alle sammen, haha :) Tror jeg nok går for en G3 da du sier at den er den beste på forsiden. Takk for hjelp, så skal jeg kanskje komme med et svar når jeg (forhåpentlig vis) har kart og sette det sammen. 

  3. Fractal Design ION serien er ny serie fra FD.

    Ser veldig lovene ut! Prisen er ikke den verste å den er platina sertifisert! Samt støysvak. 860W så spinner ikke vifta før du drar hele 300W ut av den. 660W 200W etc ;)

     

    I følge de få testene som er ute så virker den serien veldig låvene ut med tanke på pris å effektivtet! Blir nok en liten oppdatering i første post når det kommer flere tester ut! +++ 10års garanti som virker veldig lovene!

     

     

     

     

     

    Takk til Noreng på en annen tråd om denne serien :)

     

    Kanskje dumt spm, men tolker jeg det rett dersom du ville anbefalt denne før SuperNova G3? 200kr dyrere ja, men om den er MYE bedre, så er det jo fristende.

  4. Ser ut som du har hatt en liten kortslutning der. Da er det nok like greit å kjøpe ny enn at du er veldig flink med lodding osv, men PSUen kan fortsatt være gåen. Ha det som et lite prosjekt en dag du ikke har noe å gjør på :)

    Tenkte bare å kjøpe ny ja. Mulig jeg hadde klart å lodde den, men litt ubehagelig å ikke føle seg trygg på noe som ved maksimal uflaks kan starte brann.

  5. Ser ut som du har hatt en liten kortslutning der. Da er det nok like greit å kjøpe ny enn at du er veldig flink med lodding osv, men PSUen kan fortsatt være gåen. Ha det som et lite prosjekt en dag du ikke har noe å gjør på :)

    Tenkte bare å kjøpe ny ja. Mulig jeg hadde klart å lodde den, men litt ubehagelig å ikke føle seg trygg på noe som ved maksimal uflaks kan starte brann.

    • Liker 1
  6. Takk for svar!

     

     

    Du vil som oftest ha en PSU som er dobbel så stor da PSUen opererer best på 50% load.

    Hva er maks budsjettet ditt?

     

     

    Leser på MWE 650W du har linket til å jeg er ikke helt fornøyd med det jeg leser!

    Ville til nøds gått for denne:

    https://www.komplett.no/product/915833/datautstyr/pc-komponenter/stroemforsyning/enheter/corsair-tx750m-750w-psu

     

     

    Men den gamle PSUen din, har du sjekket opp i om det fortsatt er garanti og reklamasjon på den? Er jo 5års reklamasjon på PSUene.
    Å produsentene gir ofte mellom 5 og 12 års garanti på sine PSUer.

     

     

    Jeg er ikke helt sikker på hva som har skjedd, men det ser ut som om det har kommet en fysisk skade på støpselet som kobles til fra stikkontakten. Vet ikke helt hva som har skjedd, men er ganske sikker på at det er en brukerfeil og ikke reklamasjon. Har heller ikke noen kvittering å vise til da jeg har fått det gratis. 

     

    Budsjettet mitt vet jeg ikke helt hva er, men hadde lyst til å komme unna med så lite som mulig, ettersom jeg ikke har noe ekstra penger liggende. Vurderte en liten periode å bare klaske til med Evga SuperNova G3 750W som trådstarter anbefalte, men ble jo dobbelt så dyrt omtrent. 

     

    Takk! Noen av disse du ville spesielt anbefalt siden det er ca samme pris?


    Si jeg setter grense på 1200kr, er da Evga G3 beste alternativ?

  7. Hei!

    Min PSU har tatt kvelden, og jeg må erstatte denne. Er student, så har lite penger å legge i en PSU, så jeg lurte på om det er noe som taler spesielt i mot Cooler Master MWE 650W som er på tilbud hos Komplett nå? Jeg har veldig lite peiling når det kommer til datakomponenter, så jeg er ikke 100% sikkert på hva jeg trenger, men har en Corsair CX750M nå. Jeg tok og fylte inn hva jeg har av komponenter på en "kalkulator" og kom vel frem til 450W som nødvendig, men jeg veit jo egentlig ikke. 

    Legger ved lenken til strømforsyningen jeg snakker om.

     

    https://www.komplett.no/product/1128550/datautstyr/pc-komponenter/stroemforsyning/enheter/cooler-master-mwe-gold-psu-650w

     

    Jeg har fått PC'n gratis, så jeg er ikke helt stødig på hva jeg har av komponenter heller, det er bare noe jeg har googlet meg frem til, hehe.

×
×
  • Opprett ny...