Jump to content

frydda

Medlemmer
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)
 1. Hei Er det mulig for dere å flytte kampen til onsdag?
 2. Ok, tusen takk for all hjelp fra alle som har hjulpet. Koblet til den nye strømforsyningen nå, og ser heldig vis ut som at det var det eneste problemet! Takk!
 3. Eller mente du bare at jeg skal trekke to forskjellige kabler fra PSU’en? Og ikke bruke andre siden av splitten
 4. Hm, kan ikke se at det er med noen 8p+6p kabel egentlig. Er bare 8+(6+2)
 5. 2x ekstremt n00b spm her nå: Ser dette riktig ut?? Var sånn siste også, men ser så rart ut med de to pinsa som er overflødige. Og skal man ha SATA kabel om man har M.2 lagring?
 6. Sikkert ikke dum den, men er litt skeptisk til 650W siden jeg ikke helt har oversikt over hva jeg egentlig trenger. Skjønner. Jeg bruker egentlig PC'n kun til spilling, alt annet gjør jeg på laptop. Så har headset og tror dermed at det ikke blir et problem jeg kommer til å irritere meg over uansett. Men takk for info uansett! Jepp, så du var TS, men siden det er så enormt mange sider så gadd jeg rett og slett ikke å bla gjennom alle sammen, haha Tror jeg nok går for en G3 da du sier at den er den beste på forsiden. Takk for hjelp, så skal jeg kanskje komme med et svar når jeg (forhåpentlig vis) har kart og sette det sammen.
 7. Kanskje dumt spm, men tolker jeg det rett dersom du ville anbefalt denne før SuperNova G3? 200kr dyrere ja, men om den er MYE bedre, så er det jo fristende.
 8. Tenkte bare å kjøpe ny ja. Mulig jeg hadde klart å lodde den, men litt ubehagelig å ikke føle seg trygg på noe som ved maksimal uflaks kan starte brann.
 9. Tenkte bare å kjøpe ny ja. Mulig jeg hadde klart å lodde den, men litt ubehagelig å ikke føle seg trygg på noe som ved maksimal uflaks kan starte brann.
 10. Jepp, prøvde å bytte den ut, men tror det er selve støpselet.
 11. Takk for svar! Jeg er ikke helt sikker på hva som har skjedd, men det ser ut som om det har kommet en fysisk skade på støpselet som kobles til fra stikkontakten. Vet ikke helt hva som har skjedd, men er ganske sikker på at det er en brukerfeil og ikke reklamasjon. Har heller ikke noen kvittering å vise til da jeg har fått det gratis. Budsjettet mitt vet jeg ikke helt hva er, men hadde lyst til å komme unna med så lite som mulig, ettersom jeg ikke har noe ekstra penger liggende. Vurderte en liten periode å bare klaske til med Evga SuperNova G3 750W som trådstarter anbefalte, men ble jo dobbelt så dyrt omtrent. Takk! Noen av disse du ville spesielt anbefalt siden det er ca samme pris? Si jeg setter grense på 1200kr, er da Evga G3 beste alternativ?
 12. Hei! Min PSU har tatt kvelden, og jeg må erstatte denne. Er student, så har lite penger å legge i en PSU, så jeg lurte på om det er noe som taler spesielt i mot Cooler Master MWE 650W som er på tilbud hos Komplett nå? Jeg har veldig lite peiling når det kommer til datakomponenter, så jeg er ikke 100% sikkert på hva jeg trenger, men har en Corsair CX750M nå. Jeg tok og fylte inn hva jeg har av komponenter på en "kalkulator" og kom vel frem til 450W som nødvendig, men jeg veit jo egentlig ikke. Legger ved lenken til strømforsyningen jeg snakker om. https://www.komplett.no/product/1128550/datautstyr/pc-komponenter/stroemforsyning/enheter/cooler-master-mwe-gold-psu-650w Jeg har fått PC'n gratis, så jeg er ikke helt stødig på hva jeg har av komponenter heller, det er bare noe jeg har googlet meg frem til, hehe.
×
×
 • Create New...