Gå til innhold

Svenskgeneral

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Svenskgeneral

  1. Etter at jeg koblet til routeren min har jeg fått connection problem i "Counter Strike" etter ca 2 min.. Det er 3 datamaskiner som er oppkoblet via routeren 2 med kabel og 1 trådløs. Når jeg tar ut kabelen til den andre maskina fungere det og spille, men hvis jeg putter den inn igjen får jeg connection problem etter noen minutter igjen.

     

    Litt dårlig forklart kanskje. Men jeg har ihverfall en "3COM OfficeConnect Wireless 11g Cable/DSL Gateway" router.

     

    Jeg har brukt den routeren før og det fungerte utmerket. Men da hadde jeg Telenor ADSL, nå har jeg Canal Digital.

     

    Noen som har vært borti noe lignende.

     

    Takknemlig for svar...

  2. For ett par månder siden "klikka" hardisken min i. Det er en Maxtor DiamondMax Plus 9 120GB. Jeg kjøpte meg en ny hd av samme merke men 200gb. Den funker foresten helt fint. Men nå lurer jeg litt på hva som skjedde med den gamle hardisken min. Nå husker ikke jeg helt hva som skjedde og hvordan feilmelidinger som kom opp osv. Det jeg husker var at dataen ble først KJEMPE treig, jeg startet maskinen på nytt, fortsatt like treig, gjorde det ett par ganger til, og det endte med at alt "frøys" så fort jeg kom inn i windows. Det kom en feilemelding stadig vekk, men dum som jeg er husker jeg ikke hva det var :p

     

    Men ihvertfall, nå har jeg litt lyst til å finne ut om hardisken er fullstending ødelagt eller om det fins en måte å fikse det på.. Det som skjer nå er at når jeg kobler hardisken til maskinen og prøver og åpne Lokal disk G. så kommer det opp en feilmeliding som sier at det ikke går ann og lese fra disk og at jeg må formatere, så formatere jeg og det samme skjer igjen. Hardisken bytter også navn hele tiden bytter mellom F og G. En annen ting, hele pc`en går drit treigt når denne hardisken er koblet til... Noen som vet hva dette dreier seg om??

     

    Kjempe takknemlig for svar

     

    Mvh

  3. Jeg har blitt bannet fra min egen server som jeg har rcon pw til!! Men jeg får ikke til og unbanne! Når jeg skriver inn SteamId min: "STEAM_0:0:4333759" og klikker ok for og unbanne kommer det opp ID kunne ikke bli unbannet. :(

     

    Jeg vet at det går ann og unbanne på en måte men ikke hvordan! ! !

     

    Noen som har svar på denna?

  4. Her om dagen var det 2 montører hjemme hos meg, for og sette opp ett modem for Canal Digital..

     

    Montørene byttet antenne kontaktene 2 steder i huset og koblet til modemet. Men dem fikk det ikke til og fungere.

     

    Dem sa at jeg antageligvis hadde for dårlig signal. Montørene sa at det var veldig vanelig og at det var sånn i veldig mange hustander. Og bare av nysjerrighet, så lurer jeg på om det er noen her som vet hva dem mente med dårlig signal osv??

     

    Dem skulle komme tilbake etter helga med ett måleinstrument og måle noe greier. Hva skal dem måle ? :S

     

    Syns det virker litt rart.

  5. Skru av alt av antialiasing og filtrering, og sett ned oppløsning og detaljer i CS:S.. Hvis det går glatt da, vet du at det er skjermkortet som er flaskehalsen!

    Det er akkuratt det, det ikke gjør.. Har prøvd og sette ned alt på det laveste blir ikke bedre.. Samma FPS uansett om jeg har den høyeste oppløsningen eller den laveste oppløsningen. Samma med details... :ermm:

  6. Dx er DirectX - tok bare en liten kort en.

     

    Nei skjermkortet ditt suger ikke bigtime, MITT på den andre siden suger (GeForce4 MX), og jeg har egentlig ikke store problemet med Cs:S på en 1ghz Athlon med 512 steinalder-ram. Så som sagt - drivere eller hardware som ikke funker som det skal.

     

    Det du har er i utganspunktet mer enn nok!

    OK, da er det bare og prøve meg fram da.. Finner sikkert ut av det ettterhvert. Men hvis noen har vært borti noe av det samme før som kanksje vet hva som er galt ROP UT!! BAre gi meg noen "stikkord" har ikke peil på hva jeg skal gjøre!!

  7. Heisann folkens.. Har nettopp anskaffet meg CSSource, DRIIIT fett spill BTW!! Men jeg har litt problemer, når jeg spiller, har jeg ikke mer en 20-30 fps :( står også ms: 70 (litt opp og ned) og jeg har choke... Jeg har en forholdsvis ny pc med ett Sapphire Raedon 9600 ATLANTIS 256 (noe sånt) AMD xp 3000 pcu og 512 ram. Burde ikke Source funke fint på denne datan da?? Eller suger skjermkortet mitt noe jævelig ?? Kjempe irriterende..

     

    MVH

  8. når du liksågodt har ett så bra kort så:

     

    developer 1

    fps_max 301

    Nei, jeg hater developer :p liker at det er akkurat 100 fps :)

     

    Har fått til problemet nuh ;)

    Hei.. Jeg har samme problem som deg, jeg har ett Saphire raedon 256 mb ram.. Det skal ikke flimre da!!! Kan du fortelle meg hva du gjorde for å fikse det???

  9. nå var jeg inni BIOS, bare titta litt (kan jo ikke så mye) forandre litt på boot eller hva det heter, så starta jeg på nytt.. Nå finner jeg begge cd rom igjen men hvis jeg putter i en cd registrerer ikke cd rommen det!! Det er samme problem på begge to

  10. Hei....

     

    Jeg finner ikke cd-rommen på dataen min. Plutselig en dag så var den bort :ermm:

     

    Det er en Pioneer DVR-105!! Det står at den ikke er aktiv men når jeg prøver å aktivere den står det at det windows ikke kan gjøre det.. Noen som har greier på det her?

  11. Hei..

     

    Jeg har planer om å oppgradere datan min.. Jeg vill ikke bruke over 2000kr..

    Hva burde jeg kjøpe og hva bør byttes ut!!

     

     

     

    Datan består av følgende komponenter :

     

    -> Chieftec Dragon Big Tower m/dør Sort Kabinett m/360W DA-01B-D P4 / AMD

    -> MSI KT6 DELTA-FISR Hovedkort Socket A KT600, S-ATA, ATX, GbLAN, Raid, Firewire

    -> AMD Athlon XP3000+ 2.167 GHz Socket A 333MHz, 512KB Barton, OEM

    -> Cooler Master AERO m/ viftehastiget-styring . CPU vifte!

    -> TwinMOS PC2700 DDR-DIMM 512MB CL2.

    -> Maxtor DiamondMax Plus 9 120GB

    -> Samsung DVD-spiller

    -> floppystasjon -> Pioneer DVD-Brenner!

    -> Sapphire Radeon 9600 Atlantis 256MB DDR AGP, ATI9600, DVI-I, TV-Out, Full-Retail

  12. Jeg bruker også redline!!! Måtte bare stille den litt ned før jeg kunne stille den opp!! Men det som er litt rart er at når jeg stiller den opp til max! Så får jeg ikke noe artifacs eller hva dere kaller det!! Den funker helt fint til jeg begynner å spille cs! Da kommer det opp ett vindu der det står at det blir stilt tilbake!!

  13. Heisann. Jeg har en forholdsvis ny pc! Men det har dukket opp en del problemer!

    Jeg kommer ikke inn på MSN, det står at det oppstod en feil under tilkobling av msn. Og på LAN finner jeg ikke de jeg er på LAN med bortsett fra i CS og noen andre spill!!!! Jeg vet at en formatering løser disse problemene men jeg har ikke mulighet til det! Pappa er teit! Noen som vet hva problemet er? :D:w00t:

×
×
  • Opprett ny...