Gå til innhold

Drizt

Medlemmer
  • Innlegg

    661
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Drizt

  1. Heisann. Sliter med å få rammen til å funke skikkelig med 800 Mhz. Må sette den ned til 667. Har da prøvd å kjøre opp NB volten til 1.40 og Dram volten til 2.1. Har i tillegg pøvd å slakke litt på timingsene. Mister jeg mye ytelse ved å kjøre ramen i 667 mhz? Sparer meg litt hodepine om ikke mer.

     

    Finner ikke 1T 2T i biosen på Asus P45 P5qPro biosen?

     

    Mvh

    Drizt.

  2. Heisann.

     

    Har handla inn ny pc. Har da kjøpt:

    Asus P5qPro HK.

    Dual Core E8400.

    8 Gb Corsair TWIN2X 6400 DDR2, 2048MB CL5.

     

    Nå er det sånn at jeg har slitt masse med å installere Vista 64 ultimate. Det funket da jeg tok ut alle minnebrikkene utenom 2GB. Satt inn de resterende etter installasjon men da fikk jeg opp masse BSOD, og feilmeldinger. Tok ut 4 GB så nå kjører jeg 2x2 og det funker fint.

     

    Vil gjerne få utnyttet de to siste ram slottene. Hva kan gjøres? Har siste bios, og alle oppdateringene til Vista. (SP1) Kan jeg stille noe mer i Bios? Har det noe med Dual channel å gjøre? Vista får opp (GB men tar ikke lange tiden før det svikter.

     

    Rammen er forøvrig ikke nevnt i QVL listen til Asus, men trodde ikke det var helt nødvendig heller.

     

    Mvh

    Drizt.

  3. Jeg har bestilt et Asus P5QPRO kort sammen med Corsair CM2X-6400 4096x2. Nå leste jeg på Asus sin hjemmeside og disse minnebrikkene er ikke ført opp i QVL listen til ASus over "godkjente" brikker. Er dette noe problem? Så lenge brikkene har samme CAS og er fra samme produsent?

     

    Mvh

    Drizt.

  4. Asus P5Q er et veldig godt valg! Gå for den. :)

     

    Jeg har dette kortet pr. lørdag 28.06 og har store problemer med å få installert Vista 64bit.

    Bare en liten vennelig advarsel før du eventuellt kjøper.

     

    Oisann. Kan du utdype problemene? Venter på samme HK og må ha Vista 64 siden jeg har bestilt 8gb ram.

  5. Heisann.

     

    Jeg har bestilt et P182 kabinett. Jeg har en modulær strømforsyning, men nå ser jeg at +12v kontakten er 50 cm lang. Blir dette for kort i et slikt kabinett? Har nødig lyst å kjøpe ny PSU. Dette gjelder forsåvidt de fleste kablene som kommer med denne PSUen. Tagan Easycon 530w.

     

    Hovedkortet er av typen Asus P5qPro P45, hvis det er av betydning. Ser ut som 12v kontakten ligger like ved siden av PCi sporet.

     

    Mvh

    Drizt.

  6. Jeg er veldig fornøyd med mobilen. Må bare si at jeg dessverre ikke har fått lekt meg så mye med den. Mye annet på programmet.

     

    Prøvde å koble den til tven, og vise frem video og bilder, en veldig positiv og moro overraskelse. Dette med filmer var verre. Realplayeren som er innebygget må konvertere filmene jeg har på pcen, og da jeg prøver å spille av filmen på mobilen blir det bare en grå masse eller noe. Skal teste ut dette programmet som Fargoth nevnte tidligere i tråden.

     

    Slideren er faktisk bittelittelitt mer slarkete enn når jeg fikk den. Ikke noe krise, bare den ikke blir nevneverdig verre så er det bra.

    :)

     

    Måtte endre signaturen min. hehe

  7. Importgms bekreftet ikke at de merka pakken med 30 dollar, men maste på dem om dette i hver mail, så de husket dette :)

     

    Det står alltid pending approval på importgsm sin hjemmeside. Sto det selv når jeg hadde mobilen i hånden. Dere må heller stole på tracking nummeret til DHL.

     

    7500 tusen er den ikke verdt, får den prisen får du veldig mye annet bra, en god laptop. Ingen mobil er verdt så mye penger etter mitt skjønn.

     

    Likevel:

    Deilige mobilen min.... :)

  8. Var nok guide nr 2. Skal innrømme at jeg var smånervøs, men alt gikk knirkefritt. Eller jeg vet jo ikke det før det kommer en norsk FW av telefonen. Regner med denne kommer i løpet av desember.
    Hehe, kan jeg tenke meg, du får oppdatere oss om du får norsk FW .

    Tar du med hvilken prod kode du brukte er du grei :)

     

    #0550372

     

    Skandinavisk kode. Det tok nøyaktig et halvt sekund å endre produktkoden.

  9. Jeg har endret produktkoden til mobilen min til skandinavisk. Men må vente til Nokia oppdaterer FW for å få norsk språk, så må leve med engelsk frem til over nyttår, men ikke noe prob :)
    Og dette gikk greit antar jeg, endre prod.kode altså.

    Kunne du gi link til guiden du brukte, så vi er sikre på at vi også gjør det riktig/at det fungerer når vi event. skal utføre dette selv :) Samt eksakt hvilken produkt kode du brukte hadde vært flott.

    Var det en av disse guidene kanskje?

    Guide 1

    Guide 2

    De går vel ut på det samme vel, bare med/uten bilder... Har ikke lest igjennom super nøye.

     

    Var nok guide nr 2. Skal innrømme at jeg var smånervøs, men alt gikk knirkefritt. Eller jeg vet jo ikke det før det kommer en norsk FW av telefonen. Regner med denne kommer i løpet av desember.

  10. Hadde bestilt N95 8gb fremfor n82. Skjermstørrelse og slider avgjorde for min del. :)

     

    En ting; synes at enkelte bilder har blitt veldig dårlig på mobilen. Til og med i godt lys og gode forhold. Har brukt automatiske innstillinger på kameraet, og holdt autofokus inne noen sekunder. Kan det være FW , innstillinger eller er ikke kameraet bedre? Blir uskarpt og litt kornete. Skulle gjerne hatt bilde og vist.

     

    Er derimot veldig fornøyd med kvaliteten på videoene. Merkelig.

  11. popularelect.com

    har noen erfaringe men å kjøpe her, ser de har telefonen til under 4 K

     

    hadde jeg kjøpt telefonen nå hadde jeg igjen bestilt fra Importgms, de er seriøs, rask og merker pakken med 30 dollar. Om importgsm er en hundrings dyrere så er det verdt det. Det er jo mange som har bestilt telefonen fra her. Har ikke hørt om noen erfaringer med popularelect.

  12. Telekiosken skal ha 7500 kr for denne i januar tror jeg. latterlig høy pris for en mobil. Da du kan få en veldig bra laptop til samme prisen.

     

    Jeg er interessert i å vite noen ting:

     

    Hvordan endrer man språk fra engelsk til norsk? Flasher den? Produktkode?

     

    Får ikke lasta ned javaspill. For en feilmelding når jeg prøver på dette. Bruker da Wlan for å koble meg til nettet.

  13. det er synd at Importgsm har glemt å merke pakken med 30 dollar for enkelte. Min var merket med 30 dollar.

     

    Jeg ba dem merke pakken i en mail til support, i tillegg til den mailen som bekreftet at innebetalingen var kommet.

     

    Telefonen ble ladet på lørdagskvelden igjen, er fullt batteri fremdeles :)

     

    Angående engelsk norsk så hadde det vært greit å flashe den til norsk merker jeg. spesielt ved skriving av sms.

  14. Førsteinntrykket av telefonen er kjempebra. Har ikke erfaring med vanilla N95, men må si at design, opplevd kvalitet, og størrelsen på skjermen gir et solid førsteinntrykk.

     

    Ting som bekymret var byggkvalitet og batteritid, har hørt veldig mye negativt om dette. Telefonen måtte lades om igjen etter et døgn, men da har jeg stort sett brukt alle funksjoner aktivt, og dette sluker nok endel. Ladet den i går kveld og den er fremdeles full på strømmåler. Er forresten veldig imponert over videovaliteten. :) Kjempebra.

     

    Det er lite slark i slideren, men den merkes likevel. Den er likevel ubetydlig, og generell byggkvalitet er jeg godt fornøyd med. Bilder kommer etterhvert.

×
×
  • Opprett ny...