Jump to content

ungutvikler

Medlemmer
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 :)
 1. Nå er det vell såpass umulig å anskaffe seg noe som helst relevant erfaring om man hadde tatt en bachelor i anatomi eller lignende først, før man satt i gang med å operere på folk. I mange andre yrker så går det faktisk ann å gradvis opparbeidet seg kunnskap uten at det går på bekostning av folks helse, men samtidig "bare" ha en bachelor som akademisk bakgrunn.
 2. Dette kravet er ikke utelukkende positivt, selv om de ønsker bestemte analystiske-/problemløsningsevner. Du snevrer inn søkefeltet ganske drastisk med ett masterkrav, og det er mange bachelor + erfaring som er både flinkere, rent analytisk og faglig, samt mer kreative og nytenkende enn folk som har 5 år på skolen bak seg. Mastergrad er ofte bare 2 år med spesialisering, og slik spesialisering kan du på samme måte opparbeide deg i arbeid. Analytiske evner lærer du også på en bachelorgrad
 3. Hvordan fungerer sanksjoner dersom den lovgivende myndigheten ikke etterfølger den dømmende sin myndighet? Er det da den utøvende myndighet sitt ansvar å ilegge bøter osv.?
 4. Det kommer vanvittig an på hvilken jobb du søker deg inn på. Søker du på spesialiserte ingeniør-roller så vil utdanning ha alt å si, men om du bare ønsker en generisk ingeniør jobb i f.eks. software utvikling, så vil erfaring telle mye mer enn bachelor/master skille. Etter noen år i forskjellige bedrifter, så er inntrykket mitt at dess større organisasjonen du ønsker å jobbe for er, dess mer spesialisert pleier jobben å være, og dess mer viktig er utdanningen din. Med unntak selvfølgelig.
 5. Har faktisk laget CV'en i LaTeX, med 2 kolonner. Får plass til alt jeg trenger der på en A4 side. Hvorvidt det er derfor jeg har fått intervju hver gang er uvisst.
×
×
 • Create New...