Gå til innhold

ghraib

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ghraib

  1. Finnes det et alternativ (GNU/freeware) til PGP-disk i Windows? Altså sømløs diskkryptering i Windows 2000/2003/XP?

    Ja da......hent fra MIT eller last ned fra DC++ (med crack) gpg finnes også for windows. Kommandolinjestyrt og veldig kjapp å bruke. (Hvis du er vant til Unix/linux)

     

    Ghraib

  2. Noen som har konfigurert to pc'er p2p ved hjelp av ad-hoc mode? Slik at det fungerte? Kunne du gi meg tips? Forsøker å legge til statisk ip adresse 198.162.0.10 på den en pc'en. (submask 255.255.255.0) . Så enabler jeg ad-hoc på det trådløse kortet. Problemet er at jeg ikke ikke får pinget 198.162.0.10... altså...får ikke pinget meg selv...

     

    Ghraib

  3. Hei,

     

    Har lagt merke til at noen vonde spammere legger til en rekke ord i spammailen av typen:

     

    blondie mantracutie christop booster

    ssssss spainbuffy peggy polo gofish pirate tacobell

    sbdc sally mission

    mailer advilabcdef politics space

    wolverin fiona racoon

    trek fireballspeedo sherry symbol

    daddy tigretarzan andre fiona pookie1 playboy phoenix1

     

    Hva er poenget med disse ordene....vil dette på sikt ødelegge statistikken i spamassassin?

     

    Ghraib

  4. Har en trådløs TopCom Router Skyr@cer WBR 654 og et Belkin accesspunkt(AP) av typen Belkin FD6130y.

    Etter å ha sjekket med nettet virker det som om noen D-link sine AP har direkte støtte for repeater mode... der man plugger inn MAC adressen til f.eks. en trådløs router og vips har man en repeater... frykter for at Belkin AP ikke støtter dette. :cry:

    I så fall må den konfigureres for hånd....noen ideer?

     

    Ghraib

  5. Har funnet ut Netlimiter må brukes av alle brukere på et nettverk skal det gi tilfredstillende resultater. En bruker kan f.eks. ikke sette begrensning på en annens brukers båndbreddeforbruk. Men dersom alle blir enige om en begrensning og sette

    en max grense ved hjelp av Netlimiter tror jeg det vil la seg gøre å fordele båbdbredden likt.

     

    -Ghraib

  6. Er det mye trafikk på nettverket? Hjemme hos oss har vi to pc'er som deler en ip trådløst. Dersom den ene benytter pc til dc++ (peer -to-peer) nedlasting tar han mye av båndbredden. Til vanlig surfing går det fint. Sjekke om det er stor belastning på nettet. Da signalet ditt er godt kan jeg ikke tenke meg at du sitter svært lang unna accesspoint. Hastigehetn kan gå ned betrakltelig ved svært lange avstander og dårlig signal.

     

    G

  7. Jeg mener å tro at en g versjon er alltid tilbakekompatibel med b. Men ikke omvendt. Det vil si at dersom det finnes b i et g nettverket vil de snakke på b hastigheten. Dersom accesspoint/router støtter g må den støtte b og . Dersom accesspoint/router støtter kun b kan den ikke snakke til g. Dersom nettverkskortet er av g type må den støtte b...dersom nettverkskortet er av b snakker det ikke g språket. Konklusjon: g kortet ditt burde klare å kommunisere med b kortet. Husk å slå på ad-hoc mode dersom to kort skal snakke sammen uten router.

     

    G :thumbup:

  8. Hos nextgentel funker det fint. TopCom, D-link eller 3Com trådløs routere skal fungere fint. Ikke sats på den trådløse routeren fra Nexgentel. Sats på 11g standarden med støtte for WPA. Om ikke lenge kommer WPA kryptering som standard og da er det ingen vits å henge igjen med en 11b standard og den noe tvilsomme WEP krypterings standarden. Etterhvert kommer også WPA2 (med AES kryptering)[men da vil det kreves ny hardware]

     

     

    Ghraib

  9. Noen som har erfarig med bruk av Skype fra ADSL til dobbel ISDN?

    Eller omvendt, fra dobbel ISDN oppkobling til ADSL? Er kvaliteten ok?

    Vet at Skype lover god funksjonalitet fra om med 33kb/s, men har ikke

    fått testet ned til slike "lave" oppkoblinger. Erfaringer mottas med takk.

     

    -Ghraib

  10. Dersom du kjører XP og problemet du beskriver er rett og slett at du blir koblet av og på er det et kjent problem i XP som Microsoft ikke vil innrømme. Bare slå opp på google og du vil sa at svært menge med XP og tråløst sliter med at de blir ofte koblet av uten grunn.

     

    -----G-------- :cry:

×
×
  • Opprett ny...