Gå til innhold

Flashy

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Flashy

  1. Heisann jeg har akkurat kjøpt meg et GW GF 6600GT 128, AGP

    Prøver og spille CS med det men får FPS dropp så fort jeg møter fiender, fra 100 til 60 - 70, Håper at noen andre har hatt d lignende problemet og kan hjelpe.

     

    Har P4 2,4 Ghz og 768 Twinmos 333mhz ram.

    Skal vel ikke være noe problem og ha 100 fps konstant da?

  2. Har selv ICEmat headsett, Syns headsettet er helt bra til denne pris. Men du får alltids headsett til bedre pris og slik vil d alltid komme. Folk kjøper seg headsett til 2000,- og d er helt konge til 2 måneder etterpå til d har kommet et nytt headsett til litt dyrer pris som overgår d andre. Skalu ha d maximale på PC må du nok bytte deler etter ca hvert halvår for og være oppdatert ;D Men når d gjelder gaming er ikke hva du hører som gjelder er hva du fragger som teller ;D hehe men lyd er seff en VELDIG viktig sak..

  3. D med at mye lyd slippes ut av headsettet skjønner jeg ikke hvorfor folk bryr seg om? Når jeg gamer så bryr jeg meg lite om hva sidemann syns om d kommer mye lyd. Folk flest har vel Pcn på et rom og ikke inne i stua der foreldre sitter? Og hvis du er på lan tror jeg nok sidemann har på seg headsett og har høy nok lyd på sitt. Så d med at headsettet slipper ut lyd er nok en dårlig grunn til og se ned på ICEmat headsettet.

    Hvis folk som sagt ikke sittr i stua der foreldra sittr :p Noe som jeg tror meste parten ikke har.

  4. Heisann jeg har tenkt og kjøpe meg et nytt headsett

    tenkte først på Icemat headsettet men når jeg leste testen på hardware.no stod det at "De er ikke de ultimate for gaming, da de gir et noe forvirret lydbilde (store kontraster etter hvor lyden kommer ifra)" Og jeg bruker headsett til gaming only :) Men så fant jeg et annet headsett som så litt bra ut nemlig "Logitech Precision PC Gaming Headset"

    Så hvis noen her har testet noen av de og kan si meg hvem jeg helst bør kjøpe hadde jeg blitt veldig takknemmelig :) P.S Headsettet skal være til gaming only, musikk og sånt er ikke viktig altså bass osv.

  5. Heisann.

     

    Har kjøpt meg en maxtor harddisk 120 GB.

     

    Jeg skal installere XP på den. Men etter jeg har startet installasjonen kommer det Kontrollerer Maskinvarekonfigurasjon. Det går 4 sek og hele skjermen blir svart. Cd-rommen går i CA. 1 min og den stopper. Har prøvd og latt den stå lenge med skjermen er fortsatt svart. Tar jeg ut harddisken så går den videre med installasjonen.

     

    Er det ødelagt harddisk eller kan det være jumper feil? Sitter nemlig 1 jumper :::.: på den siste til høyre oppe. Bare 1.

  6. heisann for en stund siden gikk Harddisken min til helvete. Jeg installerte windows på nytt men når jeg kom inn på windows så lå ikke filene på D disken jeg har Windows på C. Det var like mye plass som det var føre på D. alt ser ut til og være der. Men filene har blitt "vekk" De er liksom usynlige. Vet ikke hvorfor. Men jeg har hørt om et firma som kan "suge" ut filene for deg for en viss pris i Moss ellr no. Husker ikke hvor det var. Bare syns det var moss.

     

    Noen som husker det? :(

     

    De skal få en STOR kos av meg :love:

  7. jeg fikk beskjed av firmaet og sende tilbake hovedkortet til sjekk. Sier ikke noe imot for og sende tilbake for check. Siden DE sa at det var sannsynligvis problemet med hovedkortet. Men hvis det sier de ikke fant noe feil og hovedkortet blir returnert. Så skal jeg prøve. Må oxo kjøpe meg en ny CD-rom fordi denne knakk ved et "Uhel" når denne feilen inkom :p Ble et lite raseri utfall. Men den Western Digital Hardisken som stod i PCn når den fikk feil så har jeg oxo prøvd de på andre PCr. Det som skjer er at den bruker 4 min bare på og finne disken. Og når den skal laste windows så blir det black screen. Fikk installert windows på den og kom inn på windows. Men den slet med og komme inn på windows. Brukte VELDIG lenge på det. Men jeg vil ikke formatere den. bare slette C disken når alle filene mine ligger på D. Har sanger og filmer jeg har samlet på i 2 år.

     

    Men fikk høre at det var et firma som "sugde" ut filer på harddisker som har blitt ødelagt. Har noen av dere hørt om dette firmaet? Hørte det lå i Moss et sted.

  8. hmm jeg har to Maxtor 120 GB og en Western Digital 120 GB. De 2 Maxtor funker på andre PCr. Men Western Digital (stod inni PCn når det fucka seg) Funker ikke. Fikk start på den men filene var usynlige. De var der. men så de ikke. De 2 maxtorene funker og installere osv. Men ikke når jeg putter de inn i min PC

  9. heisann.

     

    For 4 dager siden begynte PCn min plutselig og små lagge. Jeg restarta og når den skulle laste Windows kom en feil melding opp. Det sto

     

    "Pri Harddisk : S.M.A.R.T Status BAD. Replace and Retry."

     

    Fikk jeg da istedenfor at den lasta Windows. Jeg har prøvd 3 forskjellige Harddisker men alle får samma feilbeskjed. Jeg har et Asus P4V8X-X Hovedkort for S478/800mhz. hvis noen har hatt dette lignede problemet før. Håper de har en løsning.

  10. Heisann. Akkurat bytta fra AMD til Intel Pentium 4. Men neida det må fortsatt fucke seg. Jeg har nå et nytt hovetkort (EPoX EP-P4MKi Hovedkort for S478/533mhz

    VIA P4M266A, ATA133, m-ATX, VGA, LAN) Og en ny prossessor (Intel Pentium 4 2.4 GHz Boxed PC533

    Socket PGA478, 1MB cache, Prescott) Men seff. Vi har gått gjennom alt. Fra Strømforsyningen til CPU om den sitter på plass om ram brikkene sitter. Om den får nok strøm. Men når vi slår på PCn er skjermen HELT svart. Får ikke noe kontakt. Har prøvd Intrigrerte skjermkortet (sorry stavelse feil) Og med Inviduelt Skjermkort. men fortsatt svart. Hvis noen har hatt dette problemet før. Please Hjelp meg :)

  11. Heisann. Jeg har nettopp fått et hovedkort (EPoX EP-8K9A7i Hovedkort for Socket A) Og en prossessor (AMD Athlon XP2500+ 1.833 GHz OEM) Men når jeg starta opp maskinen min fikk jeg bare 1,10 Hertz. Prøvde Klokke. Men fikk den bare til 1,3 hvis jeg prøvde mer så slo ikke skjermen seg på. Hvis det er noen som vet svaret på dette problemet, så plz reply. Trenger virkelig hjelp :(

  12. Heisann. Jeg har skaffet meg GeForce 5200 FX også skal jeg clone skjermen. Det går fint. Men når jeg skal se på film så kommer ikke bilde opp på skjermen. Den er svart. Jeg prøvd før og det gikk. Men nå plutselig vil den ikke vise noe bilde lengre. Noen som kan hjelpe meg? Har S-Video out til en scart.

  13. Heisann jeg har et problem. Jeg har et radeon 9000 pro også skal jeg clone det til skjermen. Men så blir det bare Svart og Hvitt. Jeg har på system B og sånt. Men fargene kommer fortsatt ikke. Hadde GeForce føre dette og da funka det fint. Koblingen er fra S-video til en scart. Noen som har probleme løsningen?

×
×
  • Opprett ny...