Gå til innhold

caravelle

Medlemmer
  • Innlegg

    70
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av caravelle

  1. Hadde dette kun gjeldt addons dvs map packs så hadde jeg gitt faan. Men når det gjelder ekstra våpen og annet snacks så er det noe annerledes. Spillet blir jo ødelagt for oss som ikke gidder å betale 2 ganger for en tjeneste...

     

    Enkel løsning ville være å lage ett valg som het BF3 vanilla + eventuelle map packs du har lyst til å spille. Enkel tenknisk løsning, men neida, de vil jo tvinge alle til å kjøpe denne dritt pakka.

     

    Er det f.eks kun meg som er lettere irritert over att jeg ikke enkelt kan velge å IKKE spille på private servere - med alle de teite personlige reglene som finnes overalt på disse? Jeg mener, hver gang å spiller nå må jeg jo finlese serverregler for å finne ut om jeg blir banne av å kaste en frag, bruke shotgun eller rpg etc...Jeg kan fint spille på private servere, men da spiller jeg slik spillet har gitt meg muligheter til, ikke etter regla til ett jævla tønt som ikke liker shottys...

     

    Nei, EA og Dice kan brenne for dette. Blir ikke mere penger fra meg lenger. På tide att folk sier fra og ikke bare godtar alt mulig drit...

     

    Skjønner frustrajonen når det kommer til serverreglene . Men nå er det sånn at dem som eier serverne setter sine regler der. Noen servere har pluggins også som kicker alle som har en bra KD - Hjelper lite å klage til EA om sånt , siden dem strengt tatt ikke bryr seg. Finnes jo servere med knife onley og kun kjører rundt å tar flag .. Som i min verden er statspadding / boosting av stats... Men igjen .. EA dont care.. Når det gjelder premium så er jeg enig der.

  2. Wow, jeg skjønner ikke hvordan det der kunne misforstås. Jeg eier i dag et hus fordi det finnes lover og regler mot å bryte avtaler. Kjøper du Premium BF3, kan ikke EA bare si "fuck you" og stikke av med pengene dine uten å gi deg det du har betalt for. Det eneste du trenger å bekymre deg for er hvorvidt DLC kommer til å suge eller ei. Lover gjelder også på internett..!

    Vel hvem vet - Ikke at jeg tror dem sier fuck u da.. Men du skjønner vel at du betaler for noe som ikke er laget ennå og får ett spill som ikke er helt OK:. i noens øyner.. Men skjønner og at det er ikke noe vits å diskutere dette heller da.. i og med at den siste dcl er i år 2013 og at brukermassen er på tur ned så.. Men du ser vel det ..

  3. Er ikke prisen dere burde være skremt over - Åpne øyne se litt rundt , hva hindrer EA/DICE med å ikke oppdatere eller lansere DLC etter dere har trykt PREMUIM knappen? Fortell ?

     

    Jeg tok en enorm sjanse da jeg kjøpte huset mitt. Det var jo ingenting som hindret megleren å bare putte pengene i lomma og beholde husnøklene. For det finnes jo ikke lovverk som forhindrer folk å gjøre sånt.

     

    seriøst? .. Du leste vel kontrakten og valgte en firma som du regnet med ville være OK når du kjøpte huset ditt ja? .. Så du mener at hvis meglern tok huset ditt så stå du der? ingen hjelp av loven? Ser ikke helt relavansen her..

  4. håper bare att folk tenker litt før dem trykker premuim knappen - Ikke bare tenk over den 10 dollars som dem sparer. Med engang du trykker dem premuim og kjøper så sender du ett signal om at " hei . dette er jo flott , jeg betaler gjerne mye får ett spill som ikke helt funker eller har noe som helst kommunikasjon med utviklerene.." Håper det ikke er bare jeg som ser hva som skjer her..

  5. Motorfeste trenger du ikke , siden det kommet med både plate/feste på flyet + at det kommer med den hyperion motor. Og du trenger 3 stk servor HS-45hb http://elefun.no/p/prod.aspx?v=16682 eller lignende størrelse. Og du trenger ESC eller speedcontroll som det fint heter. http://elefun.no/p/prod.aspx?v=14939 noe rundt 10amp. Og siden det er ett depron fly , ser at det er en blanding av EPP og Depron. EPP tåler vanlig CA (LYNLIM) med KICKER eller Activator. Men depron kommer til å smelte hvis du bruker den kombinasjonen. CA og Kicker utvikler veldig med varme og depron tåler det ikke. Du kan bruke FOAMSAFE CA eller UHU POR til depron. Også trenger du vel radio og motaker, vanlige nå til dags er 2,4g utstyr.

  6. Takk for svarene deres.

     

    Har ATI-kort, og kalenderen er riktig innstilt.

     

    Så det er et bekjent problem dette etter innstallasjon av den nyeste versjonen? Det var derfor du måtte avinnstallere noe Nvidia-software? Hvordan fant du det ut forresten?

    Fant det ut here , litt nede på siden. Søkte lenge før jeg fant ett svar ja. Mange forskjellige feilmelding angående påloggings problemet .

     

    http://social.microsoft.com/Forums/en-US/w...7a-0ea8c8c0da0a

  7. Hva skjer der? Kommer det vind fra både gulv og tak?

     

    Hvis det er tilfelle, hva skjer om en av viftene svikter?

    :ermm:

    7360083[/snapback]

    Viftene på taket drar vel ut luft som viftene i gulvet pæser ut ..Sannsynligheten at du går på tryne i sikkerhetsnettingen er da stor :D:D ..

  8. Noen som har funnet brukbare skisser på nettet over småfly under 20cm ? (innendørs elektro)

     

     

    Har tennkt å bruke det stoffet de selger på moss-hobby som byggemateriale.

    5596343[/snapback]

    heisann , har bygget ett par modeller herifra Foamyfactory og matrialet er Depron 3/6mm og litt carbonstenger.. Alt kan fåes fra MossHobby og eventuelt Elefun.net .. Lykke til ..

     

     

    By the way ,har fått meg en 2cool fra www.freeair.cz som jeg bruker innedørs nå , kommer aldri til å bygge en Depron modell mere. EPP som blir brukt i 2cool er bare overlegen i holdbarhet. Sjekk 2cool her 2cool

  9. Ha CDrom som master (vet ikke om det gjelder ennå da) Gå i Bios (Del) Finn Boot , Og Velg den med CD-ROM. Som boot 1 .. Er sikkert forskjell fra HK til HK ..men viktig at Cd romen er rett installert da, Ide kabel med rød merke skal altid peik mot strøm. Og sjekk at cdromen er master .

  10. Fikk meg en Funtana 90s fra Hangar 9 i posten idag :love: Skal ha en YS110 i den , skal love deg at det er power i den ...haha og noen har stjælt en liten ide fra div andre webshoper fikk en sjokolade med den ... Smakte bra .. :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...