Jump to content

eporsche

Medlemmer
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. eporsche

  Søker Verge

  Legger ved relevant infolink: https://www.fylkesmannen.no/nb/Vergemal/
 2. eporsche

  Ufør og NAV

  Ja, eller noen med kompetanse
 3. eporsche

  Søker Verge

  For forhandling med NAV og helsevesenet. Jeg ønsker å bli erklært ufør og trenger noen til å støtte meg gjennom veien dit. Jeg har hatt hjerneslag og er ikke i stand til å ta vare på mine egne aktive saker. Du vil komme til å møte hos NAV eller lege sammen med meg eller på egenhånd. Men mest på egenhånd. Alt du trenger er sunn fornuft og forhandlingsevne. For eksempel avtale tid hos nevrolog, finne ut hva som trengs i form av dokumentasjon og fremskaffe det. Jeg har pasientjournaler på flere hundre sider som du vil få tilgang til. Jeg har også kopi av samtlige lege og spesialisterklæringer som tidligere er innsendt til NAV. Med andre ord: Jeg har alt du trenger til å opprette og gjennomføre en søknad om uføre. Jeg trenger bare evnen til oppmøte hos de kommende samtaletimene. Du vil selvfølgelig bli kompensert i form av betaling. En symbolsk betaling. Ta kontakt på PM dersom du finner det for interessant.
 4. eporsche

  Ufør og NAV

  Enkelte folk tolker uenighet som aggresivitet. Og flirer deg i fjeset mens dem påstår det. Jeg hadde en psykotisk episode hvor jeg utagerte ved å kaste en stol på en dørrute hos min tidligere psykolog. Men det er lenge siden og et enkelt tilfelle. Jeg har aldri forvoldt noen legemsbeskadigelse. Men jeg tror helsepersonellet er klar over at dette skjedde og utnytter det for alt det er verdt. Det er et problem.
 5. eporsche

  Ufør og NAV

  Er det noen her som har tatt med et vergemål til NAV og forhandlet seg frem til noe? Jeg ønsker gjerne å høre din historie edit: Er villig til å betale en symbolsk sum dersom noen her kunne tenke seg å stille som verge for meg. Jeg hører til på Sandaker i Oslo. Saken er ganske enkel: Jeg trenger noen til å kommunisere med lege og NAV for meg. Du vil få innsikt i alle journaler og relevante dokumenter. Du har full frihet til å avtale og holde møter hos lege og NAV. Ta gjerne kontakt på PM dersom du er jurist eller lignende.
 6. eporsche

  Ufør og NAV

  De sier de er "redde". Fortell det til en fyr som har bodd på egenhånd i 20 år, i en by og på et sted han egentlig ikke ønsker å tilhøre. På toppen av det har han sittet og diskutert formaliteter i 5 år sammenhengende med ulike saksbehandlere som enten har ignorert eller nektet hans ønsker. Da begynner du å nærme deg irritasjon. Irritasjon som tilsynelatende ikke er der men som likevel koker under overflaten. Jeg kan ikke ønske vekk fortiden. Alt jeg kan gjøre er å være høflig og få et objekt fra A til B. Om de skulle føle det ligger noe annet bak er ikke det min sak. Det er ikke noe jeg kan gjøre noe med, ikke sant.
 7. eporsche

  Ufør og NAV

  Jeg bruker codein mot smerter. Disse kjøper jeg i bulk på det svarte markedet.
 8. eporsche

  Ufør og NAV

  Hvor kan jeg finne en støtteperson som ledsager her? Jeg er utslitt og grundig lei av alt dette her. Jeg har søkt og levert inn omtrent 7-8 legeattester, psykologirapporter, og spesialisterklæringer. De fleste har gått gjennom til AAP men noen av de har blitt nektet ift. uføre. Jeg er bare så lei å gå igjennom denne prosessen hele tiden og har ikke lyst til å gjøre det igjen. Det er slitsomt og jeg er sliten. Ikke minst det å forklare situasjonen om og om igjen når jeg møter nye leger og spesialister. Det føles som jeg blir stilt til hån og det liker jeg ikke. Jeg har blitt politianmeldt en mengde ganger og er faktisk redd for å møte opp på NAV eller hos legen. Jeg er redd for å si det jeg mener til dem uten at de skal ta det negativt og eskalere situasjonen. For slik har det gått til flere ganger nå. Derfor føler jeg det best om jeg har noen til å støtte eller ledsage meg gjennom hele dette. Finnes det noe slikt?
 9. eporsche

  Ufør og NAV

  Nei. Jeg har ingen penger og er totalt blakk. Jeg har så sterke problemer at jeg ikke har råd til å gå til legen. Alle pengene går til medisiner og på slutten av måneden, den siste uken ligger jeg og vrir meg i smerter dag og natt i syv dager. Jeg nektes oppfølging av legen. Jeg har ikke et rusproblem men jeg har et kronisk migreneproblem. Jeg følges opp av de relevante instansene uten noen form for fremskritt. Det hele ender i forvirrelse og tap uten at noe blir gjort. Behandler/lege sier at de vil henvise meg videre også skjer dette aldri slik at jeg må hele tiden drive å mase på. Jeg er utslitt grunnet hjerneslag og har skade i minneregionen av hjernen, slik at jeg ofte glemmer ting. Jeg skal henvises til nevrolog. det har ikke skjedd enda men det er på vei.
 10. eporsche

  Ufør og NAV

  Hei. Jeg har hatt hjerneslag og er redusert omtrent 150% i mitt fysiske hverdagsliv. Jeg har ingen sjangse for jobb og lever på sosial stønad fra NAV. Jeg er en ganske oppegående kar som av ulike faktorer ikke har hatt noen fast jobb noensinne. Jeg prøvde meg tidlig på ett par veldig lette og enkle jobber men dette viste seg senere å ikke fungere. Problemet mitt er at jeg bruker all "lønna" mi på medisiner da jeg har migrene. Jeg har mast fra lege om medisiner og er politianmelt for det allerede. Jeg har mast på NAV om å skifte til en annen støtteordning og er politianmeldt for ordensforstyrrelse. Jeg sitter igjen med en haug forventet fengselstraffer for bagateller. Alle knyttet til mitt behov for medisiner, penger, og et normalt liv. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. En nav ansatt spurte meg om det heller ikke var bedre om jeg "gikk å hengte meg". Jeg har ikke lyst til å dø. Men jeg har ikke lyst til å leve slik heller. Etter medisiner er betalt for på gata sitter jeg igjen med omtrent 1500,- i måneden til mat, klær, hygieneartikler, og alt annet. Det er totalt uverdig. Jeg føler jeg blir ignorert overalt og ansatte i NAV anbefaler meg å "bare dø". Helsetjenesten er så motvillige til å imøtekomme meg og klager over ubetalte regninger når jeg kun har 1500 i potten til å betale for å se til legen èn gang. Hva er det som foregår?
 11. Takk for svar Kan du være så snill å vedlegge et kort eksemplar i html? Du er selvfølgelig fri til å modifisere html min som du vil.
 12. Jeg lurer på om det er noen måte å lage dynamiske rubrikker på min frontpage. slik at de 20 nyeste bildene kommer opp som rubrikker hvor det er tatt snapshot av hovedbildet. Jeg ønsker gjerne at noen her demonstrerer et eksempel. Jeg trenger: en metode å søke i en mappe hvor nye bilder fortløpende legges til og legge desse til variabler for så å injisere disse inn i html eller css mølla. Vær så snill å hjelp en noobie sitter bom fast her etter timer med google søk. akhome.html aka.css
×
×
 • Create New...