Gå til innhold

Currybomb

Medlemmer
  • Innlegg

    806
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Currybomb

  1. Hei, 

    Har nylig skaffet meg Samsung Odyssey g7. Skjermen støtter opp til 240 hertz med DisplayPort, med en native oppløsning på 2560x1440. Har denne maskinen, med HDMI og thunderbolt. Har i dag maskinen koblet til skjermen via HDMI, og kjører 2560x1440 med 144 hertz. Spørsmålet mitt er: hva vil jeg trenge for å kunne kjøre DisplayPort via thunderbolt 3-porten, med en oppløsning på 2560x1440 og 240 hertz? Tenker det er en adapter, men hvilke? 

    Takk på forhånd! 

     

  2. Hei folkens!

     

    Er på utkikk etter en 27 tommer som ikke koster skjorta. Vil hovedsakelig bli brukt til diverse, filmer, smått redigering av bilder, casual spilling osv. Er ganske fornøyd med min nåværende skjerm (24 tommer BENQ TN 1920 x 1080) som passer forbruket mitt ypperlig. Har undersøkt litt, og det står foreløpig mellom:

     

    1.LG E2722PY 27 IPS panel

    http://www.dustinhom...hProvider_dacsa

     

    2.ASUS VE278Q 27 TN panel

    http://www.dustinhom...hProvider_dacsa

     

    Hva anbefaler dere? Vil helst ligge under 3000,- kr. Jeg er full klar over at det å finne en IPS skjerm i underkant av 4000,- kr, bare er til å glemme. Det er derfor jeg har dukket opp her, i håp om å få svar. :)

     

    Takk på forhånd!

  3. Hei folkens!

     

    Kjøpet mitt består mellom ASUS U36SD CI5 eller ASUS U36SD CI7. Eneste forskjellen mellom de to der er at den ene inneholder en i5 prosessor og den andre i7. Skal først å fremst bruke laptopen til studie, så jeg kommer til å være mye på farta. Og eventuelt film/musikk/Redigering av bilder, og ikke minst light gaming som League Of Legends, og annet generell bruk.

     

    Spørsmålet er da, hvilken av disse burde jeg velge med tanke på redigering og ikke krevende spill som League Of Legends? vil jeg merke den store forskjellen mellom i5 og i7? Disse to bærbar maskinene, ser ut til å passe mine krav ganske bra og jeg er klar over at disse har en høyglans/glossy skjerm og en oppløsning mange ikke er så begeistret for, noe for min del jeg kan leve med egentlig. Har en kompis som nylig kjøpte den billigste versjonen av denne serien, helt lik design og den virket ganske så fin og lett. Kom gjerne med innspill om dere har noen andre å anbefale, helst i 13,3 tommer og lang batteri levetid.

     

    Takk på forhånd!

  4. Er du bundet til et abonnement? Har du mulighet til å kjøpe telefoner til en lavere pris kombinert med abonnement.

     

    Uten abonnement kan du jo ta en titt på: Sony Ericsson Xperia Neo til den prisklassen du er på jakt etter.

     

    Med abonnement: Noe i det litt dyrere laget, kanskje en Samsung I9100 Galaxy S II

     

    Har selv hatt en Android basert telefon, i over ett år nå ( Xperia X10i ) stor fornøyd! Xperia X10, kommer i tre forskjellige former.

     

    Xperia X10i

     

    Sony Ericsson Xperia X10 mini( i en mini touch format )

     

    Og Sony Ericsson Xperia X10 mini pro( med tastatur ).

     

    Alle de tre jeg har nevnt ovenfor har sunket en god del i pris, så kanskje det kan være i erstatning til din HTC.

     

    Her er også en side over alle Androide baserte telefoner, med bilder.

×
×
  • Opprett ny...