Jump to content

zepyrh

Medlemmer
 • Content Count

  117
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Ja er en del firkanter og groms liksom. skrudde ned kontrast mye nå, hjalp litt, men trodde det ikke skulle være så dårlig når alt skal være digitalt?
 2. Hei har en Sony Bravia KDL-40V4000. Med Gets HD PVR dekoder. alt kjøres i 1080 i og dekoderen er satt i rett region. Men problemet er at jeg synes bilde er litt dårlig, liksom som å se på en dårlig divx film, ser mye blopp i bilde, som om at det er dårlig digital video som vises. Noen andre som har dette problemet eller er det bare denne tven som er problemet? HD TV kanalene er helt 100% bra...men de vanlige digitale er dårlige...kjører via hdmi fra get boxen. Neon som kan hjelpe meg`?
 3. Hei, skal putte inn en ny western digital 1TB disk, men er litt trangt med plass og må derfor snu den ene disken på hodet og da treffer den strøm kabelen som går inn i hovedkortet og ligger da å presser på ledningene. vil harddisken bli så varm at den kan smelte strømledninger? Skal ha 3 disker i en sånn ramme som er for 3,5" disker. sikker bare meningen med 2, men får skivsa inn 1 til. Takker for svar
 4. Hva skal dere med så mye på denne maskinen? Bruker under normal modus godt under 1 gig minne?
 5. Hei La inn 173.80 Drivere nå etter å ha hatt 169.04 en stund. Fikk 2482 Poeng i 3Dmark 06 med alt på standard. Fikk sirka den samme scoren med 169.04 driveren også. Er dette normal score med alt default? Har i tillegg mista muligheten for å refreshe windows aero greia, noen som har opplevd det? mista den muligheten etter å ha prøvd en del forskjellige drivere. *EDIT Oppdaterte PC-en med Skjermkort driverne fra Windows Update(167.43) og kjørte 3dmark 06 test alt standard. fikk: 2718 poeng beste jeg har fått.
 6. Hvem kontakta du for å få ny PSU? Mail/tlf nummer? Og er din nye helt stille?
 7. Hvordan ble det med dere som hadde susing fra strøm boksen? fikk dere bytta eller fikk dere ikke nye strømbokser? Min har en svak susing i seg og når jeg scroller opp og ned en webside bråker den mere. Utrolig irriterende.
 8. Hei, har lest mange tester om mange forskjellige hodesett, men finner egentlig ikke ut av hvem som er best og som er rimeligst. Kan noen anbefale meg et hodesett som er: bra, komfortabelt og som har lang batterilevetid. Skal ikke brukes som musikk hodesett. Må også ha støtte for å ha 2 telefoner samtidig påkoblet. Hadde vært et stort pluss om det hadde fulgt med billader i orginalpakka men ikke nødvendig.
 9. Skal oppgradere litt minne og har 2 brikker på 512mb hver nå. Men vet ikke hva slags type ram jeg skal kjøpe for å få 2 gig minne. Det står på de orginale: 2Rx16 PC2 - 4200S - 444 - 12. Merke: Hynix. Jeg klarer ikke å lese ut i fra det hva slags minne jeg skal se etter hos en nettbutikk. Kan noen hjelpe meg? Takker og bukker *Fant ut av det: skal ha: DDR2 SO-DIMM PC4200 1024MB CL4, Non-ECC, 1.8V, 128Mx64, 200pin
 10. Hei, jeg sitter med en ipod på 80 gig. Har overført hele samlingen min fra pc'en til ipoden, men hvorfor i alledager blir filsystemet(filvisniningen) helt annerledes på ipoden og ipod programmet? Jeg vil gjerne ha samlingen helt likt som det er vist på pc'en i windows explorer. Noen som kan hjelpe en kar i nød her? Takker for all hjelp
 11. Hei, hvordan kan min stasjonære pc lese av et pcmcia kort? Noen som har en link til et sted hvor dem selger et slikt kort? Har prøvd å søke på pcmcia på komplett, men fant ingenting, men så litt på denne: http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=315690&view=detailed er det et slikt kort?
 12. ok...så det hjelper ikke med et bedre skjermkort altså?
 13. Hei, har nettopp kjøpt meg en 40" LCD tv og opplever at det hakker litt når jeg ser på film, dette skjer nå filmen slider til en av sidene ellers er alt ok. Jeg tipper at mitt: ATI Radeon 9250 er det som ikke klarer å henge med under filmer med høyoppløselige bilder(dvd). Ellers tror jeg cpu'en er grei: AMD sempron 3000+. Noen som har noen formening om det kan være skjermkortet som er for dårlig, og om hva slags kort jeg evt. burde satse på? Takker for hjelp.
×
×
 • Create New...