Gå til innhold

Rairai

Medlemmer
  • Innlegg

    423
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rairai

  1. Jeg kjøpte denne: https://www.power.no/tv-og-tilbehoer/tv/lg-75-4k-uhd-led-tv-75sj955vaen/p-518396/

     

    Angrer ikke et sekund på det. Det er ikke OLED men jeg er veldig fornøyd med kontrast og bildekvalitet, spesielt hvor god den er på HDR! OLED knuser selvsagt alt på kontrast/sortnivå med tilhørende pris.

     

    4k demoer fra youtube appen synes jeg ser helt sinnsykt bra ut. 4k filmer og serier fra Netflix kjører med god flyt uten antydning til hakking/problemer/lag. Jevnlige oppdateringer på appene.

     

    Disclaimer: Jeg er veldig glad i LG og hadde nærmest bestemt meg for merke før jeg kjøpte tv'en pga WebOS som jeg synes er knallbra og raskt. Den støtter også HDR10(10bits) og Dolby Vision(12 bits) så da sparer du potensielt en apple tv 4k versjon. Brukes også til 4k pcgaming som er helt topp.

     

    Jeg kjøpte først en billigere versjon: https://www.power.no/tv-og-tilbehoer/tv/lg-75-4k-uhd-led-tv-75uj675vaen/p-518398/?q=75uj

    Men byttet den da jeg var misfornøyd med bilde. Jeg syns den hadde problemer med raske bevegelser og for dårlig kontrastnivå som irriterte meg.

     

     

  2. Ser bra ut det men når du først bruker så mye på skjermkort, hvorfor ikke 500kr til for vannkjølt? Gtx1080 sea hawk / X

     

    Ville vurdert å gått opp ett hakk på hovedkortet, en kamerat av meg fikk mye problemer med det hovedkortet når han overklokket og sendte det tilbake og gikk for et maximus hero viii istedet og det gikk mye bedre. Kabinett er smakssak men er veldig glad i mitt Define S som er støysvakt og ganske "cleant" om du spør meg.

     

    H115i er bra, har samme selv og kjører 6700k@4,7ghz med 1,35v, kunne kanskje presset det mer men har ikke satt av tid til det enda. Har samme minnebrikker og, er fornøyd. Har en Samsung 950 pro som er ganske raskt men det er opp til hver enkelt om det blir verdt pengene for de gb, jeg angrer hvertfall ikke. PS du trenger ikke noctua kjølepastaen, den som følger med h115i er bra nok.

    • Liker 1
  3. Sorry for veldig seint svar men litt vanskelig å svare på uten å vite hvor mye penger du vil legge i det og hvor seriøs du er/hvor høyt du sikter.

     

    Jeg tror jeg ville spart opp til dette: http://www.sportsmaster.no/Styrke/Frivektsapparater/Power%20Cage%20olympisk%20styrkepakke.aspx

     

    En ulempe er at det står max vektbelastning 180kg men igjen så blir det en vurderingssak

     

    Da har man alt man trenger, et cage + benk så man får kjørt bøy/mark/benk pluss de fleste andre frivektsøvelser, med olympisk stang med 130kg med.

     

    Du har noen rimeligere pakker fra 3000-5000,- men da er det ikke olympisk stang, men en sånn tynn spinkel stang som jeg ikke innbiller meg hadde vært særlig å trene ordentlig med. Det får du vurdere selv da, men med en sånn pakke som jeg linka til så har du utstyr for laaaang lang tid, så kan du evt kjøpe billig brukte vekter til å spe på med når du kommer så langt :)

     

    Man kan evt kjøpe stang og vekter for seg for 4600,- benken for seg til 1750,- og så finne seg det racket man ønsker.

     

    Dette er det billigste som tåler mye men jeg liker halfrack/cage mye bedre da, men akkurat det blir kanskje mer en smakssak http://www.sportsmaster.no/Styrke/Frivektsapparater/Pivot%20415%20Multi%20vektstativ.aspx

  4. Det første jeg tenkte var hva med ryggen? Noen gode øvelser er markløft, roing og pullups. Ellers er det ikke nevnt så spesifikk trening for armer/skuldre uten at man nødvendigvis må trene det. I forhold til bein så kommer man hvertfall langt med knebøy så lenge du får økt belastning da :)

     

    http://www.sportsmaster.no har mye bra utstyr, innbiller meg at man får best bang for the buck der bortsett fra finn.no

    • Liker 1
  5. Det som fungerte for meg var autoregulering, hvis du f.eks trener med 50kg så fortsett med det inntil du klarer flere reps, så når du går fra f.eks 6 reps på 3 sett til 8-9 reps per sett så øker du vekta og fortsetter.

     

    Nå kjører jeg styrkefokusert lavrep (5x3), men du går nok oppover så lenge du trener hardt, holder kalorioverskudd, og har nok volum på brysttreninga

     

    Enig med Akse, ha baseøvelser i bånn og spe på med iso og det kommer til å gå oppover.

  6. Jeg kan også anbefale JEFIT som loggføringsapp, den kan vise grafer over fremgang, beregne 1rm og man kan enkelt se i tidligere logger/dager på hva man løftet tidligere.

    Når jeg forbereder meg før 1rm prøver jeg passe på å sove nok, få i meg nok karbs i løpet av dagen, rulle/varme opp ordentlig og bare ha tankegangen "lett"

     

    Ang grep så kjør alltid overhåndsgrep til man ikke orker mer og bytt til alternert grep, så holder du styrken i grepet ved like så man slipper straps. (Bruk heller magnesium)

  7. Har noen av dere vært borti sprengte blodkar etter knebøy? Tror det er det som skjer hvertfall, litt usikker på hvor bra det er for meg.

    De siste 3-4 gangene jeg har pressa meg sinnsykt på knebøy (3x5) så har jeg fått røde prikker på halsen, litt på skuldre og av og til over og under øya. Går over i løpet av noen dager, noe å bekymre seg over eller er det ikke så farlig? Har aldri vært sånn før men har gått opp på vektene og nå pleier det å skje, kun på knebøy da.

  8. Jeg lurer egentlig på hva problemet er. Hvis de er svære og oppfører seg som aper som bråker og slenger vekter rundtomkring og aldri rydder etter seg som noen rasshøl så kan de vel kastes ut på bakgrunn av det?

     

    Og hvis de er grisesvære men hyggelige og rydder etter seg og ikke er til bry for andre, hva spiller det da for noen rolle?

     

    Som nevnt her tidligere så er vel det beste å stemme med lommeboka og bytte senter om det er ille for deg. Husk at man kan bli greit stor uten bol da

  9. Interessant tråd ja, det kan kanskje stemme til en viss grad, kanskje trådstarter har vært litt ekstra uheldig med menneskene han har møtt? Jeg har stort sett bare positive tilbakemeldinger. Men jeg vil gjerne se de bildene du pratet om for å se hvor "ille" det er :) Janteloven lever jo i beste velgående fremdeles

     

    Men merker at jeg selv tar meg i å "tone meg ned" i sammenhenger hvor trening og kosthold dukker opp selv om jeg ofte vil si noen setninger om kalorier og styrketrening, men vil ikke bli oppfatta som en arrogant knowitall så jeg holder heller kjeft med mindre jeg blir spurt direkte.

     

    Innbiller meg at det gjelder i større grad menn enn kvinner som i eksempelet til Eloquent. PS: Er det deg i avataren Eloquent? Sinnsyk fysikk isåfall

     

  10. Jeg kjøpte Xbox 360 kun for Forza 3 når det kom, jeg hadde tenkt kjøpe Xbox One for Forza 5 men det driter jeg i nå.

     

     

    Fullpris spill + mas om å betale med penger istedet for å tjene det opp?

    Markant færre biler?

    Fjernet flere baner?

    Fjernet NÜRBURGING!!? Og jeg som skal til Nürburgring neste år og tenkte leke meg i forza 5 i forkant for å friske opp på svingene

    AI'er som ødelegger singleplayern

    Samma gevinst 1-3 plass?

    Mer knotete å tilpasse/trimme bilen til hvert enkelt race? <-- Denne irriterer livsskiten av meg, jeg vil trimme manuelt ikke "autotrimme"

     

    De har tydeligvis gjort spillet mye dummere for å appellere til et bredere publikum rett på bekostning av entusiaster.

     

    Det blir ikke noe Xbox One eller forza 5 på meg denne gangen, og det kommer fra en fyr hvor gamertaget er Forzaaa

     

     

     

  11. Sikkert andre her som er uenig men jeg ville absolutt gått for 65", hovedsakelig pga mangel på 4k media og at 55" 4k kanskje er litt lite. Jeg har selv en litt eldre 55" samsung (ue55c6005) som jeg er fornøyd med men skulle gjerne hatt 65" eller 75" nå. Sitter 3 meter unna.

     

    Jeg regner med 4k tv'er dropper en del i pris etterhvert og da kan man kanskje ta seg råd til enda større igjen. Gaming i 4k er nok porno det, men er det store nok textures i spill i dag så man får utnyttet det ordentlig? Jeg har ikke testet det så jeg vet ikke

  12. Spørsmålet som man kan stille på et generelt grunnlag er hvorfor personer fortsatt vil ha Craze med de potensielle bieffektene. Allerede når produktet kom ut i fjor uttrykte jeg bekymring om produktet kunne ha såkalte "pre-forløpere". En annen ting er den økende trenden at det ikke lar seg trene uten en form for pre-work out. Men denne trenden er økende i samfunnet for egentlig alt. Som for eksempel person x som muligens en dag ikke føler seg 100% men 95% ---> paracet, ibux.

     

    For øvrig : Det er enten en temmelig rar verden eller så er jeg en magnet for rariteter for senest forrige uke på Actic så kom en random neger til meg og spurte helt uten videre "Har du peil på pre-work out?" hvorav jeg svarte "I hvilken forstand?" Svaret jeg fikk var alt annet enn det jeg forventet for han svarte : "Er det normalt å LUKTE jordbær etter å ha tatt overdose med pre-workout?" "Lukt på meg, jeg stinker jordbær!" (Pre-workout var vistnok av jordbærsmak)

    Her behøver jeg ikke å fortelle at å snuse på en random neger ikke er helt min greie men .. i alle mans dager?

     

     

     

     

    Første jeg tenkte var at han sniffa noen linjer preworkout

     

    Selv pleier jeg å rasjonere pwo så jeg helst tar det kun på lange beindager eller evt noen ryggdager, men syns kanskje det har blitt litt mye. Noen som vet om man mister effekt av pwo om man jevnlig tar for mye?

  13. Jo men faktum er at når man er slank så ser man penere ut enn når man er kraftig lubben, ser så mange velltrente menn på tv at jeg blir misunnelig og dermed får mer lyst til å slanke meg, også så vil jeg ikke bli så fort sliten som jeg blir nå. Neste uke skal bli en ny start i livet mitt, en ny era.

     

    Jeg tror det OlafG mente var at når man har endret livsstil til det sunnere så vil man ikke skyte opp i vekt igjen etter en "slankeperiode" fordi man da fremdeles holder kalori-regnestykket i sjakk pga den sunnere livsstilen. Hvis du trener hardt og er seriøs en stund med styrketrening og begynner å få ordentlige resultater av arbeidet du legger igjen vil det nok bli lettere å holde den nye livsstilen evt at man blir helt bitt av basillen som mange her inne.

    • Liker 1
  14. Knebøy er generelt mye tyngre enn benpressmaskinen og er generelt en myye bedre øvelse. Hvis du supplementerer med benpress så får du benpressen tyngre ved å gå dypere, helt til du har knærne i trynet, men som sagt, kjør knebøy. (Og hvis det er benpress istedet for knebøy pga mer fokusering på quads så kjør frontbøy).

  15. Noen spesiell måte å trene på for å ta push-ups med en hånd?

    Klarer fint å kaste meg på 100 push-ups, 4x25, om jeg skal ta maks på en gang klarer jeg 45-50 push-ups i ett sett. Men å ta det med EN hånd, har jeg ikke sjangs til. Klarer ikke en eneste push-up med en hånd.

     

     

    Noen tips?

     

    Hvis du klarer så mange vanlige men ikke med en hånd kanskje det kan være kjernen som er det svakeste punktet? Du kan jo prøve å trene mer core, prøv f.eks renegade rows og landmines.

     

    En annen ting, hvis du tar så mange pushups ville jeg absolutt endret opplegg da det blir mer kardio enn styrketrening, ta pushups i slynger istedenfor, sett beina på en boks så de er høyere opp, eller en kombinasjon av tingene hvor du får en kamerat til å legge vektskiver på ryggen din når du tar pushups. Ellers regner jeg med du har benkpress i programmet?

     

    En annen ting som er bra trening opp mot enhåndspushups er hvor du legger den ene hånda langt ut til siden så du hovedsakelig bruker kun den ene hånda, men du får litt hjelp av den andre som det her:

     

    http://www.youtube.com/watch?v=F9prmumc4XU&feature=player_embedded

  16. Nå har jo de andre sammenfattet det meste egentlig men det ligger nok en del i at du trener det hver dag, muskelene må restitueres, så ha en dag mellom hvor du ikke trener bryst så det får bygd seg opp. Kjør tung belastning med spotter (og husk at triceps trening hjelper veldig), og en annen ting som har hjulpet meg veldig mye i benkpress er teknikken. Se disse videoene:

     

    http://www.youtube.com/watch?v=FOR6HAnxUqg

     

    Og Mike O'Hearn tar opp akkurat det samme i denne videoen fra rundt 20:00 minutter:

     

    http://www.youtube.com/watch?v=G8x-Te2J8Ao

×
×
  • Opprett ny...