Gå til innhold

graavik

Medlemmer
  • Innlegg

    935
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av graavik

  1. 8 hours ago, Budeia said:

    Sist jeg "møtte på" graavik her, virket det som vi nesten fikk en god tone. Men nå ble plutselig alt negativt igjen. Tror at graavik vil ha underholdende svar ("comebacks" og slående kommentarer), og på en måte prøver å provosere for å oppnå dette.

    Beklager igjen om jeg fremstår som frekk. Men jeg er faktisk mest interessert i å få vite hva som får mennesker til å lyve så åpenbart som enkelte individer gjør her i denne tråden. Og jeg er også interessert i å eksponere nevnte individer for hva de er :)

    • Liker 1
  2. 5 minutes ago, Betroz said:

    Det er din mening og den skal du få lov til å ha! Bare ikke forvent at jeg eller andre skal ta deg seriøst heller når du åpenbart er frekk i nesten alle innlegg her.

    Sorry, det er ikke bare en mening. Det er faktisk fakta. Men fakta er jo ikke så viktig for enkelte her har vi jo skjønt. Beklager om jeg fremstår som frekk, men det må være lov til å få kalle en spade for en spade.

  3. 1 minute ago, Betroz said:

    Jeg ønsker iallefall å diskutere sak her inne. Når det gjelder "mener han stort sett bare kommer med ville, udokumenterte konspirasjonstantasier" utsagnet, så er jo det basert på uvitenhet egentlig, for selv om JEG ikke presenterer gode nok beviser her i tråden, så betyr det ikke at de ikke finnes...

    Ahh, litt sånn som at man gjerne kan invadere et land fordi de har atomvåpen. At man aldri klarte å finne gjeldene atomvåpen betydde jo ikke at de ikke fantes. Ikke sant? :)

  4. 10 minutes ago, Capitan Fracassa said:

    Jeg er rykende uenig med @Betroz om sak, og mener han stort sett bare kommer med ville, udokumenterte konspirasjonstantasier, men jeg er faktisk helt enig med han når det gjelder debattformen her. Du tilfører ikke debatten noe fornuftig ved å være uhøflig @graavik. Hvis du ikke klarer å diskutere sak i stedet for person er det bedre for både deg selv og oss andre å la være.

    Nå skal jeg være den første til å innrømme at jeg sitter i glasshus selv, og kan være mer spydig enn jeg burde på debattforum, men det er i hvert fall fornuftig å forsøke å bidra til en god debatt, eller holde seg unna.

    Da får jeg også spørre deg: Når enkelte her beviselig lyver og skrøner, gang på gang, og nekter å forholde seg til fakta: skal man da behandle dem seriøst? Er det høflig å lyve? Når enkelte her kontinuerlig kommer med komplett ville og syke påstander må det også være mulig å stille spørsmål om vedkommendes bakgrunn.

  5. 6 hours ago, Betroz said:

    Kanskje de ikke svarer deg fordi du aldri bidrar med noe konstruktivt her i denne tråden. Det eneste du driver med er å snakke dritt til de du ikke er enig med. Det er flere andre her inne som er sterkt uenig med meg, men de oppfører seg iallefall som folk.

    :rofl:Så du mener at man skal diskutere seriøst med folk som beviselig lyver og kommer med skrøner, igjen og igjen og igjen? Folk som ikke evner å ta til seg noe som helst av fakta eller kunnskap? Er det konstruktiv oppførsel? Skal slike folk tas seriøst mener du?

     

  6. On 11/22/2021 at 7:37 AM, Morromann said:

    Jeg synes ikke det tilfører debatten noe positivt om man omtaler de man er uenig med som "komplett gale tullinger"; og det kommer fra en(meg)som både er vaksinert og vet at viruset eksisterer.

    Men synes du det er greit at anekdoter fra kronidioter og gratispassasjerer som blir omtalt som "komplett gale tullinger"faktisk skal snylte på samfunnnet?

  7. 2 hours ago, KongRudi said:

    Så lenge vaksinene ikke stopper smitten, så er kanskje nye mutasjoner en flott ting. :) - Jeg tror løsningen er nok å bli smittet av en minst mulig skadlig variant.

    Hvis den nye mutasjonen (Omicron) er mere smittsom (som alt tyder på) - men mindre dødelig (som vi selvsagt ikke vet ennå) - så er dette en bra ting, hvis den raser gjennom verden - hvis den er mere skadelig så er det farligere selvsagt..:)

    Uansett, så er det smart å unngå reiser, spessielt til/fra Sør Afrika, og de mest smittede landene når det skjer, til vi ser hvordan sykdomsfoløpet utvikler seg, og krysse fingrene, ta dine egne forholdsregler.

     

    "Kong Rudi!" Når dreit du deg ut sist? Du forsøker fortsatt å spy ut samme greier?

  8. 2 hours ago, KongRudi said:

    Så lenge vaksinene ikke stopper smitten, så er kanskje nye mutasjoner en flott ting. :) - Jeg tror løsningen er nok å bli smittet av en minst mulig skadlig variant.

    Hvis den nye mutasjonen (Omicron) er mere smittsom (som alt tyder på) - men mindre dødelig (som vi selvsagt ikke vet ennå) - så er dette en bra ting, hvis den raser gjennom verden - hvis den er mere skadelig så er det farligere selvsagt..:)

    Uansett, så er det smart å unngå reiser, spessielt til/fra Sør Afrika, og de mest smittede landene når det skjer, til vi ser hvordan sykdomsfoløpet utvikler seg, og krysse fingrene, ta dine egne forholdsregler.

     

    "Kong Rudi", klovnen som faktisk kjører Klovnen Donald Trump videre :D

  9. On 11/22/2021 at 7:37 AM, Morromann said:

    Jeg synes ikke det tilfører debatten noe positivt om man omtaler de man er uenig med som "komplett gale tullinger"; og det kommer fra en(meg)som både er vaksinert og vet at viruset eksisterer.

    Jeg tar den .Men når de man omtaler faktisk ER "komplette gale tullinger" så blir det jo litt feil å omtale dem som noe annet? Skal de omtales som flotte og intellektuelle folk mener du?

  10. 9 minutes ago, Budeia said:

    Ifølge kommentarer, virker det som aggressiviteten er økende. Nrk hadde en artikkel om Barbro som ikke vil vaksinere seg, og hun fikk mange sterke reaksjoner på Nrk facebook. Det var også noen vaksinerte som skrev for å støtte hennes valgfrihet. Men ikke spesielt oppmuntrende totalt sett. Finner ikke dette kommentarfeltet nå, men det skal ha vært ille.. https://resett.no/2021/11/19/sto-frem-i-intervju-og-sa-hun-ikke-onsker-a-ta-coronavaksinen-na-blir-hun-angrepet-av-nrks-lesere/

    Resett.no :D  Da vant du. Flott kilde :)

    • Liker 1
  11. 2 minutes ago, Budeia said:

    Eh.. takk.. De siste dagene har jeg lagt merke til en pipende lyd bak meg, og det var faktisk en liten flokk rotter som fulgte etter meg. Må være fordi jeg er en sinnsforvirret som forpester omgivelsene.

    Haha, tviler ikke på at du har rotter etter deg da (konspi-Svein og jakke-kari) :) Håper dere  koser dere. :)

     

    • Liker 1
  12. 1 minute ago, Budeia said:

    Det føles nært når de vurderer det også i Tyskland og Nederland, og har vedtatt det i Østerrike. Og det er en del røster her også som mener de uvaksinerte har skylden for alt.

    Men de uvaksinerte er både få i antall, og spredt utover i landet. Pluss at stadig flere av dem med 2 doser har "gamle" doser. Så det kan ikke være reelt at de såkalt uvaksinerte har skylden for alt. 

    Men de sinnsforvirrede folkene som velger å bo utenfor samfunnet må få lov til det. Og de bør holde seg utenfor samfunnet slik at de ikke forpester folk!!

  13. 2 minutes ago, ^fmj said:

    Tviler på at det blir tvangsvaksinering i Norge, men de som ikke vaksinerer seg må ha forståelse for at det kan medføre visse begrensninger.

    Blir neppe noen tvang her ja. Men de sinnsforvirrede folkene som velger å bo utenfor samfunnet må få lov til det. Og de bør holde seg utenfor samfunnet slik at de ikke forpester folk!!

     

    • Liker 2
  14. 1 hour ago, Budeia said:

    Ser dårlig ut for vinteren. Flere land vil nok vedta tvangsvaksinering. Det blir flere voldsomme demonstrasjoner, uten at de styrende vil gå i seg selv. Norge vedtar ikke tvangsvaksinering akkurat nå, men har sett flere personer (Stoltenberg ,kommunelege og overlege) uttale at de grubler på hvordan de skal nå flere av de uvaksinerte. De tror det er en del som har bestemt seg for å si nei, og så er det en del som egentlig ikke ønsker å si nei og som de skal overtale.

    Så de har ikke gitt opp. Hvis Norge gjør katastrofale vedtak i begynnelsen av 2022, er det kanskje lurest å flykte til et land som allerede har 100% vaksinedekning, om nødvendig snike seg inn. Men det kan også bli en stor konflikt på nyåret mellom dem som ikke vil ta dose 3, og regjeringen i Norge. Som kanskje kan ta oppmerksomheten litt vekk fra meg, men som vil være ukoselig å være vitne til. Ser mørkt ut, dette her... 😪

    Jepp. Noen klin gærne folk gjør sitt beste for at pandemien skal fortsette og fortsette.. :(

     

    • Liker 2
  15. 7 hours ago, Kazuo said:

    Legg merke til disclaimer i bunnen av innlegget, jeg refererer til folk som ble stemplet som konspi folk rundt covid pandemien grunnet hva de mente ville hende i framtiden. Folk her inne burde starte lese hele innlegg før de blir triggert.

    Greit nok. Selv en ødelagt klokke viser jo tiden riktig to ganger i døgnet skal sies. 😕

    • Liker 1
  16. 1 hour ago, DaniNichi said:

    Flere konspi folk jeg lo av når det startet skal jeg ærlig si jeg ikke ler av lenger..Jeg kan ikke le av folk som spår 90% korrekt rundt en situasjon..

    Med konspi folk mener jeg de som ble omtalt som slike rundt covid pandemien og ikke typ flat earthers eller folk som tror på reptiler.

    Konspifolk har overhodet ikke "90% korrekt" i noe som helst Om du faktisk mener det så har du forkastet fakta og blitt en av konspigærningene selv. Trist i så fall.

     

    • Liker 6
  17. On 11/16/2021 at 6:20 PM, KongRudi said:

    Hvis det stemmer at de var utestengt for å hindre hans muligheter å søke tilflukt der - så kan de kanskje ansette Cyberninjas, og prøve å finne ut om alle de ansatte som styrer 'access-badgene' til visepresidentene bruker samme passord - slik som de med admin-tilgang på valgmaskinene i Arizona, tydligvis hadde.. 😕

    De klarte også vistnok å finne ut hvem som overskrev databasen med hundretusen av stemmer der - med å kryssjekke tidspunktet de saboterte valgstemmene ved hjelp av overvåkningsvideo når de gjorde det, så har de personen som gjorde det på video.

    Det store spørsmålet er om det skal være straffbart...

    Er rimelig sikker på at de kan bruke samme fremgangsmetode her, kryssjekke når Mike Pence ble låst ute fra kontoret sitt, med overvåknings video hvem som gjorde dette, er rimelig sikker på at tilgang til og fra visepresidenten sitt kontor bør være ganske godt sikret.. 😕

     

    Ja, "Cyber Ninjas"! ja! Kanskje de burde gå tilbake til det de er best på : "Counter Strike"!! 🤣

    • Liker 3
  18. 16 minutes ago, Betroz said:

    "Fakta folket" ser bare tall og statestikker. De ser ikke de tingene som er etisk og moralsk galt virker det som. Dere kommer sikkert til å stor-trives i det teknokratiske systemet som nå rulles ut!

    Vi baserer etikk og moral på fakta, ikke på anekdoter som forvirrede folk har postet på Bitchute. Vi drar ikke bare etikken og moralen vår rett ut av ræva, slik anti-vaxxerne gjør.

    • Liker 4
  19. 13 minutes ago, knutinh said:

    Den naturlige innskytelsen min når 1000-vis av opprørere bryter seg igjennom sperringer, slår undertallige politifolk med jernstenger og gir uttrykk for at de skal ta politikere som holder til bak sperringene, er å skyte og såre eller drepe så mange i front at resten gir seg.

    Dette gjelder enten opprørerene er ligger til høyre eller venstre i det politiske landskapet: går du til opprør mot de folkevalgte og prøver å brøyte deg forbi politiet med vold så må du regne med å bli fengslet, slått, skadd eller drept, alt etter som hvor god kontroll politiet har over situasjonen.

    Heldigvis hadde politiet på stedet bedre vurderingsevne enn meg i en slik situasjon.

    -k

    Angriperen Babbit var på vei til å bryte seg inn over siste skanse så sikkerhetskontrollen/politiet hadde på det tidspunktet neppe noe annet valg enn å forsøke å stoppe mobben med skytevåpen. Heldigvis fungerte det og det utartet seg ikke videre. Jeg har ikke fulgt med etter i etterspillet av akkurat dette tilfellet, men slik jeg forstår var det aldri tvil om at vedkommende som skjøt angriperen handlet riktig.

    • Liker 3
  20. 25 minutes ago, Betroz said:

    Beklager men jeg finner dere veldig naive. Like naiv og hypnotisert som redaktøren av TA.no i denne artikkelen :

     

    Hvem er det som er naive her egentlig? Folk som støtter seg til fakta, eller anti-vaxxere som tror på hver minste lille anekdote som blir postet på bitchute eller andre tvilsomme og useriøse nettsteder? :)

    • Liker 4
×
×
  • Opprett ny...