Jump to content

X_Prez_Nixon

Medlemmer
 • Content Count

  224
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

109 :)

Recent Profile Visitors

692 profile views
 1. Det hjelper å skifte region. Spillet må være kjøpt fra NZ playstation store og PS valuta må også være fra NZ. Noen omgår dette med psn gavekort kjøpt i New Zealand osv.
 2. Skal vi få en reprise av Cyberpunk? 90% av det de lovte mangler fortsatt
 3. Vent 11 dager til så kommer Elden Ring. Tipper det knekker noen rekorder
 4. Da må jeg skuffe deg. Det er ikke ringer som man kan equippe i spillet ironisk nok. rip :)
 5. Så lenge det finnes en rusted iron ring et eller annet sted så er det greit
 6. Hvis du spiller på PlayStation så kan du spille fra midnatt. Det skal jeg. Der kan du også pre-loade spillet slik at det er klart minuttet klokka passerer 12. Blir ps5 versjonen på meg først så PC. Ja jeg betaler dobbelt denne gangen. FromSoft har alltid levert , er nok verdt det.
 7. Kan jeg våkne opp i universet hvor det er Elden Ring som kommer med 500 timer innhold i stedet?
 8. Jeg har PC og PS5 så har ikke Xbox i hus, men må si at de har gjort nesten alt riktig i det siste. Er trist at de er forskjellige game-pass pa PC og Xbox. Det kan hende at dette faktisk er de siste konsollene slik vi kjenner dem i dag. En ting som Microsoft mangler er et svar på dual sense. Den følelsen man får av haptic feedback kombinert med adaptive triggers bringer et helt nytt element til spilling. For dere som ikke har prøvd ps5 så kan man kjenne individuelle regndråper lande på deg og t.o.m hvor på kroppen de landet. I demon's souls f.eks når man tar en heis så kan man kjenne alle tannhjulene treffe hverandre. Det er faktisk helt sykt. Resident Evil Village hadde nok sett mye penere ut hvis jeg hadde kjøpt det på pc, men nå er det utenkelig for meg å ikke spille det med dual sense. Motstanden man får av å skyte med shotgun er fantastisk. Men tipper Xbox har store planer på nye kontrollere også
 9. Fokuset er nå veldig rettet mot politi-jakter osv. i Cyberpunk, men egentlig så er det bare et lite problem i den store sammenhengen. Vi glemmer fort i disse dager. Dere husker vel hva de lovet? Alle innbyggere i night city skulle ha sitt eget "liv" med daglige rutiner. De hadde en jobb de gikk til og de reiser hjem etter jobb. Kjøper hurtigmat eller t.o.m være utro evt. med deg som spiller. Det skulle nesten ikke være grenser for hvor stor påvirkning dine valg hadde. Du skulle kunne bestikke politiet. Alle politimenn har egen personlighet osv. Dette skulle bli spillet som satt en helt ny standard for fremtidige spill. En levende verden med uendelige muligheter. Et univers hvor vi kunne leve å dele opplevelser med hverandre i flere år fremover. Vi ble lovet alt dette og MYE mer, men det jeg fikk på utgivelses-dagen var et Bethesda spill. Vi husker jo også at de "glemte" å sende ut konsoll spill anmeldere. Dette var bevisst. Jeg klager ikke en gang over alle "bugsa", men selve spillet. Ja jeg er skuffet lol og jeg var jo en av de heldige som hadde ps5. Hadde jeg kun hatt ps4 så hadde jeg sikkert sittet med hodet i hendene ennå. Er nesten så jeg ikke tror at det er de samme folkene som laget Witcher 3. Sorry for min lange rant.
 10. Her får man mye spill med dlc inkludert (hvis jeg ikke husker feil).. Stiv pris ja, men det er ikke en regelrett rip-opp ala Resident Evil 3 remake som er over på 3-4 timer lol.
 11. Her er svaret du har ventet på i 12 mnd hehe. Har hatt min ps5 i et år nå. Den lager ikke lyd. Hvis jeg skrur av all lyd så har jeg så vidt hørt hard-disken og det kun i menyen til Mortal Shell av alle ting. Så støy trenger du ikke bekymre deg for i det hele tatt.
 12. Storkoste meg meg Epic's gratis gave for et år siden med Jurassic 1. Der fikk jeg ca 25 timer med en campaign jeg likte godt. Ser nå at Jurassic 2 kun har 3 timer campaign. Er det virkelig sant?
×
×
 • Create New...