Jump to content

X_Prez_Nixon

Medlemmer
 • Content Count

  83
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

44 :)

Recent Profile Visitors

224 profile views
 1. Jeg og. har en monster gaming desktop pc så hvis det kommer en fet xbox tittel så er jeg covered. Med ps5 så er det komplett. Her skal det spilles!
 2. Har noen venner i statene som er oppgitt over at forhåndsbestillingene gikk bort med en gang og nå selges de til dobbel pris på nett. Veldig dumt system dette. De norske prisene er litt stive syns jeg.
 3. Denne lista er full av utrolige titler. Hvis man har vært på xbox frem til nå og bytter så vil man få en vanvitting opplevelse med de fleste av disse spillene.
 4. Jeg bare skjønner ikke hvorfor vi skal få den en uke etter usa og japan osv. Demons souls så helt sykt bra ut. Gow2 ja takk.
 5. Spillet koster jo nesten ikke noe lenger og det er gratis helg annenhver uke føles det som. Helt logisk at dette blir gratis da de ønsker å beholde så stor del av spiller-massen som mulig.
 6. Age of empires 1 & 2 definitive editions var helt fantastiske. Gleder meg til dette.
 7. Hehe jeg digger cdpr og the witcher.. men vet ikke helt om dette er tingen for meg.
 8. Jeg har virkelig kost meg med dette spillet. Spilte demo på PC men kjøpte spillet på ps4. Kan virkelig anbefale dette for dere som liker FromSoft spill. Uten tvil det mest "souls like" spillet som ikke er laget av overnevnt studio. Og hvis du ønsker en skikkelig utfordring så er det et trofe' hvor man ikke kan bruke shell. dvs at man må slå alle bossene uten å bli truffet. Å lage guides for dette spillet var en flott oppvarming før neste generasjons demon's souls og elden ring.
 9. YouTube: https://www.youtube.com/c/xpreznixon PSN: X_Prez_Nixon Samme for epic og twitch.
 10. Og nå er det nesten ute. Skulle kjøpe det på PC, men så bestemte jeg meg for å kjøpe det på Playstation store.. Til min store fortvilelse så ser jeg at spillet ikke er på PS-store. Håpet å pre-loade spillet slik at det var klart til midnatt i morgen, men nope. Finnes ikke på PS-store i det hele tatt. Beta var veldig bra og spillet føles virkelig som next generation dark souls. Mørkt og vanskelig, akkurat slik jeg liker det. At spillet er utviklet av 15 personer er sykt med tanke på hvor bra dette ser ut. For dere som ikke kjenner til spillet så er traileren her: Mortal Shell Trailer Spillet slippes på tirsdag btw.
 11. ikke for å være en dust her, men jeg tror jeg støtter google og apple her. De har en avtale på 30% av slike fortjenester. Blir litt som om jeg drev en matbutikk og gilde helt uten videre kom inn og begynte å selge produkter fra en stand uten at jeg fikk noe igjen for det. Hallo er liksom min butikk og jeg betaler for disse lokalene. Let the flaming begin lol
×
×
 • Create New...