Gå til innhold

dacr0w

Medlemmer
  • Innlegg

    43
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dacr0w

  1. Hei, sliter litt med feilsøk her da jeg ikke har noen ekstra deler jeg kan teste med.

    Maskinen min døde brått her en dag. Den lar seg ikke skru på.

    Trodde først det var PSU som ikke fungerte, men jeg ser det lyser en lampe (led) på hovedkortet. Hvordan kan jeg si med sikkerhet om det er PSU eller HK? (HK er et Asus A8N-Sli Deluxe)

    Har ikke råd til å kjøpe feil ;-)

     

    Setter pris på feilsøkingsråd! Noen lure triks?

  2. savner desperat funksjonen alle mine Nokia telefoner har hatt; De har latt meg se mine neste avtaler og epost som bakgrunn på telefonens "desktop" (hovedbilde eller hva man kan kalle det). Det får jeg ikke til her.

     

    Jeg synker telefonen mot Exchange, men det er ganske ubrukelig og tungvint når jeg hele veien må inn i en undermeny (selv med snarveier) for å sjekke etter oppdateringer i kalender og i epost. (ja jeg vet man kan få varsler, men man må fortsatt åpne de. Jeg vil se de i klartekst fortløpende).

     

    Noen som kan hjelpe slik at jeg får til dette på min Sony Ericsson C905 ? Egen sw som kan gjøre dette?

  3. Skal tilbringe 1 måned på ei strand i Thailand og ønsker en ultraportabel til utendørsbruk.

    Jeg har tidligere hatt Asus 900 uten å bli imponert, men prøver meg igjen dersom prisen ikke overstiger 3000kr

     

    Har sett på Asus seashel modell 1005HA men alle reviews oppgir at skjermen fungerer som speil i sterkt sollys.

    En annen kandidat er tilbudet til PSData:

    "LENOVO Ideapad/Netbook S10-2 Intel AtomN280 Hvit 10.1" 1GB 160GB XPH SP3 6cell batteri BT CAM" - 2895kr. Er dette et bra valg?

     

    Krav: Bør ikke koste særlig over 3000kr eller være over 1.5 kg. Bør ha god batterikapasitet (6t eller over). Helst N280 men N270 kan sikkert gjøre jobben.

     

    Noen råd eller anbefalelser? Noen som kjenner maskinene ovenfor?

  4. Jeg kan nå få Asus 1000H helt ned i 2590kr, og 1000HE ned i 3290kr. Spørsmålet er om 1000HE er verdt 700kr mer. Jeg kjenner til batteri og prosessorforskjellene, men forsvarer det 30% økning i pris?

    Batteri kan jeg jo evt. kjøpe på i tillegg ved behov, noe som da gir meg 2 brukbare batteri...

     

    Tar gjerne i mot litt synsing rundt dette, og vil selvsagt vite om det er flere vesentlige forskjeller på disse to.

     

    Jeg skal forøvrig bruke den som sekundær maskin til reising etc. Har også en kraftig bærbar og stasjonær til annen bruk.

  5. Kjører RC1 (32bit) på en HP desktop med Realtek HD Audio lydkort. Jeg har 2 jack porter i front og 2 bak. I front fungerer alt, bak fungerer ingenting uten at jeg lurer det til...

    Det som skjer er:

    Når Windows starter får jeg ikke lyd ut i bakre "grønne" port, kun lyd i den innebygde høyttaleren. Og det er jo ikke akkurat der jeg vil kjøre Spotify etc...

    Realtek har som vanlig autosensing på portene/ inngangene, så hvis jeg plugger fra jack kablen til stereoanlegget i bakkant av pcen, og så kobler den til igjen, spretter et dialog vindu opp som spør meg hva det er jeg prøver å koble til. Når jeg så velger "speaker out" eller evt. "headphone out", får jeg opp beskjed om "hardware not supportet" og ingen lyd :cry: (!!!).

     

    Hvis jeg derimot plugger i f.eks et headset i front får jeg lyd der, og dersom jeg samtidig plugger i bak og velger "speaker out", for så å fjerne headsettet i front så får jeg faktisk lyd fra porten bak !! Den må mao. lures i gang..

     

    Hvis jeg så er så dum at jeg rebooter, så må hele prosessen gjentas. Dette orker jeg ikke i lengden. Har noen en fiks?

     

    Jeg har prøvd med driverne man får via Windows update og jeg har prøvd siste (2.22) direkte fra Realtek. Programvaren har ingen valg for å skru av autosensing eller tvinge portene til å oppføre seg på det ene eller andre viset. Jeg kan kun kjøre "enable / disable" på funksjoner, ikke porter.

     

    Under Beta fungerte alt greit etter at jeg la inn Vista drivere. I RC1 fungerer det ikke. Fantastisk irriterende....

    Har googlet litt og mange rapporterer det samme.

     

    Noen gode forslag?

  6. Har lastet ned og installert "vanlig" beta av firefox via firefox.com, samt "Firefox 3.5 (3.1) - codename Shiretoko" fra http://wiki.mozilla-x86-64.com/Firefox:Download. Sistnevnte skal altså være 64 bit hvis jeg har forstått rett.

     

    Hvilken bør jeg bruke i forhold til stabilitet, sikkerhet og kompatibilitet? Og kjenner noen til ytelseforskjell på 64 bit og 32 bit Firefox?

     

    G-Man

  7. Fikk min 900 fra PSData på lørdag. Er veldig fornøyd bortsett fra viftestøyen som jeg synes er ganske så plagsom. Noen som vet om dette er vanlig eller om jeg bør returnere min? Skal ikke maskinen være nok så lydløs?

     

    pft

     

    G

  8. Hva er beste måten å installere Ubuntu på dersom man både ønsker å bruke installasjonen som fil og webserver, og samtidig bruke den som en desktop pc med webbrowser, OpenOffice og multimedia applikasjoner?

     

    Er det best å installere Ubuntu Server først og så GUI eller Ubuntu Desktop først og så nødvendige servertjenester?

     

    (hva gir best ytelse og funksjonalitet?)

     

    Jeg har installert Ubuntu Server, satt opp Samba og etterpå kjørt "sudo apt-get install ubuntu-desktop". Ser ut til å fungere greit, men er det optimalt gitt mine behov?

  9. Står i fare for å stille et dumt spørsmål, men klemmer til..: :blush:

     

    Jeg har et hovedkort med "On board 5.1 CH AC97". Det har bare en "line out" (jack) og ingen SPDIF. Vil jeg få surroundlyd, 5.1, når jeg kobler den til min forsterker? (forutsetter selvsagt at lydkilden har surround, f.eks. en dvd med Dolby Digital 5.1).

    Trenger jeg evt. noen spesiell kabel eller er en standard jack til 2xphono ok?

     

    Som det står i manualen:"Line Out: Connects to the front left and front right channel in the 5.1-channel or regular 2-channel audio system."

     

    G

  10. Er på utkikk etter et vifteløst og "lite" skjermkort til bruk mot Windows Media Center i min Shuttle 81p boks. Jeg har sett på Geforce 6500 og ATI X300 kort, men ikke blitt noe klokere.

    Pris: Fra 300-800

     

    Kortet kan ikke bygge særlig mye ut i siden da denne Shuttle boksen kun har 2 kortplasser, der den andre plassen er brukt til et tv-kort.

     

    Kortet må være PCI-Express, ha DVI og støte for HDTV, samt så høye oppløsninger som mulig (selv om tv'en kun støtter opp til 1024..). Det bør heller ikke bli spesielt varmt.

     

    Noen som kan hjelpe meg?

  11. Du kan ikke bruke tuner delen av et tv-kort men du kan selvfølgelig ta inn signalene dersom tvkortet har svideo, composit eller liknende input. Sammen med Windows Media Center er det også mulig å programmere slik at man kan styre Lyses settop boks (dekoder) rett fra Windows. Og har du to slike settop bokser kan man også recorde og se på samtidig forutsatt at tvkortet støtter 2xinput.

×
×
  • Opprett ny...