Jump to content

NoCakePlease

Medlemmer
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by NoCakePlease

 1. Såvidt jeg forstod det så vil snapchat bare oppdatere posisjonen min om jeg faktisk er inne i appen, altså "sist aktiv" som i "sist gang jeg var på appen." Per annen informasjon jeg finner så stemmer dette. Så spørsmålet er vell egentlig hvordan den oppdaterer posisjonen min uten at jeg er på appen, når jeg ikke engang har mobilen låst opp.
 2. Hei! Har hatt noen litt rare episoder når det kommer til Snapchat's kart. Jeg var ute å kjørte idag, og tydeligvis så har jeg vært pålogget på snapchat flere ganger under kjøreturen, noe jeg ABSOLUTT ikke var. Jeg fikk en telefonsamtale som jeg ikke besvarte, og det kan se ut som den aktiverte snapkartet mitt, uten at jeg helt forstår det. Skjermen har også vært av, 110%. Det er snakk om en Samsung S10 om det hjelper noe. Noen som har en ide?
 3. Det er 3D jeg helst vil ha. Inkscape har jeg vært borti en del før, men takk!
 4. Hei! Jeg leter etter et program, helst gratis, som kan hjelpe meg ved å visualisere noen ideer jeg har. Jeg vil veldig gjerne ha muligheten til å legge til ekte ting, som f.eks bestikk, verktøy, lamper, egentlig alt mulig rart. Vedlagt bilde viser litt hva jeg vil prøve på. Jeg kan gjerne tegne selv også, men hadde vært greit å prøvd å funnet et som hadde de funksjonene jeg nevnte.
 5. Bare fordi kompisen din ikke fikk noe ut av det, så betyr ikke det at det ikke kan gjøre noe godt for deg. Om du har tenkt å studere om 1 måned så ser jeg ikke helt vitsen, men om du, som du sier vil ha dagpenger så er det vell det eneste alternativet.
 6. Det finnes haugevis av forum for blender, og selv om jeg tror det er stor interesse for det her i Norge, så er flertallet på engelsktalende sider. Noe som egentlig gir litt mening for det er en plass der flest folk er.
 7. Hei! Min gamle telefon begynner å streike, og jeg har funnet fram til disse to kandidatene da de treffer fint på pris og ytelse, men begge er vanvittig bra telefoner etter mitt øye, og jeg sliter litt med å velge. Jeg lener litt mot A70 da det er en nyere telefon, men den har dog en større skjerm, noe jeg ikke vet helt om jeg liker. A9 har flere kameraer, mer fleksibilitet, men A70 har ikke noe dårlig kamera den heller. Fingerprint scanneren er noe rart plassert på A9 men det kan jeg leve med. Jeg klarer virkelig ikke velge. https://www.gadgetsnow.com/compare-mobile-phones/Samsung-Galaxy-A70-vs-Samsung-Galaxy-A9-2018 Er det noen som har noe innspill?
×
×
 • Create New...