Jump to content

karamellmannen

Medlemmer
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Etter god hjelp i en annen tråd har jeg nå kjøpt denne for junior: https://www.komplett.no/product/11454/pc-nettbrett/komplett-pc/komplett-gamer-premium/komplett-gamer-premium-a155?offerId=KOMPLETT-310-11454# Budsjett for skjerm er rundt 2500,- Bør antagelig være 24 eller 27 tommer (broren har 27 tommer på sin PS4, og jeg tenker så likt som mulig forhindrer problemer med misunnelse og krangling, samtidig som de er enige om at han på pc kanskje trenger mindre siden han blir sittende mer oppi skjermen) Har forsøkt å lese i trådene her, men forstår ikke helt dette med G-Sync, FreeSync, NVIDIA, GeForce allikevel, og er derfor redd for å kjøpe noe som ikke funker optimalt. Funker denne greit til den pcen vi har kjøpt, eller anbefales noe annet? https://www.komplett.no/product/1123295/datautstyr/skjermer/skjermer/aoc-24-led-g2590pxg2#
 2. Klarte å få junior til å vente til etter sommerferien, men nå er tiden inne. Budsjett er 15.000 for pc og skjerm. Er dette greit, eller er det noe som er vesentlig bedre til samme pris: https://www.komplett.no/product/11454/pc-nettbrett/komplett-pc/komplett-gamer-premium/komplett-gamer-premium-a155?offerId=KOMPLETT-310-11454# https://www.komplett.no/product/957767/gaming/gamingskjermer/asus-24-led-freesync-mg248qr Hvilket trådløst nettverkskort bør jeg eventuelt legge til (håper å unngå å trekke kabel inn på rommet hans)? Takker for all hjelp!
 3. Takk for svar, alle. Hvor vanskelig er det å bygge pc selv da? Er det bruksanvisning og stort sett et spørsmål om å plugge inn ting riktig, eller krever det mer kompetanse?
 4. Takk for svar. Blir litt kostbar da den ikke inkluderer skjerm, så vidt jeg kan se.
 5. Halloi, Junior er 12 år, har spart lenge og har solgt unna gamle og nye leker og ting han samlet på, for å kjøpe seg pc. Han spiller først og fremst Fortnite. Han er temmelig god og står ofte igjen som sistemann, på tross av at han gjerne dør når den gamle laptopen han bruker henger et øyeblikk. Han har spart seg opp 15.000,-, og ser til meg for råd om hva han skal kjøpe. Men jeg har ingen peiling. Han trenger pc og skjerm. Jeg spanderer keyboard og headset. Synes det er vanskelig å gå på f.eks komplett.no og handle da jeg ikke har greie på det, og i så fall er henvist til basically å kjøpe den dyreste pakken han har råd til, uten å vite om det er lurt. Kan man gå inn på Elkjøp/Power og regne med man får noe bra om man hører på en ansatt? Håper på bidrag!
×
×
 • Create New...