Jump to content

mendes

Medlemmer
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Jeg har en k750i som er kjøpt i utlandet. Er det noen som vet hvordan jeg kan skifte til norsk språk? (Det viktigste er at jeg får norsk ordbok på telefonen og bokstavene æ, ø å)
 2. Hei Jeg har et "Creative Megaworks THX 2.1 250D" høytalersett og en "Corda HA-1 MkII" hodetelefonforsterker. Er det noen som kan anbefale et lydkort, der jeg kan koble til begge enhetene samtidig, og velge hvilken enhet jeg skal bruke via et program eller en bryter/knapp? Det kan både være USB eller PCI. Prisen bør ikke overstige 2000kr.
 3. ATI FireGL V3200 pci-e har dual dvi-i. Vet ikke hvordan viftestøyen er på dette kortet, men min erfaring med FireGL er gode. FireGL kortene er normalt veldig stabile. Koster mellom 2500-3000.
 4. Takk for kjapt svar! Da jeg bygde den, tenkte jeg at jeg skulle teste den først uten og siden den var bedre enn den orginale antennen, så trodde jeg det ikke hadde noe å si. Da skal jeg teste når jeg kommer hjem fra nattevakt...
 5. Jeg lagde en biquad antenne for ca. 1 mnd siden som fungerer fint, men jeg loddet bare brillen i midtpunktet på n-pluggen og ikke til kobberplata. Har det noe hensikt å koble den til kobberplata, eller er det bare for ekstra støtte?
 6. Er festehull på kortet. Du må bare fjerne vifta...
 7. AP = access point (Det trenger ikke være en ruter)
×
×
 • Create New...