Jump to content

Odd_B

Medlemmer
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)
 1. Noen som vet om DNB snart kommer med 20% via Mastercard på Power i nær framtid?
 2. B9 til 19k må jo vere ok pris? https://www.elkjop.no/product/tv-og-bilde/tv/53586/lg-65-4k-oled-tv-b9-oled65b9?fbclid=IwAR2rR3_X3rLqhj7vzBi2dUOXajkXV-ZvSZcfvO_A5K-2RstiTU6xvC5497k Men BlackFriday blir nok og bra. Lever bra med min Samsung Q9FNAT, men hadde faktisk nesten forventa enda meir av ein veil så dyr tv...
 3. Betong/mur ja...? Så får leve med den stumpen... hadde valgt heilt kabelfritt om mulig
 4. HeiHå! Dette var nå eit bilde knipsa ut i lufta, men det ser bra ut "real life" ja. Veldig ryddig og fint når ein kun må ha den tynne kabelen ned til OneConnect boksen. Farge på veggen er DecoBlue. Just malt og dilla med, så kona var mindre glad når eg dura på med drill for å få på nogap festet på plass. Når Tven var på veggen var alt vell og bra. NB! Anbefaler virkelig NoGap festet til Samsung, veldig bra greier! NB2! Foten som følger med Q9 2018 modellen er ein skam til tver i slik prisklasse. Håplaust med fot der ikkje eingang tven klare å stå i vater! Fryktelig dårlig! Riktig! Dette er Devialet Phantom Reactor 900. Eg har drevet med hifi i en årrekke, og er vell av dei tregaste over til streaming av alle. Pakka for ikkje lenge sidan ned 900cd plater frå hyller, og fjerna mine "elska" Tannoy høyttalere... Satte dette opp på loftet, men fann fort ut at dette ikkje vart særleg brukt. Reiste då ein testtur og prøvde litt ymse av småhøyttalere med streaming, endte opp med disse! Veldig nøgd, ikkje hifi nøgd, men kanon til "daglegdags" lytting. Dog syyykt å betale 28k for 2 "små høyttalere":) Igjen takk til trådstarter for hjelp av tv valt, denne funker meget bra til mitt bruksområde som er 50% fotball, 30% Riktsv og 20% film.
 5. Då vart det q9 til 16k. Bør vere ok til prisen. Snart sluttsolgt. Ser mest fotball. Vart avgjerande. Takk for tips. Kompis med pixelfeil på 2/3 q9. Håpe det var tilfeldig..
 6. Hei! Ikkje lenge sidan eg sist besøkte dere her og var ute etter anbefalinger. Nå er eg her igjen:) 55" vart for lite, og fekk kun måneder før den må ut. Nå er det jo Power kampanje i helga. Lite på lager, men tips? Sony som er nevnt her vs feks qled 7serie(gamle)... Kva er best?
 7. *VinglePetter* setter nå opp en 55" 8005 skjerm fra Samsung. (Har hatt denne liggende i eska fra et Elkjøp kupp til 7k, er vell nå priset til latterlige 16k). Hadde tenkt returnere denne og gå gor 65", men klarte ikkje lande i tankegangen på Oled vs Qled og avventer dermed 1/2års tid++... Skal 8005 kalibreres forresten, eller for kip til å gidde bry seg med det? Standard modus best..?
 8. Veldig takk for fyldig svar. Q9 it is than(skal ha 65")... dog, skal en vente og se om DNB kjøre MC kampanje opp mot Power? Sjukt om ein kan få 20% på 20k prisen.16k då?
 9. Huff.Ikkje lett. Vil eg for å få best mulig "fotballbilde" gå tilbake til opprinnelig Samsung q9 plan? Eller vil Sony Oled AF8 fikse det like bra? Misliker smartfunksjon på Sony, ellers topp den egentlig...
 10. Takk for grundige svar. Kan evt få B8 3k billigere enn C8. Noko å tenke på? Hadde egentlig bestemt meg for Sony, men dette med SmartTv gjer meg usikker. Ekstern boks ekkje kult.
 11. Takker. Der får jo B8 og good rate. Kan få denne for 18k.
 12. Kjøpetips ønskes, googler meg gal, mister nattesøvnen:) : - Ser mye fotball - Ser endel serier - Ser mye fra vanlig rikstv Hadde egentlig bestemt meg for Samsung sin Q9 etter å ha fått den anbefalt, særlig til sport. Men så stakk eg jo innom og så litt på skjermer, og OLED "taler" virkelig til mitt syn. Så var det å finne en OLED som eg liker både bilde, funksjoner og design på som stod på lista. Endte opp med å ønske meg en E8 fra LG, men den var ikkje akkurat lett å få tak i. Er noen på Dustin, men usikker på å handle derfra (gråimport?). Så C8 er jo nærmeste en kjem, men så dukka Sony sin AF8 opp til 20k og blanda seg inn etter eindel googling. Les at den er bedre på sport enn feks c8. På toppen av det hele sjekka eg ut en Philips hos min lokale forhandler som var dødsbra IMO. *Sorry forsøpling av kjøpstråd*, men kva er best i dagens marked å handle? Eller skal eg sitte på gjerdet litt til?
 13. Eg er særs intr i denne skjermen. Googler meg gal etter tester opp mot LG sin C8. Lite som skiller egentlig, men har i utgangspunktet mest tru på Sony sin når det gjeld sport/fotball.
×
×
 • Create New...