Gå til innhold

Kiu

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kiu

  1. Dama har hatt den i et drøyt døgn nå, og den virker helt ålreit. Skjermkort som gir meg full HD når jeg kobler til tv via HDMI er ikke dumt det heller, i motsetning til en integrert løsning ;)

     

    Hvordan tv er det du har? Får du 1080p når du kobler den opp mot tven? Tenkte jeg skulle kjøpe en tv primært til pcbruk, men var usikker på om skjermkortet til dv6899 klarer å levere noe god bilde til en tv.

  2. Joa, men når jeg tar ut CPU'en, fortsetter vifta til strømboksen å kjøre. Så det ser ut som om det er CPU'en som kortslutter eller bryter strømtilførslen. Jeg har faktisk demontert hele pakka, så det er bare CPU igjen i hovedkortet, ikke rammen står i engang.

     

    Takk til alle som svarte ! :)

     

    Noen som har opplevd å ha kjøpt ny CPU som er ødelagt? I så fall har jg noe å gå på i og md at selgere kan begynne å pirke..

  3. Hei,

     

    Jg har nylig kjøpt et AMD XP 2600 eller 2700. Mekka alt på plass, trykker på strømmen, også slår den av seg selv med engang. Alt er trippel sjekket, fant tilslutt ut at dersom man tar ut CPU'en, fortsetter vifta på strømmen å gå. Rart syntes jg, helt til jg kom på at AMD XP cpu'er skal jo være grå, for min tidligere var det. Stemmer det eller? For min grønn, og det står bare AMD Athlon på den :/

     

    Noen som kan oppklare problemet?

     

    Mange takk,

     

    Mvh.

    Kiu

  4. Hadde tenkt meg på en Seagate, men den har da bare den nye typen av strømkontakt, vuderte derfor en WD pga kontakten :p Men jo mindre støy jo bedre, samtidig har jeg hørt at Seagates harddisker lager noe forferdelig knirke lyder, vurderer derfor et annen merke med lav støynivå, kommer ikke på merket akkurat nå.

     

    En noen kan anbefale ut fra erfaring?

     

    Vet noen hvor mye en sånn overgang koster?

  5. Hei,

     

    Vurderer å kjøpe ny S-ATA hd. Har en Asus A7N8X Delux hovedkort, men etter å ha lest litt på manualen har jeg en bus hastighet på ULTRA 133/100/66 DMA support, gjelder det også for S-ATA, ettersom alle S-ATA hd på markedet en hastighet på 150.

     

    Spørsmålet er da om jeg i det heletatt kan bruke disse nye S-ATA hdene, eller har det ingenting å si? Noen med samme hovedkort som har stilt seg selv det samme spørsmålet ved kjøpe av en nyere S-ATA hd?

     

    Samtidig lurte jeg på om det er mye pess for å ha en P-ATA og en S-ATA på en hovedkort, eller er det bare å koble dem opp sammen, og la det stå uten å bry seg om RAID kontrollen?

     

    Takk på forhånd ( for at De i det heletatt leste så langt :p )

    Mvh.

    Kiu

×
×
  • Opprett ny...