Gå til innhold

Penol

Medlemmer
  • Innlegg

    279
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Penol

  1. Har akkurat fått meg en slik telefon og synes batteriet tappes litt for raskt. Jeg ser at det står en E oppe til høyre i displayet som vel betyr at den kommuniserer via edge.

     

    Er det ikke mulig å skru av edge funksjonen for å redusere batteriforbruket?

  2. Forsøk å starte Outlook i sikkermodus:

     

    Start -> Kjør -> outlook.exe /safe

     

    Juster vinduene der og restart Outlook.

     

    Da virker det nesten som det skal (i sikker modus)! Bortsett fra at i viduet til høyre er det nå et gjøremålsfelt i steden for et vindu med den markerte mailen.

     

    Vinduene er korrekt justert. Hvordan får jeg det vinduet til høyre slik jeg vil ha det?

     

    Når jeg åpner Outlook på vanlig måte er problemet der igjen.

  3. Forsto jeg det rett hvis jeg tenker: Vinduet forsvinner utenfor skrivebordets oppløsning (?) Jeg ville testet to ting.

     

    *Åpne outlook og endre oppløsningen til noe banalt, 1024x768 feks

    -kom alle vinduer inn i hovedvinduet nå?

    *Høyretrykke på outlook-delen som ikke vises, @ taskbar og velge flytt. Klikke på musa og holde inne og se om du får dratt det tilbake på skrivebordet.

     

    Forsvinner utenfor oppløsningen ja. Alle andre vinduer er "inne", det er kun Outlook som roter. Det samme skjer når jeg dobbeltklikker for å åpne en mail jeg har fått for å åpne den i et nytt vindu. Det nye vinduet legger seg ned på verktøylinjen, og hvis jeg klikker på det ser jeg det forsvinne på skrå opp mot høyre og ut av skjermen.

     

    Prøvde det du foreslo, men ingen effekt.

     

    Merkelig at det kun er Outlook som er påvirket...

  4. Jeg svarte ja på spørsmålet om å oppgradere til SP3 i går, men det skulle jeg tydeligvis ikke ha gjort.

     

    Når jeg klikker på ny mail i Outlook 2007, forsvinner ny mail vinduet opp til høyre og ut av skjermbildet. Minimerer jeg så legger det seg ned på verktøylinjen som vanlig. Maksimerer jeg så forsvinner det opp til høyre og ut av skajermbildet igjen. Jeg får altså ikke sendt mailer fordi skjermbildet ikke er synlig.

     

    Avinstallerte SP3 uten at det ble noe bedre. Tips?

  5. Har ordnet med temperaturen, ligger nå på 57 grader idle på 40%. Takk for tipset :)

     

    Tror også jeg har fikset rebootingen (den fortsatte nemlig å reboote etter at tempen ble bedre), en biosoppdatering ser ut til å ha ryddet opp. Fant noen tråder om at ocz rammen kunne forårsake reboot'er, og at oppdatering av bios kunne hjelpe.

  6. Jeg holder også en knapp på skjermkortet. Juster viftehastigheten din til rundt 35% på skjermkortet (ligger guide i den store ATI-tråden her inne), og sjekk temperaturen da! ;)

     

    Mener du at viften på skjermkortet er stilt kraftig ned fra fabrikk?

     

    Du har ikke en direkte henvisning? Den tråden er jo på over 200 sider :)

  7. Jeg har bygd en ny pc bestående av:


    Gigabyte GA-MA790FX DS5

    8GB Ocz Gold GX XTC (4 x 2048) skal ha Vista senere.

    AMD Phenom 9850

    Mist 1000W PSU

    Gigabyte HD4850 GPU


    Jeg sliter med at pc'en restarter etter en viss tid (ca 5 min) for deretter å restarte igjen og igjen etter å ha loadet XP (etter velkommen skjermbildet). Hvis jeg slår pc'en helt av og venter en stund tar det nye 3-4-5 minutter før den begynner å reboote. Dette mener jeg er fordi den har blitt kjøligere av å være avslått. I Catalyst Center (den nyeste driveren) står det at gpu har en temp på over 80 grader og det etter bare å ha surfet litt på nett og sett i skjermkortinnstillingene. Cpu temp viser 43 grader i bios.

     

    Alt av ledninger er dobbeltsjekket,XP er reinstallert to ganger. Jeg holder imidlertid en knapp på skjermkortet.

     

    Hva sier dere?

  8. Hei igjen,

     

    Hvis noen kan gjelpe meg på vei her hadde jeg vært meget takknemmelig. Ringte akkurat til et datakonstruksjonsfirma, og fant ut at noe slikt vil koste 5-6000. Skyhøyt over mitt budsjett.

     

    Jeg har kun en laptop tilgjengelig. Noen som har noen tips? Selv om noe kan være litt risky er alt bedre enn å bare la det stå på skrivebordet.

     

    hjelp?

     

    Skaff deg programmet Get Data Back for enten FAT32 eller NTFS filsystem (velg den versjonen som passer ditt system). Det reddet meg en gang med en Maxtor disk, fikk ut alt sammen men disken var bare å kaste. Det tar lang tid men er verdt det.

  9. Har du lagt inn OS på nytt?

     

    -Sjekk temperaturer med CoreTemp

    -Sjekk minnet med memtest

    -Sjekk at minnet får rett spenning.

    -Oppdater alle drivere.

     

    Lagt inn OS fresh ja, alt er nytt bortsett fra kabinettet. Hvilken spenning skal minnet ha?

    Jeg kan ikke se at noen drivere mangler i device manager, alle som er lagt inn er de nyeste.

    Jeg mener at jeg sjekket intel sine sider angående evetuell software til cpu, men tror jeg fikk beskjed under installasjonen at den ikke var støttet. Den er jo helt ny men de burde jo ha ordnet støtte før de slapp den på markedet.

  10. Jeg har satt sammen en maskin bestående av nevnte prosessor og HK i tillegg til OCZ DDR2 4096MB Gold GX XTC ram.

     

    Det virker på meg som om maskinen er litt treig til å komme i gang, ved oppstart av XP så står den å "tenker" mye lenger enn min andre pc som har mye dårligere specs. I tillegg så tar det en stund fra du setter i en cd/dvd før den leser av platen, den spinner opp men det tar tid før innholdet kommer opp på skjermen.

     

    Dette er jo nye produkter, kanskje det er noe jeg må stille på i bios eller noe? Har oppdatert bios til den nyeste, cpu temp ble -19 grader da men bruker probe til å lese av den og da ligger den på henholdsvis 42 og 45 grader.

     

    Noen tips?

  11. Kunne virke mere som et problem med linjen enn med datamaskinen du bruker.

     

    Det hakker ikk pga dårlig linje, den har jeg testet. Det hakker heller ikke som om det skulle ha vært dårlig linje, filmen "spiller" (ser det på den streken som beveger seg), men bildet står stille. Når filmen skulle ha vært ferdig i følge "streken", får jeg noen glimt før Youtube spør om jeg vil spille den igjen.

  12. Jeg bruker en pc (på jobb) som ikke fungerer når det gjelder for eksempel youtube. Når filmsnutten begynner å laste, fryser bildet, så lastes hele klippet ned og spilles veldig fort (gjerne på ett sekund, selv om det skal vare i flere minutter).

     

    Har oppdatert Adobe playeren, skjermkortdriveren og andre ting uten at det hjelper. Det er også likt hvis jeg skal se videoer på net andre steder feks Vg Tv og lignende. Ellers fungerer maskinen bra. Jeg bruker dual screen på et skjermkort hvis det skal være av betydning.

  13. Hei,

    det følger i utgangpunktet ikke med GPS på P1i.

    Derimot så blir den også solgt (jeg tror muligens også denne bundelen ble først tilgjengelig) i en bundle med Wayfinder Navigator GPS her i Norge. Da følger det med en GPS-mottaker (en liten dings på størrelse med en fyrstikkeske som kommuniserer mot telefonen vha. blåtann) og programvare til telefonen.

    9187828[/snapback]

     

    Jeg har ikke klart å finne noen som selger denne telefonen uten GPS-bundle. Den utgaven som i dag selges for 4000,- 4500,- er tilsynelatende med GPS. Kjøpte min i butikk for 4500,- med GPS-bundle. Dette var eneste alternativ.

     

    Mener du at denne utgaven er den eneste som er tilgjengelig i startfasen og at det etter hvert vil komme en billigere utgave uten GPS?

    9197559[/snapback]

     

    Fikk du med den bluetooth dingsen som skal sitte i bilen også i bundlen?

  14. Angående trackID på P1i så markedsfører SE på sine nettsider at den skal fungere ved opptak av musikk også (ikke bare i forbindelse med opptak av den innebygde radioen).

     

    Se LINK ---> musikkgjennkjenning nederst på siden.

     

    Kan dere høre med SE om hva som er korrekt?

    9159787[/snapback]

    Det fungerer med opptak av omgivelsene også.

    9159819[/snapback]

     

    Merkelig var det ja, men når jeg oppdaget dette under min grundige :cool: test av telefonen så klarte jeg ikke å bruke TrackID annet enn sammen med radio (noe jeg også stusset på siden TrackID fungerer også mot omgivelsene på andre SE-telefoner). Det kan jo være at TrackID har begrenset funksjonalitet siden dette ikke er en Walkman-telefon.

     

    Annet enn de punktene som er tatt opp i testen, hvorav mangel på EDGE og dedikerte taster for æ, ø og å kan trekkes frem, var det ikke noe spesielt.

    9160036[/snapback]

     

    Da har jeg fått svar angående om TrackID på SE P1i kan brukes mot omgivelsene også:

     

    Spørsmålet mitt :

     

    Jeg skal kjøpe P1i når den blir tilgjengelig, og har lest en test av denne på www.amobil.no. Der hevder de at TracID kun kan benyttes i forbindelse med den innebygde radioen, og ikke ved opptak av omgivelsene. Dette er ikke det som blir oppgitt av dere på nettsidene deres. Hva er korrekt?

     

    Svar fra SE:

     

    Hei Jostein!

     

    Takk for din henvendelse til Sony Ericsson Call Center.

    TrackID kan benyttes ved opptak av omgivelsene.

     

    Med vennlig hilsen

     

    /Henrik

    Sony Ericsson Call Center

     

    Vennligst kontakt oss igjen om vi kan hjelpe deg ytterligere.

  15. sånn, nå har alt vore utav hovedkortet.. satt inn alt på nytt, men har fortsatt problemer, kommer inn i bios, trykker F2 , windows starter, men uansett så skrur pcen seg av, den skrur seg fortere av hvis jeg prøver flere ganger etter hverandre, lurer på om den blir varm, men viftene funker ingenting lukter svidd, så ikke vet jeg

    7548518[/snapback]

     

    Jeg hadde nylig akkurat samme oppførsel på min pc etter å ha innstallert vannkjøling (måtte plukke hele pc'en fra hverandre slik som du på en måte har gjort). Jeg kom til at hk'et var kaputt og kjøpte meg et nytt. Problemet forsvant, og ting fungerer hvertfall godt til nå.

     

    Jeg har ikke samme hardware som du, men et gamlere 754 system.

    7549219[/snapback]

    stakk å bytta HK i dag, har det samme problemet... nå går eg snart lei

    7549562[/snapback]

     

    Symptomene kom tilbake hos meg også i går :mad:

    Bestilte meg ny strømforsyning, håper det kan være årsaken, det er lave verdier på 12V ifølge Everest. Hvis ikke det fungerer har jeg rett å slett ikke peiling (noe jeg forøvrig ikke har hatt hele tiden).

×
×
  • Opprett ny...