Gå til innhold

LtdEdFred

Medlemmer
  • Innlegg

    3 977
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjelpsomme svar

  1. LtdEdFred's innlegg in [Løst] Krok som kan henge på en stang? ble markert som svaret   
    Skal denne posen henge på permanent eller bør det være enkelt å bytte den ut?
     
    Kanskje en form for jordingsklemme kan fungere: https://www.google.no/search?q=klemme&espv=2&biw=1474&bih=705&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiv9OKSot_OAhWBmywKHURRAgwQ_AUIBigB#tbm=isch&q=jordingsklemme
     
    Stram den til så den holder seg et bestemt sted på stanga. Hekt posen inni den evt heng en karabinkrok på klemma hvis det skal være lett å bytte ut posen.
  2. LtdEdFred's innlegg in [Løst] Elementær matte i spreadsheet - trenger hjelp ble markert som svaret   
    Slik mener jeg det må bli. 
     
    Twinflower sitt eksempel vil kun fungere om det alltid er 80% av A2 du ønsker. Setter du det opp på denne måten kan du mikse og trikse med B og C2 så mye du vil og få svaret i B og C 3.
     

     

  3. LtdEdFred's innlegg in [Løst] Veggfeste til en Samsung UE55F6515? ble markert som svaret   
    På Vogel-veggfestet følger det med 10mm skruer. Siden jeg har betongvegg tror jeg nok at jeg kunne hengt ytterst i festet uten problemer. Fattern har samme feste og og det er festet i en stender. Han er ikke like trygg på å dra TVen ut fra veggen (når jeg tenker meg så står alltid TVen helt inne, men det kan jo være at TV ikke står i fokus når jeg er på besøk). Den henger hvert fall enda =) Så om du er trygg på at du treffer midt på stenderen bør det gå fint.
     
    Prøv så godt du kan å lokalisere den. Bor med et 2mm bor (eller deromkring). Får du ut sagflis vet du hvor stenderen er. Bor så flere hull med små mellomrom helt til det ikke kommer ut sagmugg lenger. Da kan du lokalisere midten på stenderen. Lykke til!
  4. LtdEdFred's innlegg in Pris for leie av skogsmaskin ble markert som svaret   
    Det har jeg dessverre ingen anelse om, men skulle jeg gjetta igjen så ville jeg antatt at det er dyrere enn bil forutsatt at vi tenker på ca. samme maskin. Jeg ser for meg et stort beist som griper tak i treet, kutter det ned og kvister det. Disse er nok langt dyrere enn de fleste biler (jeg regner med godt over millionen, kanskje to) og kjører i utrygt terreng så ulykkesrisikoen er nok ansett som høyere. Men igjen. Du får ikke karakter for realisme i mattestykker (med mindre de er totalt på jordet). Jeg hadde brukt mindre tid på research for å få oppgaven så realistisk som mulig og heller sørge for at utregningene er korrekte og at fremføringen sitter som et skudd ;-)
×
×
  • Opprett ny...