Gå til innhold

TMC97fsn

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TMC97fsn

  1. Jeg rekner med det ikke er artikkelforfatterne som setter overskriftene her og at det er noen på VG sin desk som er ansvarlig for det.

     

    Uansett: "Musks nye "stjernehopper" fløy for første gang"?  Går det an å lage en mer tabloid overskrift enn det her? Jeg ser at inne på forumet er overskriften det noe mer edruelige "SpaceX' nye «stjernehopper» fløy for første gang" men det er jo helt avsindig hvor mye dere virker å forgude denne mannen når dere indirekte gir han 100% av æren for at dette er skjedd.  Om det var et hvilket som helst annet selskap, så hadde dere ikke kun brukt navnet til styrelederen, hadde dere vel?  F.eks Bill Gates om det var Microsoft eller for den del den for de fleste totalt ukjente Kenichiro Yoshida om det var Sony som kom med et nytt produkt.

     

    Mtp at denne artikkelen har ligget ute i snart ni timer allerede og det totalt er to kommentarer inkludert min så kan vi vel trygt si at desken deres bommet ganske bra med overskriften denne gangen, så kanskje vi slipper sånt tøv i framtiden?

     

       

     

     

    Ikke rart å ta i bruk navnet på en av de største entreprenørene i vår tid i en slik overskrift. Elon Musk eier tross alt 70-80% av SpaceX og det hadde ikke fantes uten han. Greit nok at han ikke står for byggingen, men det er hans ambisjoner og penger som har gjort dette mulig. De bruker SpaceX i mange andre tilfeller. Tøv du
    • Liker 3
  2. Elon Musk skylder Norge denne fabrikken! Hurum står kar for en Gigafabrikk, med rask fergeterminal til resten av Europa. Uten Norge hadde ikke Tesla overlevd!

     

    Ser ikke for meg at Norske arbeidere og byggestandarder hadde vært innafor for noe som helst bilselskap. Hvis han vil ha GF3 ferdig innen 2021 måtte vi begynt for 6 år siden. Og norsk lønn til 10-30k arbeidere? Lite lønnsomt
    • Liker 4
×
×
  • Opprett ny...