Gå til innhold

StyxTech

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av StyxTech

  1. lykke til å få USB 3.1 Type C (USB C / Thunderbolt 3 Compatible) to SATA III 2.5in Hard Dr X3E1

    å fungere på 12 TB harddisker, under større kopieringer. Det vil nok by på ustabilitet garantert. Fordi den ikke får nok strøm.

     

    SSD disker og billigere 5400 RPM kan den muligens klare. Men mye ustabiliet og billig adapter på ebay.

     

    Til større harddisker bør man gå for:

    Orico Single Bay Docking station USB 3.0

    2,5" & 3,5" SATA, Black

     

    Når han skriver ekstern harddisk, anntok jeg at han skulle kjøpe nettopp dette, en ekstern harddisk, ikke en docking stasjon. 

    • Liker 1
  2. Kan jo begynne med å bytte ut brusen med sukkerfri brus, allerede der sparer du mange kalorier.

     

    Jeg vet sukkerfri brus smaker piss til å begynne med, men etter noen uker så venner du deg på den, og da smaker plutselig sukkerbrus bare kliss.

     

    Mener jeg har lest ett sted at kunstig søtning lurer kroppen til å tro at den får sukker, og når den ikke får det likevell vil den begynne å lagre alt annet den får isteden. Er det noe hold i dette, eller kan sukkerfri brus og andre drikker kategoriseres som !vann" når det kommer til næring?

  3. Hvis det stemmer at du er så syk som du påstår du er, så får du hjelp om du ber om det. Begynn hos fastlegen din, og få vedkommende til å kontakte nav ang. søknad om ufør. Det er faktisk ikke mer komplisert enn det. Det å gå inn døra på nav og si "jeg er syk og jeg trenger penger" fungerer ikke lenger, og det er helt fantastisk bra, for det er tross alt våre skattepenger dere får utlevert. Krav til dokumentasjon, kartlegging, tilrettelegging og i det hele tatt er krav som absolutt må være på plass. 

     

    Se slik på det.. De som har mistet både armer og bein (bokstavelig talt) og har downs syndrom KAN jobbe. Det handler om tilrettelegging, og det handler om å bli kvitt den der forbanna "jeg er for syk" instillingen som egoistiske og naive mennesker som du har. 

    • Liker 9
  4.  

    Jeg følger alle retningslinjer dem har er vel det eneste jeg har fritak fra er å bli med på aktiviteter. på grunn av sykdommen, Også hva rat er jeg plutselig mistet den sosial støtten jeg fikk til slutt etter AAP. NÅr jeg ringer nav eer det ingen som vet noe heller ingen som kan svare på noe, dem sier at saksbehandler skal ringe meg i morgen dag inn og ut går ingen ringer jeg ringer var dag nå. Men får verken penger eller svar på noe heller ingen hjelp til noe. Dem bare stoppet all utbetalinger uten forvarsel. Så dette er ubegripelig for meg. 

     

    Anonymous poster hash: 1bab5...07b

     

     

    Står også da i vedtaket ditt at det er NAV som bestemmer hva som er gyldig fravær, og at sykemelding / legeerklæring ikke nødvendigvis er godt nok. Det betyr med andre ord at noe fritak har du ikke, dette er det nav som bestemmer. Om dem mener du er frisk nok til tilrettelagt aktivitet noen timer i uken, så er det det du må forholde deg til. 

     

    Om du er så syk at du ikke klarer å stå opp av sengen på morgenen, søker du ufør. Om du virkelig er syk og ikke bare er lat eller synes synd på deg selv, får du dette innvilget relativt fort med null problemer. 

     

    Beklager om jeg er litt brysk i skrivemåten, men det er faktisk så enkelt. 

    • Liker 8
  5. Nav systemet fungerer slik at de har sine retningslinjer å følge. Du får det du har krav på om du søker på det. Har du ikke krav på det, får du ikke. Det er nøyaktig så enkelt. Jeg har selv vært Nav klient av og på iløpet av de siste 8 årene i en storby, og har aldri hatt problemer, sålenge jeg følger deres vilkår og reglement. Meget enkelt faktisk. 

    • Liker 8
  6. Har lenge tenkt tanken på å fyre opp en Rust server, og har nå gjort det. Den skal være så vanilla som mulig for spillere. Bortsett fra ett info panel ingame, skal det ikke være noe mer som er endret fra vanilla servere. Håper jeg kan få stresset den litt for stabilitet osv de neste 2 dagene før forced wipe på Torsdag, sånn at jeg vet alt virker som det skal. Ber derfor om hjelp herifra, om dere kan joine og rett og slett spille litt, og gi feedback om noe ikke er som det skal. 

     

    client.connect 95.216.52.116:28015 ELLER søk Styx, så bør den poppe opp. Takk så mye for oppmerksomheten!

  7. Kan også nevne at sist jeg startet bilen ble motoren unaturlig varm på kort tid

     

    Dette er fordi din multireim har røket eller hoppet av! Denne driver servo, dynamo, og ofte vannpumpa. Jeg kjenner ikke din motor spesifikt, men jeg garanterer deg at det er reima, og jeg kan også garantere at hvis vannpumpa går på den reima har du flaks hvis motoren ikke har tatt skade i form av overoppheting. 

     

    IKKE kjør bilen! Om vannpumpa går på denne reima har du fullstendig motorhavari etter kort tid! Det hjelper ikke se på temp måleren heller, da denne ofte sitter i pumpa, eller rett før radiator. Den vil med andre ord ikke måle riktig temp på kjølevannet i selve motoren, når det ikke er gjennom strømning!

     

    Har du ikke kompentanse til å se at reima er røket, så har du heller ikke kompentanse til å bytte denne. Ring falck og få den på verksted. 

    • Liker 2
  8.  

    Heisann!

     

    Har et par spørsmål i tilknytning til NAV, på vegne av noen andre.

     

    H*n lurte først og fremst på om det finnes begrensninger på hvor lang periode man kan søke om ferie, dersom man mottar tiltakspenger?

     

    Får man utbetalt tiltakspenger i perioder man befinner seg i Norge, men ikke har aktiviteter, f.eks i sommerferien?

     

    Får man utbetalt lønn/tiltakspenger for den perioden man er på ferie i utlandet, hvis man f.eks. er aktiv jobbsøker selv i utlandet/ferieoppholdet?

     

    Er det vanskelig å få innvilget ferie til utlandet?

     

     

     

    Tusen takk for hjelpen! :)

     

    Anonymous poster hash: f1eb4...056

     

     

    Øverste treff på google : 

     

    Er du tiltaksdeltaker i opplæringstiltak, kan du som hovedregel ikke få utbetalt tiltakspenger i ferien. Dette gjelder selv om du faktisk er reell arbeidssøker i en pålagt ferie du selv ikke har valgt, for eksempel på grunn av at kursstedet/skolen er stengt i sommerferien.      

    Hvis du av helsemessige årsaker ikke kan ta arbeid eller ikke har krav på feriepenger, kan du motta tiltakspenger i sommerferien dersom opplæringstiltaket varer ut over ett skoleår.      

    Er du arbeidssøker med dagpengerettigheter, kan du beholde dagpengene under opplæringsstedets ferie så lenge du er reell arbeidssøker.

    Hvis du deltar på tiltak i en virksomhet (ikke kurs/skole) kan du få utbetalt tiltakspenger hvis tiltaket blir avbrutt midlertidig på grunn av avvikling av bedriftens fellesferie. Fellesferie må dokumenteres av og gjelde hele virksomheten.

     

    https://www.nav.no/no/NAV+og+samfunn/Kontakt+NAV/Utbetalinger/Snarveier/ferie-og-feriepenger#chapter-16

    • Liker 1
  9. Tusen takk for alle svar og god hjelp.

    Tror jeg trenger å være litt alene med tankene mine nå.

    Etter alt jeg har lest fra dere har jeg kanskje en viss peiling.

    Men har mye å tenke igjennom.

    Blir akkurat nå bare mer forvirret av og forsette å skrive og lese her inne.

    Dette må jeg finne ut selv.

     

    Anonymous poster hash: f989a...3ce

     

    Innboksen min er åpen om du ønsker å prate med noen hvertfall

  10. Jeg fikk en bil parkert i fanget i mye samme senarioet som du beskriver i førstepost. 

     

    2 filer inn i rundkjøringen, den til høyre er dedikert til rett frem og høyre, den til venstre er dedikert til rett frem og venstre (altså  2 filer rett frem). Jeg holdt høyre filen, la meg langt ut i rundkjøringen, og passerte en blond snelle som brått skulle bytte fil og ut av rundkjøringen til høyre felt, til tross for at hun hadde venstre inn i rundkjøringen. Hun fikk all skyld, da hun bytta felt og dermed har vikeplikt. 

     

    Fordi feltene var dedikert til ulike kjøre retninger ble det ikke omtalt som forbikjøring, men å følge trafikkflyten. 

     

    Fikk forøvrig igjen 90k på en bil jeg betalte 6 tusen for, og ingen ble skadet, så jeg kjøpte blomster til henne og oppsøkte henne etter jeg fikk forsikringsoppgjøret for å takke henne, og hun takket ja til en tur på byen. 

    • Liker 4
  11. Hva er forskjellen mellom "Behold alle filene mine" og "Fjern alt"? Og hvilken bør jeg gå for i mitt tilfelle der jeg egentlig ikke har noe jeg trenger på pcen, vil helst ha den som ny som mulig.

     

    Du skal fjerne alt. Da installerer den windows på nytt for deg. Alle filene dine forsvinner, så husk backup av dokumenter og bilder og slikt som er viktig for deg. 

    • Liker 1
  12. Jojo det skjønne eg, men kor mye belastning e det snakk om da. Se litt på film og overføre filmer, eller spille spill i mange timer?

     

    Film er veldig relativt, da det kommer ann på oppløsningen på denne, og deretter hvor mye maskinen må jobbe for å vise deg bildet på skjermen. Spill vil ofte få tempen opp i 90-95 grader. 

     

    Tempen i en laptop stiger fort, og ett titalls sekunder / kanskje ett par minutter er nok til at tempen ligger så høyt, da det ikke er mye materiale som skal varmes opp. 

     

    Sålenge du ikke opplever problemer med maskinen, som at den henger seg, yter dårligere enn vanlig eller slikt, er det ikke noe å beskymre seg for. Om den begynner å tulle ville jeg demontert den, og skiftet ut kjølepasta og renset vifter etc. 

     

    Igjen, 90 grader er helt normalt på en laptop når den må jobbe. 

×
×
  • Opprett ny...