Jump to content

Mr.Target

Medlemmer
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mr.Target

 1. tror ikke dette lengre er noe sak..på nyhetene idag var det snakk om hvor mye ulykker på motorsykkel hadde økt de siste årene, så noe "firing" på regelverket får vi nok ikke se. Derfor blir det fortsatt SYM 50 på gammer'n ?
 2. Huff ja, men til og med jeg ser at dette blir litt "secondary" nå...blir nok SYM 50 i år også. Fungerer godt den altså, men hadde jo håpet. Nå må vi heller være med på dugnad, er selv i ferd med og avslutte uke nr 2 med hjemmekontor. Blir nok en 3dje også, men det går bra det. En hilsen til alle "postere" her inne..."vi står han av"..så fabler vi videre ang forenklet, når alt annet er under kontroll! :-)
 3. ...og dette var svaret ? Hei, Viser til eposten din nedenfor der du viser til en høring. Det er ikke Stortinget som gjennomfører denne høringen, jeg vil tro det er Samferdselsdepartementet. Jeg vil anbefale deg å kontakte Samferdselsdepartementet ved avd.dir. Lasse Lager for å få svar på spørsmålet ditt. Vennlig hilsen Trine Hagen spesialrådgiver, komitésekretær transport- og kommunikasjonskomiteen
 4. ....men er det opplest & vedtatt at det er kjørt mtp"forenklet tilgang til førerkort i klasse A1 for innehavere av førerkort i klasse B"..eller er dette basert på antakelser?
 5. Begynner å bli lenge siden jeg "nærmet meg 50" ?, men har bestandig kjørt to-hjuling. For meg er det helt klart vits i og kunne kjøre 125cc kontra 50cc som nå.
 6. https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/Adg0gx/opplysninger-til-vg-hareide-blir-samferdselsminister Har dette evt noe å si i noen som helst slags retning for utfall da mon tro?
 7. Er vel ganske dyre greier det..og i tillegg koster det vel også mye og få registrert dem, slik at de kan kjøres på B..tror jeg da ?
 8. jøsses, er jo nesten ikke noe poeng da jo. Hvis dette går i gjennom, og prisen blir liggende i det sjiktet, tipper jeg mange kommer til å droppe hele balletten.
 9. 15 lapper for 2 dager???? Er jo det reneste vanvidd det jo! Og dette vet du 100 % sikkert?
 10. Det blir nok litt for tøfft herover, må nok vente..men da tipper jeg også jeg kan kjøre 125cc ?
 11. Er nok ikke lenge før det sprekker opp nå! Tror jeg stikker på Finn og begynner "browsing for bikes" ?
×
×
 • Create New...