Jump to content

CannibalCorpse

Medlemmer
 • Content Count

  417
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About CannibalCorpse

 • Birthday 02/18/1980

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ER den LG spillern Blu-ray spiller da?? Ved et kort goglesøk finner jeg ikke noe som skulle tilsi at det er en blu-ray leser, kun dvd-rewrite på LG sine sider iallefall. Står ingenting om Blu-ray på prisguiden vår heller som jeg kan se. Nytter ikke å prøve å lese Blu-ray plater med en dvd-brenner
 2. Noclip og cheats i Far Cry 2 (har ikke testet de selv, har ikke spillet):
 3. Prøvd den andre IDE kanalen? Sjekket at kanalen(e) ikke er satt til disabled? Du har koblet til riktig strømkontakt ? Ser du at det lyser frempå brenneren din når PC-en starter? Får du løst ut skuffen selv om bios ikke ser den?
 4. Du mener den delen av linja som viser hvilke programmer som kjører? Har du flere verktøylinjer, slik som adresse, hurtigstart etc? Isåfall er det nok en av de som "dekker over" den standardlinja. Ta å høyreklikk oppgavelinja di, huk av (fjern hake ved) "lås oppgavelinjen". Da skal du få en form for dra-håndtak elns mellom de ulike verktøylinjene. Bruk de til å flytte litt rundt og se om standardlinja kommer til syne.
 5. La du inn win som produsenten sendte med eller en du hadde selv? Hvis sistnevnte, har du sjekket at strømoppsett er satt til Bærbar eller Maks batteri? Er det en prosessor med speedstep el.l. ? Kan være du bør installere nye prosesordrivere for å "aktivere" speedstep. Høyreklikk Min Datamaskin og sjekk på egenskaper hvilken hastighet prosessoren jobber på når pcen "idler".
 6. Ja, du har rett i det, ved restart spinner den opp som normalt. Føler at det fjerner mye av vitsen med ekstern disk/sata, men kanskje noen har erfaringer med hotplug på "dedikerte" eSATA porter enten på hk eller tilleggskort? Edit: Kunne seff ha disken på hele tiden mens pcen er på, men hylinga til Seagate 7200.10 kan være slitsom i lengden hehe.
 7. Mange, kanskje de fleste, hk i dag har jo flere muligheter for å starte pcen slik som wake-on-lan, power-on by key, power-on by password, by usb, by alarm etc. Sjekk BIOS inne på "pnp/power managedment" (Award) el.l. Tror ikke jeg har sett noe power-on by serial port el.l. på noen av mine hk, men du kan jo sjekke din. Kan være en jumper og på hk, slik som på mitt Abit nForce4 s939 hk i tilleg til BIOS innstilling. Edit: Kanskje bruke Power-On by PCI [enhetsnummer] og et rs-232 tilleggskort om det i det hele tatt eksisterer....
 8. Sorry for bump, men bare lurte på om du trådstarter har opplevd at sata disken i ditt esata kabinett ikke vil starte om databakelen står i? Jeg har en IcyBox SATA->USB2.0+eSATA sølv hd ext.kabinett, og jeg må ta datakabelen ut av kontakta på hd-kabinettet før disken vil spinne opp, så må jeg forte meg å sette den i igjen før disken er "ferdig" med å spinne igang, veldig irriterende. Tenkte at det kunne være at jeg bruker intern sata datakabel mellom hd-kab og pcen så kjøpte en eSATA->eSATA på Datakjeden men den passet seff ikke. Så... funker din som den skal? Kan være nForce4 chipsetet men det skal da støtte hot-swap det...? Edit: Disken i hd-kabinettet fikk korrupte data og fremstod som RAW når jeg startet den her en dag så er tydelig at den dra-datakabel-ut-og-inn-igjen ikke er så bra at det gjør noe (no shit!). Går vel over til Akasa kabinett en gang regner jeg.
 9. Regner med du er klar over at du "må" gå for 2,5" om du ikke vil ha ekstern strøm. Er jo fint med 2,5" til laptop og. Vil som vanlig anbefale disk+kabinett, for eksempel Seagate Momentus 7200rpm 160GB sammen med Akasa Integral P2 2,5" kabinett. Jeg har ikke erfaring med nøyaktig de to der, men kjører bare Seagate disker i min stasjonære og de fungerer upåklagelig. Har selv en IcyBox 2,5" kab som skrue-gjengene røk på ved første gangs bruk så den vil jeg ikke anbefale.
 10. Som andre sier må du nok integrere dine s-ata drivere i en hjemmemekka windows xp sp2 install cd, måtte det selv når jeg hadde Abit Nf7-s 2.0 hk. Før du integrerer sata driverne dine, lag en mappe på disken din som du fx kan kalle "windows integrate" elns og kopier alle filer og mapper (ctrl+a) fra win-cd til mappen. Se her for hvordan du gjør det. Her er et eksempel på fremgangsmåte for å integrere Silicon Image sata, tror det er samme som NF7-S har men er ikke helt sikker: http://forums.hexus.net/showthread.php?t=20748 Var ikke helt den der jeg fulgte, men det går for det samme. Google burde gi den hjelpen du trenger. Bare husk at guidene du finner ikke nødvendigvis er med nøyaktig de driverne du har så pass på å bruk riktig navn etc når du redigerer txtsetup.sif
 11. Når mine usb porter ikke lenger ville fungere i usb 2.0 modus, så jeg at jeg manglet "Intel 8280 1FB/FBM USB2 Enhanced Host Controller - 265C" under usb kontrollere i enhetsbehandling, sjekk om den er der. Den var for meg håpløst å få installert igjen samme hva jeg prøvde, inkludert manuel redigering av .inf filene og manuell kopiering av driverfiler uten hell. Virket som om kontrolleren hadde forsvunnet fysisk . Se på vedlagt bilde.
 12. Er vel Shader Model 2.0 vs 3.0 du er inne på. Får grafikkfeil f.o.m. menyen jeg. Avdanka grafikkort, så må bare finne meg et nytt et om jeg skal kunne spille det.
 13. Enten overføre bioshock demo .zip filen til bærbar over nettverk eller brenne den på dvd (like greit å pakke den ut og brenne den utpakkede mappen istedet). Hvis det var sånn overføring du mente da. For å overføre over nettverk, sørg for å ha "deling av filer og skrivere" huket av i nettverksinstillingene, og at du har en delt mappe på en disk med nok plass og nok rettigheter.
 14. Har seff på autoupdate men den hadde tydeligvis ikke fått med seg den oppdateringen Ja, jeg leser først nå at Bioshock krever Shader 3.0. Da jeg har et x800gt med SM2.0 var alt dette forgjeves. Jaja sånn går det når man ikke tar seg tid til å lese specs før nedlasting
 15. Ingen årsak Litt overivrig antivirus tydeligvis.
×
×
 • Create New...