Gå til innhold

ripset

Medlemmer
  • Innlegg

    409
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ripset

  1. hei blir filene mine bort da?

    får jo ikke sikkerthets kopiert den siden jeg ikke kommer inn på den og har prøvd windows sin back up sak den klarer heller ikke dette.

     

    Nei, ikke ved en sjekk av partisjonen som jeg anga at du skulle kunne utføre med EASEUS. Den vil eventuelt kunne rette opp partisjoneringstabellen.

  2. Du kan prøve å laste ned EASEUS Partition Master 4.0.1 Home Edition og innstaller dette. Høyreklikk USB-disken i hovedvinduet , Advanced , Check Partition. EASEUS fant USB-disken hos meg når jeg hadde samme problem, mens Windows bare ville la meg formatere den. Jeg lot EASEUS sjekke disken 2 ganger, den rettet feil i blant annet indekseringstabellen, deretter restartet jeg maskinen, og vips så var alt fryd og gammen. Håper det samme kan virke for deg. Bruker du programmet for å lage partisjoner eller forandre dem, så vær klar over at det noen ganger kan gå "veldig" lang tid , men til slutt blir det ferdig. Tilkobling til strøm er et must. Har aldri fått fucked opp partisjonene mine med dette programmet.

     

    MEN HUSK EN VIKTIG TING : S I K K E R H E T S K O P I E R

  3. Innstaller PowerISO på en pc som har CD-rom spiller.Bruk PowerISO til å lage en ISO fil av Office CD'en. Kopier ISO-filen til en minnepinne eller minnekort. Installer PowerISO på minibærbaren. Bruk utforsker til å finne ISO-filen, høyreklikk og monter denne i en virtuell CD-rom. Innstaller MS Office og bruk cd-keyen på orginalplaten.

     

    Har selv omtrent ALLE mine CD'er og DVD'er kopiert som ISO-filer på en egen partisjon, og på ekstern HD, så ved en eventuell installasjon eller reinstall trenger jeg ikke å drasse på en masse CD'er eller minnepinner.

  4. Tror det fundamentale spørsmålet her er rett og slett, hva har du tenkt å spille? Nei, den vil ikke kjøre Crysis, men skal du ha noe å spille eldre mindre krevende spill med ( 3 år+ minst ), så ja, da vil den funke. Igjen så er den langt i fra særlig fremtidsrettet, og jeg vil råde deg til å samle opp mer penger. Hovedsaklig til en bedre CPU og skjermkort.

     

    Tror nok han klarer Crysis i lav til medium grafikkinnstillinger i 1280x960 med sitt oppsett. Laptoper med 4650 mobilgrafikk-kort greier det ihvertfall, så det bør gå fint med dette oppsettet. Men gå for en litt bedre PSU-løsning.

  5. Heisann!

    Sånn uten videre her om dagen, sluttet lyset i tastene mine på den bærbare datamaskinen å fungere. Det er Acer Aspire 5935G som bare er et halvt år gammelt.

    Noen som har fanari på dette? Kan det være en instilling/knapp eller noe ? For jeg finner ikke noe :p Takker for all hjelp og svar ! :)

     

    EDIT : Jeg fant ut at F9 var en knapp for av/på med lyset, men den fungerer ikke.

     

    Trykk Fn+F9

  6. Hvorfor er det ikke lenger en mulighet for å velge en Kategori under SISTE 24 TIMER slik det var mulig før den etter min mening siste ELENDIGE oppgraderingen dere fant ut at dere trengte.

     

    Før kunne en f.eks. velge å få se alle innlegg i Kategorien DATA de siste 24 timer. Greit å kunne holde seg orientert om hva som "rører" seg der ute uten å måtte klikke seg inn på "hundrevis" av underkategorier. :thumbdown:

     

    Ops !! De har flyttet denne valgmuligheten til NEDERST på siden :blush:

  7. Hvorfor er det ikke lenger en mulighet for å velge en Kategori under SISTE 24 TIMER slik det var mulig før den etter min mening siste ELENDIGE oppgraderingen dere fant ut at dere trengte.

     

    Før kunne en f.eks. velge å få se alle innlegg i Kategorien DATA de siste 24 timer. Greit å kunne holde seg orientert om hva som "rører" seg der ute uten å måtte klikke seg inn på "hundrevis" av underkategorier. :thumbdown:

×
×
  • Opprett ny...